Fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en fysioterapeut til fast stilling på 37 timer pr. 1. maj 2023

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område og det ortopædkirurgiske område (primært TKA + THA). Indenfor begge områder vil du blive del af et team, der sammen varetager og udvikler områderne. Der afholdes faste konferencer, hvor der er fokus på fælles refleksion og sparring.

Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte borger og dennes udfordringer og ressourcer. Træningen foregår i sundhedscenteret såvel som i borgers hjem og nærmiljø.

Det er dig vi søger, hvis du vil være en del af:
En travl arbejdsplads. der konstant arbejder på at udvikle vores tilbud
En velfungerende terapeutgruppe, der prioriterer trivsel højt
Et arbejde, der kræver selvstændighed og ansvar
En arbejdsplads, der giver mulighed for faglig og personlig udvikling
En arbejdsplads, som er lydhør overfor og værdsætter nye idéer

Kort om os:
Genoptræning og Rehabilitering er en organisation i konstant bevægelse. Vi vægter samarbejde og faglig kompetence højt og ser forskellighed som en styrke. Fokus er på at styrke samarbejdet på tværs i kommunen og på at udbrede det rehabiliterende paradigme. Derfor prioriterer vi innovative medarbejdere med gode samarbejdskompetencer.

Aktuelt er vi 45 ergo- og fysioterapeuter samt 3 administrative medarbejder. Vi modtager fysioterapeutstuderende, og har en klinisk udviklingsfunktion.

Vi varetager almene ambulante genoptræningsopgaver efter Sundhedsloven samt træningsopgaver efter Serviceloven. Vi modtager borgere med ortopædkirurgiske, reumatologiske, neurologiske, medicinske og geriatriske diagnoser og problemstillinger. Dette er samlet i et og samme hus, hvilket giver gode muligheder for sparring og udvikling.

Ansøgningsfrist:
Ansøgning med relevant dokumentation sendes senest d. 27. marts 2023 kl. 8.00
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 29. marts 2023

Yderligere oplysninger:
Du kan kontakte funktionsleder Johan Langelund-Arnstrup, [email protected] eller 28985473, såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • København
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are looking for a massage therapist every or every other weekend as a minimum. You are a social, smiling, serviceminded and independent person dedicated to helping clients .
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i København N

    Vi søger en ny kollega som projektfysioterapeut til Klinik for Nerve- og Muskelsygdomme med tiltrædelse 01.06.2024.Om Klinik for Nerve- og MuskelsygdommeKlinik for Nerve- og Muskelsygdomme .
    • Fysioterapeut
    • København N
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København S

    Ligger din interesse indenfor graviditet, efterfødsel, babyer og børn? Så er det dig vi leder efter! Du skal behandle og vejlede vores patienter under graviditet. I samarbejde med klinikkens k..
    • Fysioterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i København over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 8
23. marts 2024 8
22. marts 2024 9
21. marts 2024 8
20. marts 2024 8

Værd at vide når du søger job som fysioterapeut i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer