Erfaren farmaceut, ingeniør eller lignende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Erfaren farmaceut, ingeniør eller lignende til compliance-opgaver i lægemiddelproduktion

Har du passion for GMP (Good Manufacturing Practices), og kan du annex 1 til fingerspidserne?

Motiveres du af at arbejde med compliance, og kan du vurdere GMP-compliance?

Har du et stærkt kvalitetsmindset, og udarbejder du dokumentation af høj kvalitet?

Vil du være med til at sikre, at patienterne på de danske sygehuse kan få de mange livsnødvendige lægemidler, som vi er eneproducent af?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os:

Du bliver en del af en lille dedikeret gruppe, hvor vi er to farmaceuter og en ingeniør. Til sammen har vi en meget høj faglighed.

Vi står overfor så mange spændende opgaver, at vi har behov for en kollega mere. Derfor er denne nye stilling oprettet.

Gruppen er selvstyrende, hvor du selv har stort indflydelse på, hvordan du selv planlægger din dag og hvilke arbejdsopgaver du løser den pågældende dag. Det er vigtigt, at vi får tingene til at lykkes, og vi giver den lidt ekstra og arbejder sammen for at komme i mål med gruppens opgaver. Vi er kvalitetsbevidste og sætter en stor ære i at arbejdet er i orden, når det forlader os. Vi har et godt kollegaskab, og vi respekterer hinandens forskelligheder, som vi bruger til at få løst opgaverne på den bedste måde.

Vi løser compliance-opgaver i sterilproduktionen på Region Hovedstadens Apotek, hvor der produceres ca. 130 forskellige sterile lægemidler i ampuller, hætteglas, infusionsflasker og infusionsposer. Lægemidlerne anvendes primært på de danske sygehuse. Årligt producerer vi ca. 2,8 millioner enheder. Det svarer til cirka 20 % af alle de lægemidler, der anvendes på sygehusene i Region Hovedstaden.

Vi har en bred kontaktflade til de andre kolleger i support-afdelingen, i de producerende afdelinger, i hele kvalitetsfunktionen samt til vores markedsføringsindehaver.

Om jobbet:

Jobbet, som Faglig specialist, vil byde på forskellige compliance-opgaver.

Vedligehold af produktionsdokumentationen på vores registrerede produkter er en af gruppens opgaver. Vi skal omdanne vores interne procedurer, valideringsrapporter og rådata til passende dokumentation, som kan indsendes til myndighederne. Ligesom vi skal svare på myndighedernes spørgsmål til produktionsdokumenterne.

Sterilproduktionen er i gang med at implementere det nye annex 1. Her står vi indenfor flere emner for hele compliance-processen fra fortolkning, GAP-analyse, anbefalinger til implementering. Så det kan medføre opgaver lige fra udarbejdelse af rationaler, analyse af data, ændringssager, nye valideringer, opdatering af instrukser, kommunikation med de producerede afdelinger i forhold til ændrede/nye procedurer, arbejdsgange, metoder mm.

I den kommende tid vil flere produkter, både magistrelle og registrerede, skulle overføres fra et produktionssite til et andet. Sammen skal vi definere indholdet i transfer-valideringen og udarbejde protokoller og rapporter herfor.

På den lidt længere bane står sterilproduktionen for en opgradering af facilitet, udstyr og produktionsprocesser. Det arbejde vil du få en stor rolle i på en eller anden måde.

Mange af gruppens compliance-opgaver kræver, at vores arbejde formidles til vores kolleger. Så vi holder tit oplæg og træningsseancer. Vi bistår selvfølgelig vores kolleger support og i de producerende afdelinger i det videre arbejde, så vi medvirker til en god implementering.

Om dig:

Du ønsker et job med en bred palet af opgaver og et job, hvor din høje faglighed kommer i spil hver dag.

Du har en uddannelse som farmaceut eller ingeniør, og du kommer med en solid GMP-erfaring særligt i forhold til fortolkning af annex 1. Så du kan vurdere og sikre compliance.

Du er en stærk kommunikator. På skrift formulerer du dig klart og entydigt, så vi undgår enhver misforståelse. Ligesom du mundtligt brænder igennem, når du holder oplæg for kolleger og samarbejdspartnere. Vores koncernsprog er dansk.

Du kan selvstændigt udarbejde forskellige GMP-dokumenter af høj kvalitet.

Du ser løsninger og ikke problemer, og du kaster dig også over de opgaver, som vi ikke lige har løst før eller dem som ikke lige er til højrebenet.

Du er en teamplayer. Du sparrer med dine kolleger og ligesom de sparrer med dig, du giver konstruktiv kritik, når du reviewer dokumenter, og du går den ekstra mil for, at vi sammen kommer i mål.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Der er fleksordning, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejde. Apoteket er en arbejdsplads med en god work-life balance.

Arbejdsadressen er på Region Hovedstadens Apoteks site på Marielundvej 25, 2730 Herlev. Du vil indledningsvist referere til afdelingslederen for Support.

På arbejdsadressen er der et gratis motionsrum, mulighed for massage i arbejdstiden og diverse medarbejderforeninger.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 17. marts 2023. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Herlev
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Apoteker i Søborg

    Do you aspire to accelerate your leadership career within a global pharmaceutical company built on life-changing innovations? Does leading a department of incredibly talented and engaged colleagues..
    • Apoteker
    • Søborg
    Få mere info
  • Apoteker i Søborg

    Are you adept at planning, coordination, problem-solving, and collaboration across the organization? Do you boast experience within clinical trial activities? Are you ready to take charge of operat..
    • Apoteker
    • Søborg
    Få mere info
  • Apoteker i København

    Senior Specialist til QC hos [xxxxx] Quality Drømmer du om mere ansvar, med forskelligartede opgaver, og har du en passion for mikrobiologi? Vil du spille en central rolle i .
    • Apoteker
    • København
    Få mere info
  • Apoteker i Søborg

    Are you able to cut through complexity and drive regulatory strategies for high-impact projects? Would you like to work together with experts across multiple functions in a global environment? Then..
    • Apoteker
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere over tid

Dato Alle jobs som apotekere
21. april 2024 1
20. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1