Socialrådgiver til Børnegruppen i Familierådgivningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Brænder du for at hjælpe sårbare børn og deres familier? Er du en åben, tydelig, nærværende, empatisk og struktureret? Så kan vi tilbyde dig et udfordrende og spændende job hos os i Familierådgivningen.

Lidt om os
Myndighedsområdet er organiseret i 4 grupper: En Modtagelse, en Børnegruppe (0-11 år), en Ungegruppe (12-23 år) og en Børnehandicapgruppe.

Modtagelsen
Er det team der behandler alle underretninger og laver 24-timers vurdering, herunder vurdering af mellemkommunale underretninger, sager fra Familieretshuset, Råd og Vejledningssager i henhold til SEL § 11. og meget mere. Det er i Modtagelsen der træffes afgørelser om igangsættelse af børnefaglige undersøgelser og efterfølgende laves undersøgelsesplaner, ligesom der tages hånd om akutte henvendelser.

Baglandet
Fælles for baglandet er, at der udarbejdes børnefaglige undersøgelser, træffes afgørelser om foranstaltninger og at der udarbejdes handleplaner samt at der følges op på disse. På børneområdet er der særligt fokus på forebyggende foranstaltninger, samt en særlig indsats for ufødte og spædbørn.
På ungeområdet skal der bl.a. træffes afgørelser om efterværn og følges op på samarbejdet med skoler/uddannelsesinstitutioner, UU-vejledere, Politi, Børnehus Syd, indstilling til Unge Kriminalitetsnævnet, misbrugsbehandling SSP m.fl. med henblik på en koordineret indsats for den enkelte unge.

Netværksinddragelse
I Haderslev Kommune er det et krav, at der gøres brug af netværksinddragende metoder, i særdeleshed familierådslagninger. Vores vision er, at alle nye sager starter med en familierådslagning, og at denne røde tråd følges i hele sagsforløbet, hvorfor du som socialrådgiver i afdelingen vil komme til at afholde mange rådslagninger. Vi fokuserer på børnenes og den udvidede families ressourcer.

  • Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret.
  • Vi uddanner os løbende i socialfaglige metoder, herunder blandt andet i familierådslagning.
  • Vi fokuserer altid på muligheder frem for begrænsninger.
  • Vi anvender ICS og DUBU.

Vores nye kollega:

  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har erfaring med behandling af børne- og ungesager i henhold til SEL kap. 11
  • har blik for helhedsorienteret sagsbehandling, er fagligt kreativ og kan tænke i alternative muligheder
  • har gode samarbejdsevner og besidder naturlig gennemslagskraft
  • kan koordinere tværfaglige indsatser og sætter fokus på ressourcer, inddragelse af netværk og civilsamfund
  • kan arbejde struktureret, systematisk og selvstændigt i en travl hverdag
  • har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner
  • formår at være ydmyg overfor borgerens situation
  • har kørekort og egen bil.

Familierådgivningen er en attraktiv, moderne og digital arbejdsplads. Vi arbejder efter et princip om at være fleksible og papirløse. Det betyder, at du som ansat får bærbar computer og iPhone stillet til rådighed.
Familierådgivningen udarbejder et introduktionsprogram, og vi vil sikre den nødvendige understøttelse i forbindelse med din opstart.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Det ugentlige timetal vil være 37 timer.
Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. maj 2023.
Ansættelsen er betinget af, at der kan fremvises ren børneattest og straffeattest uden anmærkninger af betydning for varetagelse af jobbet.

Yderligere oplysninger
Er der behov for uddybende oplysninger, kan det ske ved henvendelse til faglig leder for Børnegruppen Stine Frandsen på telefon 21 53 24 22.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest søndag den 26. marts 2023.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 30. marts 2023. Der gøres opmærksom på, at indkaldes man til samtale vil dette blive med forholdsvist kort varsel. Ligeledes vil det kunne forekomme, at man vil blive indkaldt til 2. runde samtale den samme dag sidst på eftermiddagen.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Sydjylland

Lignende jobs