Civi elektronikfagteknikerlærling til værkstederne på Flyvestation Karup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Karup J

Er du holdspiller og bidt af teknologi?

Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have viden og nye perspektiver på Forsvaret? Kan du tage ansvar for din egen læring og udvikling?- Og har du en naturlig interesse for elektronik? Hvis det er nogle af de ønsker, du har til uddannelse og fremtid, så skal du søge en stilling som elektronikfagtekniker-lærling hos os.

Om os

Vi er mange medarbejdere med forskellige håndværksmæssige baggrunde, men er fælles om at have særligt fokus på kvalitet og professionalisme.

Om stillingen

Forsvarets enheder anvender i dag noget af det mest avancerede indenfor elektronisk udstyr. Værkstedsområdet vedligeholder navigations-, kommunikations- og dataudstyr samt flyelektronik.
Du kommer til at arbejde i et spændende miljø, hvor du vil arbejde med at betjene, fejlfinde, reparere, justere og modificere elektronisk udstyr som kommunikationsudstyr, flyelektronik, satellitkommunikation samt overvågningselektronik som radar. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kollegaer. Du vil i praktikperioderne veksle mellem de forskellige værksteder.
Arbejdet foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø med stor fokus på kvalitet og sikkerhed.
Der kan forekomme rejsearbejde.

Om dig

Du skal have bestået grundforløb 2 inden for Elektronik og svagstrøms uddannelserne.
Du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og det vil være en fordel, at du har kørekort.

Ansvarlighed er en vigtig værdi i Forsvaret. Vi forventer at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor. Det kræver at du lægger energi i din uddannelse. I Forsvaret får du ikke en uddannelse, men du tager en uddannelse.
Vi sørger for, at du får masser af spændende opgaver, og nogle brede rammer, så du kan prøve dig selv af og få en spændende hverdag.
Vi forventer at du er engageret, og har lyst til at arbejde med de nyeste teknologier. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og indgå i samarbejde med dine kollegaer omkring opgaveløsning.

I Forsvaret er du ikke kun lærling. Du er en værdiskabende medarbejder.

Er du 25 år eller derover, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet denne på en skole, som udbyder uddannelsen.
Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en, til en mulig ansættelse.

Efter endt læretid er der gode muligheder for en fastansættelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).
Organisationsaftale for Håndværkere og teknikere.
Lønnen udgør 13.695,48 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.604,51 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i april 2023 niveau.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Ib Wittenhoff Haubo på 7282 1116. Har du spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-sagsbehandler Liv Rasmussen på 7281 5494 Du skal søge stillingen via nedenstående link, idet du skal vedhæfte relevante dokumenter til din ansøgning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Sådan søger du
Søg stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en Realkompetencevurdering, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler løbende, og ansøgningsfristen er den 28. april 2023. Ansættelses 1. august 2023 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Karup J
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

  • Elektriker (elev) i Ringkøbing

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    El-teknisk specialist til vedligehold og drift Vil du være en del af teamet, der får tandhjulene til at dreje rundt i en verdensomspændende virksomhed? Vi søger en kollega med El-teknisk b..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Er du passioneret indenfor elektrikerfaget? Og har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændighed? Så søger vi lige nu en engageret elektriker til service og vedligehold af i..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info