Operationssygeplejerske til Dagkirurgisk Afsnit, Sjællands Universitetshospital, Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi udvider i Dagkirurgisk Afsnit Sjællands Universitetshospital, Køge og søger en operationssygeplejerske

Har du interessere for sygeplejen til korte kirurgiske patientforløb (modtagelse - operation – udskrivelse) er du måske den nye kollega vi søger.

Velkommen til Dagkirurgisk afsnit, Sjællands Universitetshospital, Køge
Vi tilbyder 1 stilling som dagkirurgisk sygeplejerske 37 timer/uge til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge. Organisatorisk hører Dagkirurgisk Afsnit under Anæstesiologisk Afdeling, som har afsnit både i Roskilde og Køge.

Dagkirurgisk Afsnit har 3 operationslejer, der nu udvides med 3 ekstra operationslejer, til blandt andet specialerne ortopædkirurgi og organkirurgi, inden for kort tid. Du vil have primær funktion som operationssygeplejerske, men også kunne varetage den præ-/postoperative sygepleje. Du vil have en veksling imellem de mere korte simple operationer til de mere komplicerede operationer inden for rygkirurgi og arthroskopier. Desuden er vi netop begyndt af varetage Sakral Nerve Modulation (SNM) operationer, som virkelig gør en forskel for den enkelte patient. Fremtiden byder på stor udvikling inden for det dagkirurgiske område med flere specialer.

Du vil være tilknyttet flere mentorer og en buddie, som vil sørge for din oplæring og, ikke mindst, at du kommer godt ind i vores fællesskab. Vi har et oplæringsprogram, som dine mentorer vil sørge for at du kommer igennem. Vores introduktion udspringer af SUH Onboarding projekt med flere samtaler, hvor vi gør status og sørger for en kontinuerlig udvikling af dine kompetencer. Hvis du ikke har tidligere erfaring inden for dagkirurgien, skal du ikke holde dig tilbage. Hvis motivationen og interessen er tilstede, så sørger vi for resten.

Du vil få tilbudt efteruddannelse i operation- og opvågningssygeplejen for sygeplejersker i Region Sjælland i et struktureret forløb på 2-3 uger.

Vi er en personalegruppe på 20½ erfarne sygeplejersker, hvor vi udvider med 1 sygeplejerske, da vi fremover skal varetage operationssygeplejen til rygkirurgi, et område du kan være med til at præge.

Vi har åbent mandag og fredag kl. 7.30 - 17.00 og tirsdag, onsdag og torsdag 7.30 – 20.00. Vores vagter er på 8-11 timer inden for disse tidsrum. Vi har lukket i weekend og helligdage, samt 3 uger i sommerferien. Altså en arbejdsplads med attraktive arbejdstider. Vi har et godt fællesskab, hvor vi også har sociale arrangementer uden for arbejdstid.

Vi varetager hele patientforløbet
Patientforløbet i Dagkirurgisk Afsnit omfatter modtagelse, operation, opvågning samt udskrivelse. Vi opererer patienter både i generel anæstesi og lokalbedøvelse. Vi har et tæt samarbejde med anæstesisygeplejerske/-læge og de kirurgiske læger, som har deres daglige gang i Dagkirurgisk Afsnit. Vores sygepleje tager udgangspunkt i den enkelte patient, og dagkirurgiske kerneydelser i hele patientforløbet udføres i høj kvalitet, således at behandling og pleje lever op til gældende kvalitetsstandarder, nyeste viden og evidens på området.

Udvikling af afsnittet
Fremtiden byder på stor udvikling inden for det dagkirurgiske område. Vi ønsker, at vores afsnit udvikles i takt med patienters behov, forbedrede organisatoriske arbejdsgange, kvalitets- og udviklingsarbejde, samt forskning. Vi har patienten i centrum, og det ”gode patientforløb” har en høj prioritet i det daglige arbejde. Vi stiler mod, at alle sygeplejersker har kompetencer inden for operations- og opvågningssygepleje og ønsker, at styrke et godt fællesskab og skabe en attraktiv arbejdsplads.

Du vil have mulighed for projekter i klinisk praksis i samarbejde med vores sygeplejefaglige forskningsleder.

Din profil
Vi ønsker 1 sygeplejerske med erfaring inden for operationssygepleje eller, som ønsker at tilegne sig disse kompetencer. Du er positiv og engageret, er visionær og kreativ med gode samarbejdsevner. Du er interesseret i udvikling af det dagkirurgisk område. Du medvirker til at skabe et godt patientforløb for den enkelte patient i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere. Du kan lide at have flere bolde i luften samtidig i en travl hverdag.

Hvis det har vakt din interesse, så kontakt mig til et uforpligtende kaffemøde. Du er også velkommen til at deltage i klinikken en dag, så du kan se hvad vi laver.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kom og bliv en del af vores børneteam, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø vil give dig mulighed for at få en spændende hverdag. Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus søger sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit har 37 sygeplejersker ansat og vi vil gerne byde dig velkommen i gruppen. Vi arbejder i teams og har stor tværfaglig berøringsflade. Har du interesse i specialer..
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til at hjælpe borgeren med at have et meningsfyldt liv i eget hjem. Om jobbet Center for Velfærd og Omsorg søger kollegaer til Lejregruppen. Med indmøde på Bøgebakken 1 i Lejr..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kan du rumme fortællingerne om nogle af samfundets sygeste mennesker? Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus? ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han h..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 6
21. marts 2024 6
20. marts 2024 8
19. marts 2024 11