Rekrutteringsfirma

Salgskoordinator (Nordisk Marked) - Bibs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Jobbeskrivelse

Vi søger en kørende salgskoordinator til vores nordiske marked, til at opsøge nye kunder og udbygge relationerne til eksisterende. I rollen som BIBS' nye salgskoordinator vil du blive en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil være en central spiller i arbejdet med at sikre BIBS’ fortsatte vækst i Danmark og resten af Norden, med ekstra fokus på Sverige.
Du vil blive en del af et stærkt, kreativt og dedikeret team, som brænder for at bringe BIBS’ Brand ud til kunder i hele Norden.

Om stillingen

Som salgskoordinator hos BIBS vil du være ansvarlig for at opsøge nye strategiske forhandlere samt servicere vores eksisterende portefølje gennem butiksbesøg. Du refererer direkte til BIBS’ Nordic Country Manager.
Dine primære arbejdsopgaver vil være at udvikle BIBS’ brand og omsætning på det Nordiske marked, fremgangsmetoden er ved at skabe relationer, hvor nøglen til succes er forståelsen af markedets behov og et tæt samarbejde med dine kunder.

Desuden er det:

· At identificere nye partnere og forhandlere gennem opsøgende salg/ kanvas samt opbygning af nyt kunde portefølje

· At sikre et højt serviceniveau hos eksisterende forhandlere

· At sikre at du når de aftalte målsætninger og budgetter

· At sikre at du når det aftalte antal ugentlige butiksbesøg

· Sikre det rette produktsortiment hos den enkelte forhandler

· Opfølgning på aftalte kontrakter

· Sikre den rigtige eksponering af BIBS som Brand hos vores forhandlere

Din profil

BIBS' værdier er baseret på professionalisme, originalitet og høje ambitioner – værdier, som du som person kan stå inde for. Du kan identificere dig med BIBS’ målgruppe, og det forventes, at du trives i et travlt miljø og er handlekraftig, har en udadvendt personlighed samt er åben og lyttende. Du er god til at bygge relationer, er en god forhandler og tænker kommercielt. Desuden har du:

· Minimum 2-3 års erfaring med salg til detail i Norden

· Kan planlægge og strukturere din arbejdsdag

· Stærke forhandlingsevner og god forretningssans

· Salgserfaring fra en lignende position inden for branchen for modebranchen, meget gerne indenfor baby og børn

· Energisk, målrettet og selvstændig

· Har et godt humør og en unik personlighed og er god til at skabe relationer til butikkerne og dine kunder

· Har kørekort B

· Svensktalende er en fordel

Du tilbydes

BIBS tilbyder en spændende fast stilling i en alsidig virksomhed der er i konstant udvikling. Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø i en travl hverdag med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Nordhavn.

En fuldtidsstilling med en god lønpakke, pensionsordning, firmabil på gule plader, telefon og PC-ordning.

ANSØGNING OG KONTAKT

Stillingen besættes hurtigst muligt.

OM BIBS

BIBS er et dansk mærke af høj kvalitet og blev skabt allerede tilbage i 80’erne og er siden blevet løbende udviklet. Hvert eneste produkt er nøje designet og produceres udelukkende i BIBS’ hovedkvarter i Hillerød.

BIBS er en fleksibel organisation med højt til loftet og plads til, at man kan realisere sit fulde potentiale. BIBS er samtidig en virksomhed, der stiller høje krav til kvaliteten og kreativiteten i alt, hvad de foretager sig. Og det er grunden til BIBS’ fortsatte og sunde vækst.

BIBS har en klar ambition om at sælge de bedste produkter til børn og at være den bedste partner for deres kunder. Intet mindre!

BIBS er en selvstændig virksomhed, der har eneret til at producere og distribuere BIBS til resten af verden. Deres værdier er baseret på professionalisme, originalitet og høje ambitioner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Sælger - Bolig / Interiør Concept Store, København. Leder du efter en udfordring, hvor du kan være med til at udvikle kundeoplevelsen for et førende luksus-brand indenfor design, søvn & sundhed? Så har vi jobbet til dig! Stillingen: Vi leder efter en dygtig sælger, der er interesseret i indretning og har sans for design.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Graduate Account Manager – Join the EMEA Sales Graduate Program!When you join as a Graduate Account Manager not only will you be embarking on a rewarding career at the heart of technology. You .
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    About the job:Are you our new service-oriented Account Manager Assistant? Do you have an interest in financial products and building strong relationships with Tier 1 institutional clients? Then..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sælger i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer