Vi søger en engageret klinisk vejleder som har mod og energi til at skabe de bedste rammer for vores elever og studer...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Elev - København

Vi søger en praktik- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske, som har lyst til at styre og udvikle gode forløb for vores elever og studerende.

På Ingeborggårdens plejecenter er vi i gang med en større omorganisering, som er afledt af, at vi i januar fik nøglerne til vores nye flotte plejecenter i Generationernes by på Frederiksberg. I vores nye organisering har vi oprettet en faglig stab som inkludere plejecenterets sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Vi tror på, at ud fra en både monofaglig og tværfaglig indsats, kan vi være med til at løfte kvaliteten i pleje og behandlingen af vores beboere. I den nye stab har vi oprettet en studieunit som skal være ”base” for vores elever og studerende, men også alle vores engagerede vejledere. Vi har derfor brug en sygeplejerske som er uddannet klinisk vejleder og som brænder for arbejdet med samt koordinering af vores praktik- og uddannelsesforløb. Det er desuden vigtigt at du befinder dig godt med at undervise, da det er en forventning, at vi på Ingeborggården har et undervisningstilbud til alle elever og studerende.
Hele vores stab er nyoprettet og opstartet d. 1. august 2022. Det er derfor vigtigt, at du har lyst og mod til at være med at udvikle og sætte dit præg på denne nye stab og dennes funktioner.

Arbejdet vil som udgangspunkt være vagt og weekend frit, men enkelte sen-vagter kan forekomme. Du vil få indflydelse på din arbejdstid.
Vi tænker, at du får en bred vifte af opgaver som bl.a inkluderer koordinering og fordeling af praktik- og uddannelsesforløb, planlægge og deltage ved studiesamtaler, vejledning på opgaver, eksamination af sygeplejerskestuderende, en-til-en vejledning mm. Men vigtigst af alt skal du have lyst og evne til at lede, udvikle og organisere uddannelsesområdet.

Vi forventer, at du:
  • Har minimum 2 års erfaring som sygeplejersker - gerne geriatrisk erfaring.
  • Er uddannet klinisk vejleder.
  • Har en høj faglighed og gode samarbejdsevner.
  • Kan medvirke konstruktivt til den faglige udvikling på plejecenteret.
  • Kan at tage ansvar.
  • Er god til at vurdere, delegere og følge op på opgaver.
  • Kan bidrage med både empati og høj faglighed til dine kollegaer.

Vi kan tilbyde dig:
  • En spændende hverdag du kan få lov til at udvikle og præge.
  • En arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling, trivsel og godt arbejdsmiljø.
  • Engagerede kollegaer, der brænder for deres arbejde med ældre.
  • Et arbejdsmiljø, hvor personlighed respekteres og faglighed anerkendes.
  • En arbejdsplads med fokus på fælles værdier som respekt, ansvarlighed, omsorg, udvikling, samarbejde og kvalitet.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabsleder Signe Damm, tlf. 28 98 06 31.

Ansøgningsfrist: 27.03.2023
Tiltrædelse: snarest muligt.
Samtaler: afholdes løbende.

Lidt om os:
Ingeborggården er Frederiksberg Kommunes største plejehjem. Ingeborggården er midt i en spændende moderniseringsproces, hvor vi bygger et helt nyt plejecenter med plads til 200 beboere. I byggeperioden er plejehjemmets beboere og medarbejdere fordelt på to adresser, nemlig Troels-Lunds Vej 27A og Nimbusparken 26 på Frederiksberg. Vi er ét plejehjem fordelt på to adresser med sammenlagt 160 beboere. Som sygeplejersker i staben kommer din hverdag til at være på begge matrikler. Vi har eget produktionskøkken og et aktivitetscenter, hvor beboerne kan deltage i alt fra gymnastik og træning, til musik og sang med vores fysioterapeuter, ergoterapeuter, aktivitetsmedarbejdere og frivillige. Vi er et innovativt og udviklingsorienteret plejehjem, og vores mission er at skabe et godt og værdigt liv for beboerne gennem faglighed og udvikling af medarbejdere.
Du kan læse mere om Ingeborggården på vores hjemmeside: http://www.ingeborggaarden.dk

Har ovenstående vakt din interesse, så tøv ikke, men send os din ansøgning, eller kig forbi til en kop kaffe. Vi glæder os til at høre fra dig!.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Er du løsningsorienteret og kan se sundhed på flere måder, så er her stillingen, du har ventet på. En sjælden og attraktiv stilling som sundhedskonsulent i en mindre kommune med højt til loftet er .
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer