Head of Financial Management til en af landets ledende ejendomsforvaltere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at opbygge fremtidens financial management ydelse i ejendomsbranchen som vores Head of Financial Management? Og vil du være med til at drive den faglighed og udvikling, der skal til for at kunne levere værdiskabende ejendomsforvaltning?

Du er i høj grad drevet af at skabe værdi og drive forandringer. Du er en dygtig leder, der formår at bringe medarbejdernes faglighed i spil og skabe de bedste rammer for samarbejde og fremskridt.

Financial Management er ansvarlig for økonomistyring, selskabsadministration og økonomisk rapportering til vores investeringskunder. Du vil som vores Head of Financial Management have det ledelsesmæssige ansvar for vores dygtige finance kolleger og blive ansvarlig for udvikling og kvalitet af de finansielle leverancer.

Du vil indgå i et engageret lederteam, der sammen arbejder for at udvikle Cobblestone og ejendomsbranchen som helhed.

”Vi er ikke som en hvilken som helst anden ejendomsforvalter, og med de ambitioner som vi har, så har vi brug for dygtige folk, der vil være med til at sætte præg på udviklingen og indfri deres potentiale til glæde og gavn for både kunder, os og branchen som helhed.”

– Ashkan Ahmadinia, CEO

Innovativ holdkaptajn

Du har en relevant uddannelse indenfor det økonomiske område og har mere end 10 års erfaring indenfor økonomi. Du har flerårig erfaring med ledelse indenfor økonomi som regnskabschef eller lignende. Kendskab og erfaring fra ejendomsbranchen er en fordel, men er ikke et krav. Din erfaring kan alternativt komme fra f.eks. revisionsbranchen.

Som person har du et positivt mindset, og samtidig har du en høj forståelse og evne til at få alle inkluderet. Du formår at handle målrettet og rettidigt, og er en stærk kommunikatør både skriftligt og mundtligt.

”Vi ønsker at udvikle og udfordre status quo, så vi har brug for dig der tør udfordre det.”

– Ashkan Ahmadinia, CEO

Du vil gerne være med til at gøre en forskel og tænker innovativt med en stor interesse for at forbedre økonomiområdet i ejendomsbranchen. Du har en evne til at anskue tal og data i et bredere og mere analytisk perspektiv, som kan give data en helt ny betydning i den rette fremstilling, herunder i den grønne omstilling, hvor du kan se mulighederne for at benytte tal og data som ét værktøj til blandt andet at drive bæredygtighed.

Det er væsentligt at du som leder kan bidrage til at støtte op omkring Cobblestones strategi og mission, samtidig med at du kan motivere den enkelte til at yde sit bedste.

Du er i stand til at formidle retning, politikker og mål, så vi fælles bevæger os ad samme vej. Du formår at lede på baggrund af Cobblestones værdier, Plvs Vltra & Footprint samt vores målhierarki, hvor vi udfordrer status quo og sætter vores aftryk på de ydelser vi leverer.

Kunde- og løsningsorienteret

Omdrejningspunktet i din rolle vil være ledelse, udvikling af financial management samt ansvarlig for kvalitetsleverancer til vores kunder. Din rolle vil i mindre grad omfatte operationelle opgaver. Derudover vil du få en central rolle i kunderelationen ud mod flere kunder, både danske og internationale, hvor dine evner til at spille begge parter gode vil være essentiel for både din og vores fælles succes.

Udvalgte ansvarsområder og opgaver

  • Udvikling af forretningsområdet økonomi for investeringskunder
  • Ledelse
  • Forretningsudvikling på tværs bl.a. vedrørende rapportering, modeller og systemer
  • Procesoptimering og kvalitetssikring
  • Udarbejdelse og styring af aktivitetsplaner
  • Kundemøder
  • Opgaver relateret til økonomistyring og rapportering

Vil du være en del af Team Cobblestone og deltage i rejsen for at blive den ledende ejendomsforvalter på markedet?

Cobblestone blev grundlagt for at være med til at forandre ejendomsadministration i sin form for snart 20 år siden, og har lige siden bidraget til at ejendomsforvaltning i større grad kan tilbyde rådgivning, der skaber værdi for ejerne og brugerne.

Hos os får du plads på vores lækre, istandsatte kontorfaciliteter, som ligger centralt i Valby, uanset om du er med cykel, offentlig transport eller bil. Hos os hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder fleksible arbejdstider og naturligvis mulighed for at arbejde hjemmefra. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt.

Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på til at kunne lede dit team og rådgive dine kunder bedst mulig, så vi sammen kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning er.

Vil du gerne høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Ashkan Ahmadinia på tlf. 3175 6261 eller pr. mail [email protected]

Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 25.000 enheder samt over 100 selskaber.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Valby
  • Søndag den 09. april 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København S

    Are you passionate about finance and building high performing teams? If so, you might be our new Head of Finance. As our Head of Finance, you will be responsible for ensuring the accuracy and .
    • Økonomichef
    • København S
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg

    Gør en forskel i finansverdenen. I EY CFO Advisory får du muligheden for at lede, påvirke og transformere finansfunktionerne hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder. Jobbet I..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0