Elektronikfagtekniker eller tilsvarende / Geofysiker med teknisk snilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I Rambøll søger vi en dygtig tekniker eller geofysiker med teknisk snilde til vores afdeling for Geofysik i Ørestad. Afdelingen dækker fagområdet geofysik og beskæftiger i alt ca. 23 medarbejdere. Jobbeskrivelse Vi arbejder med geofysiske undersøgelser både på land og til vands. På land er nogle af vores vigtigste arbejdsområder georadar, borehulslogging, geoelektrik samt diverse seismiske metoder. Til vands udfører vi fra egen båd multibeam-ekkolod, side scan sonar, magnetometer samt diverse seismiske metoder. Vores projekter omfatter blandt andet miljømæssige og anlægstekniske forundersøgelser til kortlægning af geologien. Vi arbejder nationalt og internationalt primært med fokus på Nordeuropa. Et centralt element i vores arbejde er et stort udvalg af udstyr, som løbende fornys og udvides. Vi søger en dygtig og engageret tekniker til at varetage ansvaret for vores udstyr og lagerfaciliteter samt deltagelse i indsamlingen af data i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen. Dine opgaver som tekniker omfatter: Løbende vedligeholdelse og kalibrering af udstyr Til- og afrigning af udstyr til både offshore og landbaserede undersøgelser Feltarbejde på land og til vands Registrering af brug af udstyr Løbende opdatering af vores udstyrsdatabase Fejlfinding og mindre reparationer af udstyr og køretøjer Lagerstyring og løbende oprydning på vores lager Stillingen er som udgangspunkt placeret i Ørestad og på Avedøre Holme, men der vil være mulighed for feltarbejde af op til et par ugers varighed ad gangen. Din profil Vi søger en tekniker med en uddannelsesmæssig baggrund som elektronikfagtekniker eller lignende håndværksmæssig baggrund. Du kan også være geofysiker med interesse og flair for varetagelse af udstyret. Det er vigtigt at du har ordenssans og er i stand til arbejde selvstændigt samt at du har interesse for at vedligeholde avanceret elektronisk udstyr. Du skal være i stand til at kommunikere på engelsk og have gode IT-kundskaber. Du skal have kørekort. Har du gennemført offshore-kurser eller kurser i håndtering af radioaktivt udstyr, trailerkørekort, Vejen som arbejdsplads, truckcertifikat, eller håndtering af sprængstof er det en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder Et job i en af de stærkeste vidensvirksomheder, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en holistisk menneskeopfattelse og ledelsesfilosofi. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt til indflydelse. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar. Vores vision er at vi skal være den uomtvisteligt førende rådgiver og have de bedste medarbejdere og ledere. Derfor har vi en kompetencestrategi og et karrierestisystem, der understøtter vores vision og et omfattende kursusprogram, der løbende udvides og tilbyder både personlig og faglig udvikling. Vi arbejder intensivt med work-life-balance og har indført


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København S

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Industrielektrikere til Spændende Udfordringer!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores klient .
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København SV

    Er du uddannet industrielektriker, Automatikteknikker eller elektriker? Så får du her muligheden for at arbejde på vores specialiserede elværksted, hvor vi fokuserer på at levere førsteklasses elek..
    • Elektriker
    • København SV
    Få mere info
  • Elektriker i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info