Rekrutteringsfirma

Sales Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Er du en dygtig koordinator, som besidder et godt overblik og forstår at føre opgaverne helt i mål? Falder det dig naturligt at strukturere og effektivisere arbejdsprocesser? Så kan det være dig, vi leder efter!


Velkommen til Design Collection Denmark
Du får din daglige gang på Design Collection Denmarks inspirerende kontor, som ligger i skønne rammer, i den historiske bygning Papirfabrikken, midt i Silkeborg. Her sidder 15 dygtige medarbejdere, derudover får du omkring 120 nye kollegaer i blandt andet Singapore, Melbourne og Sydney.

Design Collection Denmark distribuerer en række af danske design- og livsstilsbrands globalt via en retail- og B2B-platform, som omfatter marketing, salg, visual merchandising samt et stærkt globalt netværk. Hos Design Collection Denmark vil du hurtigt mærke, at der er højt til loftet og kort fra idé til handling.

Som Sales Coordinator bliver dit primære fokus en række danske Bang & Olufsen butikker, som i dag administreres under selskabet DREWSENS. Som bindeleddet mellem salgsafdelingen og økonomiafdelingen kommer du til at spille en afgørende rolle i den vækstrejse, som Design Collection Denmark er på. Med en ambitiøs skalering af B&O-butikkerne i sigte, er der brug for en centralstyring af indkøbsordrer og lager i den enkelte butik, og det er her, at du som Sales Coordinator kommer ind i billedet. Der er tale om en nyoprettet stilling med rig mulighed for at sætte sit præg på processer og arbejdsgange samt en stor kontaktflade internt såvel som eksternt. Du refererer til regnskabschefen og har, som dine øvrige kollegaer i Design Collection Denmark, en 4-dages arbejdsuge.

Skab effektive processer og koordiner mellem flere led
Du får ansvaret for at supportere sælgerne i butikkerne. Når et salg er lavet, sørger du for, at varerne kommer til butikken, så kunderne får de produkter, som de har købt, til rette tid.

Hvis varerne skal bestilles, laver du indkøbsordrer og overfører til B&O. Der vil også være tilfælde, hvor du koordinerer internt samhandel mellem butikkerne. Du følger op på ordrer og lagerstatus dagligt, og sørger for at data er opdateret, så du har et godt overblik over processerne.

Dit fokus vil være på at sikre, at ordrerne behandles og koordineres så effektivt som muligt. Du vil desuden komme til at arbejde med at udvikle, strukturere og optimere arbejdsprocesserne, så det skaber mest mulig værdi for virksomheden.

Mere konkret bliver dine arbejdsopgaver:

  • Håndtering og koordinering af ordrer
  • Administrativt indkøb til egne retailers
  • Styring af intern samhandel mellem butikkerne
  • Daglig kontakt og dialog med B&O retailers
  • Vedligeholdelse af data og lagerstatus
  • Optimering og implementering af nye processer og arbejdsgange
  • Sikre et godt samarbejde og koordinere mellem kommercielt salg og B&O

Du ved, hvordan bolden kommer i mål
Med veludviklede koordinerende og administrative evner samt et godt overblik vil du komme langt i denne stilling. Herudover trives du med selvstændigt arbejde, hvor du har ansvaret for at følge op og få opgaverne i mål.

Vi forestiller os, at du:

  • Kommer fra en lignende rolle inden for salgssupport, for eksempel som salgskoordinator eller indkøbskoordinator, hvor du har arbejdet med at holde styr på data og håndtere ordrer
  • Har veludviklede kommunikationsevner samt taler og skriver dansk og engelsk
  • Besidder solide IT-kompetencer og har erfaring med Dynamics 365 Business Central og Excel

Som person er du ansvarlig og pålidelig. Du arbejder disciplineret, struktureret og proaktivt, og du tager naturligt initiativet, når du kan se, at noget skal gøres eller kan gøres bedre. Du trives i et travlt og foranderligt arbejdsmiljø med en stor kontaktflade. Du brænder desuden for godt design og motiveres af at arbejde med brands af høj kvalitet.

Uformelt miljø, godt kollegaskab og 4-dages arbejdsuge
Lyder ovenstående som noget for dig, så tilbyder Design Collection Denmark et spændende og ansvarsfuldt job med en alsidig hverdag i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og plads til personlig udvikling.

Hos Design Collection Denmark er den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv ikke bare noget, man taler om, men en integreret del af virksomhedens kultur. Det betyder blandt andet, at virksomheden for nylig er gået over til en 4-dages arbejdsuge, hvor medarbejderne holder fri hver fredag under navnet Recharge Friday. Recharge Friday skal være med til at give medarbejderne det pusterum, som gør, at de vender glade og genopladede tilbage på arbejde om mandagen og er klar til at yde en indsats. Du bliver ansat i og aflønnet efter en fuldtidsstilling, men på 32 timer ugentligt.

Virksomheden har en frokostordning, som medarbejderne hver dag samles om i den hyggelige kantine. Herudover er der drikkevarer, frugt og snacks. Der afholdes desuden sociale arrangementer, som bringer holdet tættere sammen.

Design Collection Denmark distribuerer danske designbrands på globalt plan. Virksomheden blev etableret i 2006 i Singapore, hvor virksomheden ejede og styrede detaildriften i Bang & Olufsens flagship store. Siden da har Design Collection udvidet sit netværk i hele Europa, Asien, Australien og New Zealand med tæt på 1.000 salgskanaler i omkring 100 lande på tværs af de tre kontinenter. Virksomheden tilbyder flere kendte, danske design brands, heriblandt det selv-ejede Ro Collection. Design Collection understøtter netværket gennem sine styrker inden for marketing, salg og visual merchandising og har i dag tre globale afdelinger i Danmark, Singapore og Australien. Læs mere her: Design Collection Denmark

Læs mere her: Design Collection Denmark


Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Midtjylland

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor en Sales Manager til vores travle salgsafdeling. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for egne markeder og k..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Silkeborg

    Brænder du for salg og glade kunder? Er du vild med sko, sport og mode? Så er du måske en af vores nye Sales Associates!Vi har travlt i vores SKECHERS koncept-butik i Silkeborg! Derfor søger vi e..
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sælger i Silkeborg

    AnsøgMode-sælger til livsstilskæde - butik i SilkeborgKunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos [xxxxx] lige noget fo..
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info