Finansøkonom praktik 2024

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Hele Danmark

Finansøkonom praktik 2024

Vil du kickstarte din karriere i et af forsikringsbranchens mest attraktive miljøer, hvor der er plads til at du kan være Mere dig?

Så er Topdanmarks praktikforløb for finansøkonomer helt sikkert lige noget for dig! Lige nu søger vi praktikanter til start i januar 2024 til vores lokationer i Ballerup, Aarhus, Herning og Odense. Slutter du dig til os, kan du være sikker på at få et dybdegående indblik i forsikringsverden, gode kolleger og masser af udvikling – og hvem ved, måske kunne du også tænke dig at skrive speciale hos os?

Gå fra teori til praksis

Som praktikant kan du se frem til at blive indviet i dagligdagens opgaver på lige fod med dine kolleger i den afdeling og det team, som du bliver en del af. Derudover træder du ind i et struktureret forløb, hvor du gennem et grundigt introforløb får indblik i Topdanmark, afdelingen og de opgaver, som du skal løse. Du vil selvfølgelig have en mentor tilknyttet gennem hele processen, og sammen følger vi løbende op og sikrer os, at du trives og udvikler dig igennem din praktik.

Udvikling - både fagligt og personligt

Du får rig mulighed for at prøve din viden af, og i løbet af din praktik får du et dybdegående kendskab til vores kunder, systemer, produkter og metoder, f.eks. gennem sidemandsoplæring i den afdeling, som du er tilknyttet, og på kurser på hovedkontoret i Ballerup. Du kan med andre ord se frem til en omskiftelig hverdag, hvor du får mulighed for at:

  • arbejde og blive oplært i alle områder inden for salg af forsikring, rådgivning og kundeservice
  • afprøve en travl hverdag, hvor du har direkte kontakt til både eksisterende og kommende kunder
  • medvirke til at finde frem til de bedste løsninger for kunden
  • opbygge et stærkt netværk af kolleger og andre praktikanter
  • vurdere, om der er potentiale for en fælles fremtid efter endt uddannelse.

Topdanmark sørger for transport, overnatning og forplejning i de perioder, hvor der er kursusaktivitet i Ballerup.

Vi sætter overliggeren højt

Du er i gang med din uddannelse og skal i gang med dit praktikforløb. Dit ambitionsniveau er højt, og du ved, hvad det vil sige at skabe resultater med kunden i fokus. Du er nu klar til at anvende det, som du har lært på studiet i praksis, og du er klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring – og det er selvfølgelig et plus, hvis du allerede har erfaring fra en lignende stilling. Derudover forventer vi, at du:

  • motiveres af at finde de bedste løsninger og forstår at sætte dig i kundens sted
  • har gode kommunikations- og indlevelsesevne
  • har et stort drive, øje for salg og kundeservice samt et medfødt konkurrencegen
  • altid er klar med dit gode humør og din stærke holdånd.

Vi sikrer selvfølgelig også grundig oplæring og løbende træning med fokus på videreudvikling. Derfor skal du have stor motivation for læring og udvikling i en virksomhed, hvor der altid sker noget nyt: et nyt produkt, en ny proces, et nyt system, en ny kollega, en ny…

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang!

Vi søger finansøkonomer til vores lokationer i Ballerup, Aarhus, Herning og Odense.
Vil du også gerne være en del af Topdanmarks nye hold af finansøkonomer? Så skynd dig at sende os en ansøgning og et CV! Du søger en praktikplads hos os ved at klikke på "Søg stillingen", og dernæst vælge den lokation, som passer dig bedst.
Rekrutteringsdagene for praktikpladserne ligger d. 15. marts 2023 i Odense, d. 21. marts 2023 i Ballerup, d. 12. april 2023 i Viby og vil snarest blive annonceret for Herning. Bemærk, atstraffeattest skal forevises såfremt du bliver inviteret til rekrutteringsmøde.
Hvis du vil vide mere om praktikpladsen, kan du læse mere her.

Du er også velkommen til at kontakte, HR-konsulent, Susanne Ohlsén på telefon 30368348 eller skrive til os på [email protected]. Ved spørgsmål, der henvender sig direkte til afdelingerne, er du også velkommen til at tage kontakt til Rikke Kold på 4474 2526 (Herning), Henriette Lind på 4474 3676 eller Kathrine Larsen på 4474 2225 (Ballerup), Kenneth Hansen på 4474 2548 (Odense) eller Anette Vestergaard på 4474 5831 (Viby). Vi glæder os til at høre fra dig!

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de d..
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Holbæk

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de d..
    • Finansmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Der er gang i den grønne omstilling i Danmark, hvilke betyder store anlægsfinansieringer samt behov for finansiering - og derfor har vi travlt. Vil du arbejde med finansiering af Energi- & Infrastr..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Storkøbenhavn

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I [xxxxx] har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning på et højt fagligt ni..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info