Sygeplejerske til Børneområdet på Epilepsihospitalet [xxxxx], Dianalund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Neuropædiatrisk Afdeling – Filadelfia, søger en basis sygeplejerske til fast stilling 30 - 32t/uge i skiftende vagter. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi arbejder familiefokuseret og har fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling. Afdelingen har plads til 16 - 18 børn og arbejder tæt sammen med Filadelfias øvrige afdelinger. Patienterne er indlagt i en bred variation af indlæggelser fra 2 - 21 dage gennemsnitligt. Ved indlæggelse ledsages barnet af én pårørende. Ønsker begge forældre tilstedeværelse under indlæggelsen, kan vi tilbyde indlogering mod egenbetaling på Filadelfias patienthotel.

Børneafdelingen har p.t. ikke fast weekend åbent. I udvalgte weekends må der påregnes arbejde i forbindelse med to børnepladser i voksenafdelingen. Der udarbejdes en årlig plan for weekend åbent omkring årsskiftet. Børneafdelingen har lukket i helligdage samt mellem jul og nytår. Herforuden er der tvungen sommerferie 4 uger, samt ferie de tre hverdage i påskeugen og fredag efter Kr. Himmelfart.

Vi søger en sygeplejerske, der har lyst til og mod på at arbejde med tværfaglig neuropædiatrisk udredning, observation og behandling af børn med epilepsi og senfølger heraf. Vi arbejder i et udfordrende miljø og du vil være en del af et dynamisk tværfagligt team. Afdelingen er samarbejder med Børneskolen på Filadelfia.

Under indlæggelses forløbene er der stort fokus på familiernes viden om og mestring af epilepsi samt på, at observere børnenes udvikling med henblik på, at guide og vejlede forældrene i at støtte op om børnenes udviklingsniveauer.

Som sygeplejerske er man kontaktperson for 3 - 4 børn inkl. deres familier/ledsagere. I arbejdet tages der udgangspunkt i en høj grad af tværfaglighed. Tværfagligheden udspilles mellem læger, specialesygeplejersker, fys- og ergoterapeuter, pædagoger, lærer samt neuropsykologer m.fl.

Vi ønsker, at patienterne og deres familier/netværkspersoner skal møde et miljø, hvor synlighed, nærvær og tilgængelighed er i fokus. Derfor fokuserer vi på, at integrere leg og daglige aktiviteter i vores patientforløb.

Læs mere om Neuropædiatrisk Afdeling på www.Filadelfia.dk

Yderligere oplysninger om stillingen eller et evt. besøg i afdelingen ved henvendelse til chefsygeplejerske Tina Munk på telefon 2074 5758 eller udviklingssygeplejerske Klaus Ehrenreich på telefon 2238 6764

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst med DSR.

Vi ser gerne, at du søger online via www.Filadelfia.dk. Se stillings- og funktionsbeskrivelsen i opslaget på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist er senest den 27. marts 2023 kl. 10.00. Samtaler afholdes d. 30. marts i tidsrummet kl. 10-14.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Dianalund
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Dygtig sygeplejerske til blandede vagter søges til Afdeling for Ældresygdomme G1, Slagelse Sygehus Vil du være en del af en afdeling, hvor faglighed med gode uddannelsesmuligheder og indflydels..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. april 2024 2
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3