Vi søger en pædagogmedhjælper med køkken opgaver på 20 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en pædagogmedhjælper( 20 timer om ugen) til at arbejde tirsdag-fredag ( begge dage inkl.) i tidsrummet kl 8-13. Der vil derudover være mulighed for vikartimer

Det er en medhjælper stilling,hvor du er særligt tilknyttet køkkenet og har ansvaret for at lave mad, vaske op, lettere rengøring af køkkenet samt noget af egenkontrollen. Du er ikke ansvarlig for at lave madplan eller stå for indkøb. Som Rudolf Steiner institution er vores menu vegetarisk og rytmisk. Vi er desuden i proces med at få et Guld spisemærke i økologi.

Vi har et køkkenalrum-det vil sige, at du er en central del af huset hvor børnene er til stede, også i køkkenet. Det med at skrælle og snitte grøntsager, er en del af de pædagogiske opgaver som du vil kunne gøre sammen med børnene. Ligeledes når maden passer sig selv på komfuret, er du velkommen til at bygge klodser eller andet sammen med børnene. En del af dit arbejde vil desuden være at sidde med til bords til frokosten i børnehaven.

Vi er en skøn lille børnehave med 24 børn, midt i København. Vi vægter venlighed, nærhed og glade miner højt- både imellem kollegaer og i særdelshed omkring vores dejlige børn.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Ida på 33 15 89 03 og du kan læse om børnehaven på www.sanktgertrud.dk

Vi håber dette har vakt din interesse og glæder os til at læse din ansøgning

samtaler afholdes tirsdag den 28.marts om eftermiddagen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København K
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs