Politisk konsulent til sundhed og omsorg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København

Vil du være med til at styrke Frederiksberg Kommunes samarbejde med hospitaler og praktiserende læger om sammenhængende sundhedstilbud? Og har du talent for at arbejde i krydsfeltet mellem politik og forvaltning? Så er du måske vores nye konsulent i Sekretariatet på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune

Om stillingen
Som vores nye konsulent i Sekretariatet på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet vil du indgå i den kommunalpolitiske beslutningsproces og arbejdet i forvaltningens maskinrum. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 12 måneder.

Dine primære arbejdsopgaver ligger på sundheds- og omsorgsområdet med betjening af vores sundheds- og omsorgschef og de to politiske udvalg: Sundheds- og Forebyggelsesudvalget og Ældre- og Omsorgsudvalget.

Du kommer til at arbejde med politisk understøttelse, ledelsesbetjening og faglig understøttelse – alt sammen til fordel for borgere på Frederiksberg. Du vil indgå som en integreret del af holdet i vores mange arbejdsstrømme. Vi kommer til at trække på og udvikle den faglige viden, som du kommer med. Der er altså rum for, at vi tilpasser dine opgaver ud fra dine erfaringer og kompetencer.

Opgaverne omfatter blandt andet:
  • Udarbejdelse af politiske udvalgssager samt koordinering af dagsorden for de politiske udvalg
  • Tilrettelæggelse af besøg, temamøder og studieture for de politiske udvalg
  • Borgmester- og udvalgsformandsbetjening, herunder taleskrivning
  • Faglig og sekretariatsmæssig understøttelse af det tværsektorielle samarbejde, dvs. samarbejdet med det regionale sundhedsvæsen og de praktiserende læger i fx klyngesamarbejdet, kommunalt-lægeligt udvalg mv.

I det daglige vil du arbejde tæt sammen med kolleger i Frederiksberg Sundhedscenter, der arbejder med at udvikle kommunens indsatser inden for forebyggelse og sundhedsfremme.

Din profil
Du har en relevant videregående uddannelse i en samfundsvidenskabelig retning, fx folkesundhedsvidenskab, og du har sikkert et par års erfaring fra en politisk styret organisation. Erfaring fra sundhedsområdet eller omsorgsområdet er en klar fordel.

Derudover forventer vi, at du:
  • Kan tænke analytisk og har gode formidlingsevner
  • Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt, men også kan samarbejde med andre
  • Er dygtig til at skabe løsninger på tværs af organisatoriske enheder og faggrupper
  • Er fleksibel, effektiv og god til at bevare overblikket, også når det til tider går stærkt
  • Er initiativrig og positiv og har gåpåmod i forhold til opgaverne


Om Sekretariatet på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet
Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune har som mission at støtte borgeren i aktivt at medvirke til at leve et selvstændigt liv med udgangspunkt i egne ressourcer og netværk. Sekretariatets vigtigste opgave er at understøtte Kommunalbestyrelsen og den administrative ledelse i at lykkes med den mission.

Det gør vi med:
  • Politikudvikling på tværs af de tre fagområder
  • Samskabelse om velfærdsydelserne med borgerne og civilsamfundet og åbenhed om politiske og administrative beslutninger
  • Ledelsesbetjening og organisationsudvikling


Sekretariatet er et centralt bindeled opadtil og på tværs af organisationen, og vi har derfor en høj grad af professionalisme i vores daglige omgangsform – men altid på grundlag af en glad og uformel tone. Du bliver en del af vores kontor med 14 fastansatte og 2 studenter. Vi værdsætter det faglige og sociale fællesskab internt i kontoret og med de andre kontorer og afdelinger i forvaltningen.

Du kan finde Frederiksberg Kommunes politikker på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet via dette link: https://www.frederiksberg.dk/politik/politikker-og-planer.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt og senest pr. 1. maj. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse af 12 måneders varighed.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, hvor lønnen forhandles med udgangspunkt i erfaring og kompetencer i forhold til stillingen.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 19. marts (inden døgnets udgang). Samtaler forventes afholdt i slutningen af uge 12.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Elbo på tlf. 28 98 30 13 eller specialkonsulent Mette Vingtoft Jacobsen på tlf. 28 98 54 62.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores transfer pricing-afdeling.
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i Frederiksberg

    Hvad nu hvis vi fortæller dig, at du bliver konsulent hos en af Danmarks førende vikar- og rekrutteringspartnere, som historisk har hjulpet et utal af de største virksomheder i Danmark og i verden?.
    • Konsulent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer