To autoriserede psykologer søges til Center for Socialpædiatri, Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

To autoriserede psykologer søges til Center for Socialpædiatri, Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital

Er du interesseret i at være en del af et stærkt tværfagligt team som udreder og behandler børn, unge og familier i mistrivsel, så er det præcis dig vi søger.

Børne- og ungeafdelingen på Herlev Hospital søger to autoriserede psykologer. En fast stilling på 32 timer samt et års vikariat på 37 timer (med mulighed for forlængelse). Stillingerne ønskes besat 1.5.2023 eller snarest muligt.

Om ansøgerne

Vi søger autoriserede psykologer med bred erfaring og viden indenfor børne- og familieområdet og/eller børne- og ungdomspsykiatrien. Psykologer med kompetencer/viden om funktionelle lidelser samt overgreb og kendskab til sundhedsområdet og testerfaring, (F.eks. WISC, strukturerede samspilsobservationer, screening med spørgeskemaer) vil alle være ønskelige kvalifikationer men ikke et krav. Der er mulighed for opkvalificering under ansættelsen.

Vi har et stort ønske om at du deltager i supervision og undervisning af plejegruppen

Om stillingen

Center for Socialpædiatri (CFS) undersøger, udreder og behandler børn og unge med funktionelle lidelser og andre svære psykosociale belastninger, børn og unge med spiseforstyrrelser som er somatisk truede, samt børn og unge udsat for fysiske, psykiske og seksuelle overgreb og omsorgssvigt. CFS varetager rådgivningsfunktion til fagprofessionelle inden for ovenstående områder. Center for Socialpædiatri har Højt Specialiseret Funktion for både Region Hovedstaden og Region Sjælland.

CFS består af et tværfagligt team af engagerede børnelæger, børnesygeplejersker, socialrådgivere, psykologer, speciallærere og sekretærer. Vi er et 5-døgns afsnit med elektive og akutte pladser, samt et stort tværfagligt ambulatorium med monofaglige spor. CFS ligger på en stor børneafdeling med mange subspecialer. Der er tæt samarbejde med øvrige børneafdelinger og specialer, Børne- og Ungdomspsykiatrien, samt tværsektorielt med socialforvaltninger, PPR, skoler, daginstitutioner, retsvæsen og regionale Børnehuse.

Psykologen vil indgå i et tæt tværfagligt samarbejde omkring ovenstående patientgrupper og deres forældre, hvor den biopsykosociale forståelse og tilgang til udredning og behandling er en betydelig del af psykologens funktion. Som psykolog vil du have forløbsansvar i tæt samarbejde med socialpædiatere og socialrådgivere. De fleste børn og unge som er indlagt i CFS følges op efter udskrivelsen.

CFS afholder flere ugentlige tværfaglige konferencer, og der er daglig sparring omkring patienterne. Vi prioriterer højt at alle faggrupper kort mødes hver morgen, samt spiser frokost sammen i det omfang det er muligt. Vi arbejder i mindre faglige udviklingsgrupper der bl.a. har fokus på psykologisk tryghed. Psykologerne modtager månedlig supervision, og der er rig mulighed for faglig sparring og udvikling med kolleger.

Om Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital

I Børne- og Unge afdelingen er der i forvejen ansat i alt to psykologer, knyttet til forskellige tværfaglige teams og afsnit.

Afdeling for Børn og Unge i Herlev er en stor almen børneafdeling med et optageområde på ca. 500.000 indbyggere i Region Hovedstaden, hovedsagelig område Midt.

Afdelingen har højt specialiseret funktion i pædiatrisk diabetes mellitus, pædiatrisk allergologi, Socialpædiatri og Tourettes syndrom. Fokusområder er derudover akutpædiatri, endokrinologi, neuropædiatri, neonatologi, infektionssygdomme, nefro-urologi og gastroenterologi.

Afdelingen har et stort fokus på uddannelse både monofagligt og tværfagligt. Supervision og feedback prioriteres i alle funktioner og afdelingens vision er fortsat uddannelse og udvikling for alle, uanset om man er i en klassificeret uddannelses stilling eller ej.

Der tilstræbes et trygt tværfagligt læringsmiljø med særlig fokus og interesse for simulationstræning

Afdelingen har stor forskningsaktivitet hovedsagelig inden for diabetes, neuropædiatri, astma/allergologi og endokrinologi, og der er til afdelingen knyttet tre pædiatriske professorater samt fem kliniske lektorer.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Formalia

Ansøgningensendes til cheflæge Marianne Sjølin Frederiksen.
Ansøgningsfrist den 22.3.23

Samtaler forventes afholdt d. 28.3.23

Yderligere oplysninger kan rekvireres hos:

Områdeansvarlige Overlæge Lone Christiansen 38 68 99 78

Oversygeplejerske Rikke Weinreich Mortensen 38 68 99 77

Ansættelse kræver en ren børneattest

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Hellerup
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Ballerup

    Vi kom ikke helt i mål sidste gang vi havde slået stillingerne op og derfor søger vi forsat.Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som psykolog eller psykoterapeut så er Brydehus..
    • Psykolog
    • Ballerup
    Få mere info
  • Psykolog i Taastrup

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Psykolog
    • Taastrup
    Få mere info
  • Psykolog i Brøndby

    Brøndby PPR søger psykolog til fast stillingI PPR Brøndby er vi optaget af at bidrage til at skabe afgørende positive forandringer for børn og unge i deres udviklingsmiljøer og fællesskaber. Hv..
    • Psykolog
    • Brøndby
    Få mere info
  • Psykolog i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed? Vil du være med til at bedre ældres psykiske trivsel og livskvalitet?Så kan du være en .
    • Psykolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info