Driftskoordinator til kapacitetscenter udrustning ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup (g...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Karup J

Vi er stolte over at være en del af en spændende organisation der fokuserer for at levere materiel til soldaterne. Så brænder du for at gøre en forskel for Forsvarets og Beredskabsstyrelsens medarbejdere og kan du se en ære i at arbejde med tekniske løsninger inden for beklædning og udrustning?

Så er du måske på vej til et spændende og udfordrende job i Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI) i Ballerup.

Om os

I Kapacitetscenter Udrustning har vi ansvaret for at tilrettelægge og gennemføre anskaffelser inden for udrustningsområdet. Det vil sige, vores ansvarsområde strækker sig fra uniformer over fodtøj, arbejdstøj, hovedbeklædning, soveposer, idrætstøj, medaljer og meget andet.

Vi er overordnet materielansvarlige inden for vores materielområde og det betyder, at vi er overordnet ansvarlige for at tilvejebringe det ønskede materiel, så det er til rådighed i den rette mængde, til rette tid og i rette kvalitet for Beredskabsstyrelsens og Forsvarets ansatte.

Vi er efterfølgende ansvarlige for drift af udrustningsgenstandene, herunder er vi ansvarlige for materielsikkerhed og lagerstyring.

Om stillingen

Du bliver en del af et hold på 14 kollegaer, der alle har anskaffelse, drift og udvikling af udrustning som fællesnævner. Her skal du være teknisk ansvarlig for den enkeltmandsudrustning der personligt udleveres til forsvarets militære medarbejdere. Herunder rådgive og vejlede forsvaret og beredskabsstyrelsen i alle aspekter inden for dit ansvarsområde.

Derudover skal du støtte dine nærmeste kollegaer i nødvendigt omfang med elevant datagenerering i DeMars MM modulet samt indgå i et samarbejde med henblik på at materialeintroduktion i forbindelse med etablering af nye rammeaftaler.

Dine primære opgaver bliver følgende:
• Være sektionens superbruger i DeMars MM modulet og støtte dine nærmeste kollegaer med data i nødvendigt omfang.

• I samarbejde med dine kollegaer gennemføre materialeintroduktion i forbindelse med etablering af nye rammeaftaler.

• Deltage i controlling og opfølgning på driften af udrustning.

• Være teknisk ansvarlig for den enkeltmandsudrustning der personligt udleveres til soldaterne, med henblik på at tilrettelægge og gennemføre anskaffelser inden for disse områder.

• Holde udrustningen i drift, dvs. at behandle reklamationer, gennemføre behovsanalyser, tilsikre tilstedeværelsen af den nødvendige udrustning til rette tid og sted, om nødvendigt gennemføre udvikling samt evt. udfasning af udrustning.

• Vejlede og rådgive brugerne i valg og brugen af udrustningsgenstandene inden for dit ansvarsområde.

• Leverandørkontakt. Tæt dialog med leverandørerne, med henblik på samarbejde, anskaffelse, reklamation og modifikation af udrustning inden for dit ansvarsområde.

• Kundekontakt. Tæt dialog med forsvarets enheder, både i forbindelse med anskaffelse og drift.

• Udarbejde forsynings- og vedligeholdelsesdirektiver for udrustning inden for dit ansvarsområde.

Hvis du synes, at det lyder kedeligt, så takker vi for at du læste så langt. Hvis du tænker: Fedt, det er noget jeg kan og vil, så skal du vide at din uddannelsesmæssige baggrund ikke er afgørende, men vi søger en nysgerrig medarbejder, der tør kaste sig ud i opgaverne.

Med jobbet følger en stor kontaktflade internt i forsvaret og Beredskabsstyrelsen og du vil blandt andet skulle samarbejde med andre tekniske specialister, operative enheder, indkøbere, handelsjurister og administrativt personale som en naturlig del af din opgaveløsning.

Der vil være lidt rejseaktivitet forbundet ved stillingen og kørekort til personbil er påkrævet. Der vil primært være tale om indenlands rejser til Beredskabsstyrelsens og Forsvarets øvrige etablissementer.

Du vil gennemgå et introduktionskursus, der umiddelbart giver dig et indblik i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, og derudover skal du løbende deltage i relevante kurser, der udvikler dine kompetencer.

Stillingen er med fastansættelse og i Ballerup.

Om dig

Selvom vi har nogle ønsker til, hvad du skal kunne, så er det vigtigste for os, at du både er ærekær i forhold til din faglighed, men også er nysgerrig og naturligt hjælper- og interesserer dig for- dine kolleger, der også er dine samarbejdspartnere.

Du kan formentlig sætte flueben ud fra flere af disse kompetencer:
• Stor erfaring med DeMars MM modulet.
• Godt kendskab til MDG (Master Data Governance).
• Kendskab til materiel og udrustning udleveret til forsvarets militære medarbejdere.
• Kendskab til registrering og rapportering.
• Analytisk tilgang og god data forståelse.
• Trives med skiftende opgaver og arbejdsmiljøer (On-site).
• Arbejder selvstændigt og struktureret.
• God til kommunikation i både skrift og tale.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst. I forbindelse med din ansættelse er der mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg. Dertil vil der være en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef Kasper Riis på tlf. +45 50 86 57 60, på e-mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajnløjtnant Claus Rasmussen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9166.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2023 og samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest herefter.

Er du interesseret i stillingen, så søg stillingen via linket, hvor ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedlagt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse som arbejdsplads på www.FMI.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Karup J
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    [xxxxx] er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP-systemer til..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0