Adm. Direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Adm. Direktør



RTE A/S



På vegne af Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S (RTE), søger vi en Administrerende Direktør.

Den Administrerende Direktør har det samlede ansvar for virksomhedens drift og udvikling – herunder det økonomiske ansvar for virksomhedens projektportefølje, der udgør et 3-cifret millionbeløb. Nøglen til succes ligger i at videreudvikle virksomheden gennem dedikerede medarbejdere. Igennem de seneste år, har RTE fordoblet omsætningen, hvilket stiller krav til den interne organisering og videreudvikling af processerne i virksomheden.

Det totale medarbejderansvar i virksomheden tæller 60 personer.

Den primære disciplin i jobbet er at være i kontrol med alle projekter, som løbende udvikles og ændres gennem tæt kundedialog. Det skal sikres, at forudsætningerne og det gode samarbejde kommer til udtryk i kontrakterne, og at der lægges en god plan for afviklingen af projekterne efterfølgende. Risikostyringen skal sikres ved at være tæt på forretningen og de ansvarlige for projekterne.

Hovedopgaverne i jobbet er af strategisk/taktisk karakter. Forretningsgangene skal videreudvikles – så det er nemmere og mere effektivt at skalere forretningen.

Evnen til at kunne gennemskue et projekt – og lede virksomheden gennem andre


Vi leder efter en kandidat, som har solid erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.

Den rette kandidat kan finde balancen mellem at støtte lederne og styre projektporteføljen sikkert i land. I branchen findes der projektchefer og projektdirektører, der har en vidunderlig evne til at kunne gennemskue et projekt blot ved at kigge i et Excel ark. Denne egenskab skal den Administrerende Direktør i RTE besidde. Den Administrerende Direktør leder tillidsfuldt og engagerer og understøtter lederne i ansvaret for projekterne. Personlig karisma og systematik er noget, vi vil vurdere kandidaterne på i rekrutteringsprocessen.

Vi forestiller os, at den rette kandidat i dag er leder i en lignende virksomhed og trænger til luftforandring eller er parat til at tage skridtet op på strategisk niveau. Referencen i rollen bliver til bestyrelsen.

Den rette kandidat er robust og kan håndtere arbejdspres og svære situationer. Udover at du har solid erfaring med at lede projekter, så har vi også en forventning om, at du er teoretisk velfunderet.

Solid og økonomisk stærk virksomhed bygget på sunde værdier


Virksomheden har et godt ry i markedet. I markedet er virksomheden kendt for deres evne til at tænke kunden først og sikre fuld tilfredsstillelse gennem kvalitet, troværdighed, forudseenhed og værdiskabelse.

Virksomheden er beliggende i Brønderslev. Arbejdet vil primært foregå på kontoret eller ude sammen med RTE’s medarbejdere og kunder fordelt over hele landet.

I jobbet tilbydes en konkurrencemæssig løn og øvrige vilkår. For den rette kandidat er der mulighed for at få ejerandele på kort sigt for at sikre forsat god udvikling i virksomheden.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Hage på tlf. 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Brønderslev
Reference: 2214.384
Virksomhed: RTE A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Brønderslev

Lignende jobs

  • Direktør i Aalborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Direktør, Service & Specialer Vil du stå i spidsen for et essentielt forretningsområde i en veletableret virksomhed? [xxxxx]
    • Direktør
    • Aalborg
    Få mere info
  • Direktør i Nordjylland

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Direktør
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Direktør i Nordjylland

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Direktør
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Direktør i Nordjylland

    Aalborg Teater er region Nordjyllands kulturelle fyrtårn, som spiller forestillinger, der både udvikler scenekunsten og udfordrer sit nordjyske publikum. Aalborg Teater har i årtier formået at komb..
    • Direktør
    • Nordjylland
    Få mere info