Børnehuset Den Grønne Kile søger 3 pædagogmedhjælpere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Om os:
Børnehuset Den Grønne Kile er en velfungerende integreret institution. Hos os er børnene i centrum, og vi er derfor optaget af en organisering der er lagt til rette for leg, læring, udvikling, nærvær og fordybelse. Vores værdigrundlag er funderet i anerkendelse, nærvær og empati.

Vi er optaget af at have en eksperimenterende tilgang til leg og læring. Vi har fokus på vores hovedtemaer som er krop, natur og verden samt ”Grønne Spirer” - og i fællesskab med forældrene, at ”bygge børn” der er livsduelige, børn med selvværd, selvtillid og mod på livets udfordringer. Vi har en ressourcestærk forældregruppe, der er aktivt deltagende i at skabe de bedste rammer for børnene.

Vi består for tiden af 4 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper. Vi kan rumme 160-170 børn. Vi er en personalegruppe bestående af både nye og erfarne, hvor udvikling, fællesskab og humor er vigtige ingredienser.

Vi er et børnehus i fornyelse og tilbyder rig mulighed for at være medskaber af vores pædagogiske virksomhed.

Om stillingerne:
Vi søger 1 pædagogmedhjælper på fast ansættelse og 2 pædagogmedhjælpere til tidsbegrænset ansættelse. Vi kan bl.a. tilbyde dig at blive en del af et fællesskab med et stærkt pædagogisk fundament og et fagligt fællesskab, hvor alle bidrager og tænker som en helhed. Stillingerne indebærer også et spændende samarbejde mellem leder, pædagoger, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere og forældre, samt eksterne samarbejdspartner bl.a. PPR, skolen, forældrebestyrelsen.

Om dig:
Som pædagogmedhjælper har vi brug for, at dit faglige engagement er stort og at du har et godt overblik. Du er kompetent, troværdig og kommer på arbejde hver dag med lyst og vilje til at yde det bedste for børn, forældre og kollegaer. Som person er du rummelig og robust. Du er god til klar og åben dialog, og formår at give både positiv og negativ feedback. Du skal være synlig og have tillid til andres erfaring og kompetencer. Dit arbejde skal naturligt tage udgangspunkt i det pædagogisk udviklingsrum, og du skal kunne tilrettelægge og udføre alsidige aktiviteter i respekt for og i samarbejde med dine kollegaer. Du skal kunne bruge en pc, indgå i forældresamtaler, og arbejde i en hverdag hvor der oftest er fuld fart på. Du spreder smil og godt humør.

Er du nysgerrig efter at høre mere, er du velkommen til at kontakte konstituerende institutionsleder René Busch Jensen på tlf. 2496 2883.

Ansøgning vedlagt relevante uddannelsespapir, udtalelser og C.V. skal være os i hænde senest den 27. marts 2023.

Løn og ansættelse:
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest samt børneattest på ansøger, der indstilles til stillingen.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Kst. institutionsleder René Busch Jensen på tlf. nr. 2155 2372.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 27. marts 2023 kl. 16:00.

Arbejdssted vil være Søvej 11, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Grønhøjgård SFO søger - Pædagogmedhjælper tilkaldevikar og fast morgenåbner Jobbet Har du sans for at arbejde med mennesker og er alsidig, ansvarlig og lærernem, så kunne du måske være int..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger timelønnede tilkaldevikarer til Bostedet Rosenkildevej 97. Rosenkildevej 97 er et botilbud med gode fysiske rammer både inde og ude. Botilbuddet ligger i Slagelse med gåafstand til station..
    • Pædagogmedhjælper
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Kalundborg

    Om jobbet Sigrid Undset Skolen er et specialiseret skole- og SFO-tilbud for elever med generelle indlæringsvanskeligheder fra børnehaveklasse til og med 10. klasse (§20 stk.2) For det kommen..
    • Pædagogmedhjælper
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Roskilde

    I Brumbassen, beliggende i fantastiske Gundsømagle, Roskilde, tror vi på at mennesker gør det godt hvis de kan. Vi er ambitiøse på børnenes og egne vegne, vi sætter vi vores egen trivsel og udv..
    • Pædagogmedhjælper
    • Roskilde
    Få mere info