Økonom til Nationalbankens vigtigste projekt for dansk betalingsinfrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

JobbetNationalbanken besluttede i 2020 at migrere afviklingen af danske kroner til Eurosystemets konsoliderede betalings- og værdipapirafviklingsplatform TARGET Services i 2025.

I tæt samarbejde med den danske finansielle sektor og interne samarbejdspartnere kommer du til at arbejde med at analysere forretningsmæssige og funktionelle problemstillinger samt sikre test og implementering af TARGET DKK. Du bliver en del af et tværorganisatorisk program på 15-20 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver kan, afhængig af din profil, bestå af:

  • Test af det nye betalingssystem og de tilhørende komponenter, herunder udarbejdelse af testmateriale
  • Udarbejdelse af forretningsprocesser i samarbejde med forretningen, fx konkurs og afvikling af en bank
  • Analytiske opgaver, herunder forstå og videreformidle teknisk dokumentation samt løse komplekse problemstillinger
  • Uddannelse af sektoren
  • Arbejde med organisatoriske opgaver, såsom nyt forvaltningssetup  
  • Andre koordinerende opgaver

Du får et indgående kendskab til, hvordan den danske betalingsinfrastruktur og netværket af danske og internationale systemer muliggør udveksling af betalinger mellem hinanden på en sikker og effektiv måde.

Din profilVi søger en engageret kollega med en økonomfaglig videregående uddannelse som fx økonom, matematikøkonom eller lignende. Du må gerne være nyuddannet. Det vigtigste er, at du trives med, at tingene til tider går hurtigt, og præmisser ændres. Du kan lide at tage ansvar, stille dig i spidsen for opgaver og udvikle dem. Du er i stand til at løse analytisk komplicerede opgaver, er resultatorienteret og en dygtig kommunikatør.  Du er samarbejdsorienteret, dvs. at det er en selvfølge for dig at dele din viden, og du kan kommunikere klart og præcist på skrift og i tale. Dit gode humør og din gode energi bidrager positivt til samarbejdet.

Vi tilbyderEt job, hvor du får indsigt i et af Nationalbankens mest forretningskritiske arbejdsområder og dit arbejde har direkte relevans for resten af samfundet. Derudover er TARGET DKK både højt prioriteret og profileret i banken, hvilket giver en stor synlighed samt en bred samarbejdsflade i organisationen. Du får mulighed for at få erfaring med projektarbejde i et stort komplekst projekt med mange interessenter. Ansættelsen er ikke tidsbegrænset.

Banken som arbejdspladsArbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og mulighed for op til 2 ugentlige distance-arbejdsdage afhængig af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem privat- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores færdigheder. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, spille floorball eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mereHar du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Faisel Sethi, Programchef for TARGET DKK på telefon 28192502 eller [email protected]. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner Dorte Kvisgaard på telefon 3363 6511 eller [email protected].

AnsøgningVi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger.  Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. Ansøg senest fredag den 24. marts.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K

Lignende jobs

  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 17. april 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 København On-site. Ønsker du at bygge en fremtid i hotelbranchen? Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom på Scandic Copenhagen.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kelly Finance har specialiseret sig i rekruttering af profiler inden for økonomi, regnskab, revision og finans. [xxxxx] er en del af Kelly Services, som er en af verdens største..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom (praktik) i København Ø

    Læser du til finansbachelor, og drømmer du om en fremtidig karriere indenfor forsikring og pension? Så skulle du overveje et praktikforløb hos os. Vi tilbyder I et praktikforløb hos os får..
    • Økonom
    • København Ø
    Få mere info