Hvidovre Kommune søger fysioterapeut til en fast stilling på 35-37 timer med ansættelse 1.maj.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Mette, Caroline, Tugba og de andre gode terapeuter i Team 1 søger en dygtig fysioterapeut, da Julie har valgt at bruge sine færdigheder i en helt ny kontekst.
Derfor får du mulighed for at blive en del af Team 1!


I Den ambulante Genoptræning i Hvidovre Kommune er vi et stærkt hold af fysio- og ergoterapeuter, som er godt på vej til at ændre måden, hvorpå vi traditionelt udfører den klassiske genoptræningsopgave i kommunerne. Vi ser os selv som en del af noget større og er nysgerrige på organisatorisk sammenhæng, samarbejde på tværs og hvordan vi som genoptræningsenhed spiller sammen med vores kollegaer i Center for Sundhed og Ældre. Vi har nu mulighed for at tilføje den næste stærke fysioterapeut til teamet.

Så hvis du har mod på at bidrage med din fede personlighed, knivskarpe faglighed, samarbejdsevner og et udviklingsblik på både faget og arbejdspladsen, så er Den ambulante Genoptræning i Hvidovre muligvis et match for dig.

Den ambulante Genoptræning er det ene af to ben, som udgør Genoptræning & Rehabilitering i Hvidovre Kommune. Svendebjerghave - Midlertidig Døgnrehabilitering er det andet.

Den ambulante Genoptræning består af 16 fysioterapeuter, 4 ergoterapeuter, administrative og praktiske medarbejdere og en daglig leder. Desuden har vi et udviklingsteam med en udviklingsterapeut, udviklingskonsulent og udviklingssygeplejerske, ligesom vi er tæt forbundet med vores gode kolleger fra Sundhed & Forebyggelse, som vi deler vores flotte Sundhedscenter med.

Vi har ofte huset fuld af fysio- og ergoterapeutstuderende, som guides flot igennem af kollegerne og vores dygtige KUF og KUE.

Dine genoptræningsopgaver i Team 1 bliver en skøn blanding af hofte-, ryg-, ankel-, cancer- og geriatriforløb både i Sundhedscentret, hos borgeren eller på plejecentrene i Hvidovre. Vi forventer, at du stiller dig forrest i arbejdet med de gode borgere i Hvidovre, som har brug for en fysioterapeut, der vil noget på genoptræningsområdet og løbende udvikler sig i en foranderlig verden. Vi forventer, at du tager ansvaret på dig, når der er travlt i teamet, når der skal kigges på ressourcerne eller udvikles på vores indsatser og tilbud, så de altid står fagligt stærkt og relevant for borgeren. Desuden forventer vi, at du også bidrager til dit eget gode arbejdsmiljø med bl.a. faglig nysgerrighed, rummelighed når kollegaen fortæller vandede vittigheder, åbenhed når der lander nye opgaver på dit bord og gør det nødvendige, når noget kan gøres bedre.

Så tilbyder vi dig en grundig indflyvning fra første dag. Du får en solid administrativ assistance fra Dorthe og de andre sekretærer. Du får nye, lyse og lækre fysiske rammer, hvori du kan udfolde dig. Du får kolleger, der har et kæmpe fokus på udvikling, faglighed, trivsel og gode borgerforløb. Du får en leder og en organisation, der vil gøre mest muligt for at udvikle dig, dine kolleger og organisationen. Du får muligheden for at præge dit eget arbejdsliv og opgaveløsningen, hvis du byder aktivt ind.

Kort sagt; du kan blive en del af en meget levende arbejdsplads, hvor du gør en forskel for borgerne i Hvidovre, og hvor du kan få tingene til at ske, hvis du vil. Hvor der stilles krav til din faglighed og måden hvorpå du omsætter den til praktik sammen med borgeren. Hvor Chris og co. venter med kollegial sparring, dårlige jokes, kage og spændende fysioterapeutiske opgaver, som bedst løses i fællesskab.

Vi antager, at du hermed er blevet inspireret til at blive en del af holdet i Den ambulante Genoptræning i Hvidovre - så lad os høre fra dig!

Med venlig hilsen,

Alle de herlige terapeuter i Team 1

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte daglig leder Jacob Lerkær [email protected] tlf. 4174 8730.
Ansøgningsfrist d. 20. marts 2023
Jobsamtaler afholdes d. 27. marts 2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2e332b2b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hvidovre
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Har du specialiseret erfaring med mobilitetshjælpemidler? Så er du måske den ergo- eller fysioterapeutvikar, vi søger til et barselsvikariat.Hjælpemiddelcentret i [xxxxx] søger en .
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Ønsker du nye udfordringer inden for neurologien, så har vi et spændende job til dig i neurologisk team, hvor vi brænder for høj faglighed.Dine vigtigste opgaverVaretage genoptræning af neurologisk..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info