Ældrepsykiatrien søger sygeplejersker med klinisk vejlederfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Ældrepsykiatrisk sengeafsnit N4 søger sygeplejersker med klinisk vejlederfunktion

Pr 1/3-23 er Sengeafsnit N4 blevet til to adskilte sengeafsnit med hvert sit tilhørende ambulatorie. Vi er nu en affektiv søjle og en demens søjle. Begge sengeafsnit søger en sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion og/eller en sygeplejerske med lyst og interesse for at uddanne sig som klinisk vejleder
Afsnit N4 udgør de to sengeafsnit, og er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte, hvoraf 2 af pladserne kan konventers til højintensive pladser.
Vi har i sengeafsnittene tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Sygeplejen på N4 er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde hvor det giver mening, arbejdes der ligeledes i teams omkring én eller flere patienter.
Derudover består Ældrepsykiatrien også af et ambulatoriet, som både består af både et indeambulatorie og med udekørende funktion.

Dine kommende kollegaer siger følgende om deres arbejdsplads:
”Her er plads til alle, vi styrker og fremhæver hinandens kompetencer samt særheder” (SSA ansat i 4 år).
”Den bedste patientgruppe – her giver arbejdet mening. Jeg er stolt over mit arbejde” (Sygeplejerske ansat i 5 år).
”Alle faggrupper og leder er fleksible – vi hjælper hinanden med at komme i mål med arbejdsopgaverne” (Sygeplejerske ansat i 9 år).
”Et trygt og lærerigt arbejdsmiljø” (SSA ansat i 11 år)

Om jobbet:
Som sygeplejerske på N4, får du en travl og meningsfuld hverdag med mange bolde i luften, og en hverdag hvor vi altid bliver udfordret på 'plejer'. I sygeplejen til vores patientgruppe holdes der øje med både somatiske og psykiatriske problemstillinger. Hos os lærer du, at varetage helhedssygepleje til den ældrepsykiatriske patient.
Du kommer til, at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang. Du kommer til, at arbejde med patientinddragelse både i behandlingen af, og sygeplejen til den ældrepsykiatriske patient. Du kommer på N4 til, at arbejde tværfagligt både internt i afsnittet, og i forhold til primærsektoren.

Om dig:
Vi ønsker, at du er uddannet sygeplejerske, og at du er motiveret af, at arbejde med ældre mennesker. Dertil skal du have lyst til at fungere som klinisk vejleder – en funktion hvor du ønsker at lære fra dig.
Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil. Du skal trives med at have mange bolde i luften.
Vi leder efter en kollega som er nysgerrig og løsningsorienteret, og som lægger vægt på dialog og samarbejde både i forhold til patienter, kollegaer og ledelse. En kollega som er både stabil og fleksibel. En kollega som er fagligt engageret interesseret i at bidrag til afsnittets udvikling. En kollega som kan bevare overblikket i pressede situationer.

Vil du vide mere:
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Chefsygeplejerske Louise Hjortlund Tetsche på telefon 97643970 / 97643921 eller mail [email protected]

Det praktiske:
Som sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion har man arbejdsweekend hver 3 uge.
Der vil være mange dagvagter, men det forventes også, at man enten har aftenvagter eller nattevagter.
Stillingen er på fuld tid, men vi kan være imødekommende, såfremt du ønsker et mindre timeantal

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest samt vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansættelse: 1. maj 2023 eller snarest muligt

Ansøgningsfrist: 26 marts 2023.Samtaler vil blive afholdt mandag eller tirsdag i uge 13.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brønderslev
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Aalborg

    Motiveres af at arbejde i et miljø, hvor du er med til at forme hv..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog i Aalborg

    Vi søger en kollega til vores psykologteam i Aalborg, hvor vi arbejder med at hjælpe familier til et liv uden vold I Dialog mod Vold har vi fokus på forebyggelse af vold i nære relationer. Vores .
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog i Aalborg

    Encounter er et nytænkende psykologhus, der stræber efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den p..
    • Psykolog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) i Brønderslev

    Psykiatrien i Brønderslev består af Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord og Ældrepsykiatrisk Afdeling.Almenpsykiatrisk Afdeling, Norder en afdeling med lukkede intensive pladser og åbne afsnit samt am..
    • Psykolog
    • Brønderslev
    Få mere info