Rekrutteringsfirma

DBC Invest A/S - Vicedirektør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for ledelse og forretningsudvikling i en grøn vækstvirksomhed, så kan denne stilling være et rigtig godt match til dit drømmejob!

I DBC mærker vi i den grad en stigende interesse for det samlede værditilbud af den gode service og rådgivning, som vi tilbyder danske biogasanlæg.

Med store udvidelsesplaner på eksisterende DBC biogasanlæg og en vækststrategi baseret på yderligere opkøb og nye Green Field projekter, er der behov for at styrke vores organisation med en Vicedirektør. Du vil få et alsidigt lederjob lige fra organisations- til forretningsudvikling.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en vækstvirksomhed og en branche i rivende udvikling.
Du bliver leder af et stærkt fagligt team med ambitiøse mål, der pt. udgør 10 engagerede medarbejdere. Der er stor frihed og fleksibilitet i jobbet samt en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil referere til virksomhedens direktør.

Vores kontor ligger i Herning, hvor det forventes, at du møder ind mindst 2-3 dage om ugen. Vi er fleksible i forhold til din bopæl, men ideelt set bor du i rimelig køreafstand fra Herning. Du vil herudover få en del besøg på vores biogasanlæg, der pt. er placeret i Jylland.

Om jobbet:
Du vil få ansvaret for den daglige drift, ledelse og udvikling af medarbejderne i DBC Invest A/S. Derudover vil du få til opgave at sikre selskabets udvikling såvel kommercielt som ved udadvendte aktiviteter – alt sammen i tæt samspil med dine medarbejdere, de biogasanlæg DBC er medejer af samt søsterselskabet Danish Bio Commodities A/S, der har til huse i DTU Science Park i Kgs. Lyngby.
Du vil være budget- og resultatansvarlig for virksomhedens drift og udvikling.
Du vil indgå i bestyrelser i nogle af de biogasanlæg, hvor DBC er medejere, og ligeledes i nogle af de nye DBC Green Field projekter sammen med vores partnere. Herudover kan der blive behov for, at du forbereder og præsenterer materiale til bestyrelsen i DBC.
Sammen med DBC’s medarbejdere og vores partnere skal du sikre fremdrift af nye biogasprojekter.
I et mindre omfang vil du deltage i processen ved opkøb af biogasanlæg.
Du bliver overordnet ansvarlig for profilering af DBC, det være sig ved forretningsmøder, netværksmøder, og lignende udadvendte aktiviteter.

Om dig:
Der vil blive lagt vægt på, at du kan dokumentere gode resultater indenfor medarbejderudvikling og forretningsudvikling. Derudover ser du dig selv i nedenstående beskrivelse:
  • God leder og teamplayer, og du ser vigtigheden i at have en åben og lærende organisation
  • Stærk formidler og god i dialogen med alle lag i en organisation både internt og eksternt
  • Tillidsvækkende og udstråler passion for dit arbejde og samarbejdet i organisationen
  • Du er mere ekstrovert end introvert, men samtidig struktureret og ser nødvendigheden af systematisering af arbejdsprocesserne
  • Stort overblik og deraf fint med at have mange bolde i luften på samme tid
  • Robust og vedholdende
  • Initiativrig, engageret og loyal
  • Positiv og viser det gerne med et smil på læben
  • Din baggrund kan være mangeartet, men du kan se dig selv i alt det, vi har beskrevet, og så er det vigtigt, at du brænder for den grønne omstilling
  • Det vil være en fordel hvis du har branchekendskab eller erfaring fra energisektoren, men ikke et krav

Har vi fanget din interesse?
Så send din ansøgning ved at klikke på ANSØG knappen nedenunder stillingsannoncen.
Ved spørgsmål kontakt Kim Tornby, JYSK REKRUTTERING på mob. 24 24 51 96.
Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse hurtigst muligt, dog venter vi gerne på den rette kandidat.

JYSK REKRUTTERING står for rekrutteringsarbejdet

DBC Invest A/S er et investeringsselskab stiftet af Vestjyllands Andel, Jysk Energi og Langfristet Erhvervsfinansiering. Senest er også HedeDanmark blevet en del af den solide ejerkreds.
DBC Invest A/S er i kontinuerlig udvikling, og indtil videre har det ført til medejerskab i Grauballegaard Biogas, Sønderjysk Biogas Bevtoft, Sindal Biogas, Ringkjøbing Biogas, Outrup Biogas, BB Bioenergi, Vestjysk Biogas og Vrejlev Biogas.
Selskabet har en ambition om medejerskab i mindst 10 anlæg i 2023. DBC Invest A/S er søsterselskab til Danish Bio Commodities A/S, der varetager salget af de grønne certifikater, som biogasanlæggene får tildelt på baggrund af gasproduktionen. Formålet med dette er bl.a. at sikre et transparent, bæredygtigt og langsigtet marked for handelen med grønne certifikater.
Læs mere på www.danishbiocom.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Med mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv har vi nemt ved at træde ind i en virksomhed, opfatte, analysere og forstå, hvad der er brug for... selvfølgelig i samarbejde med virksomheden.
Vi har erfaring fra flere brancher, forskellige typer special- og lederjobs og har arbejdet både som den, der modtager ydelser, og som den der sælger ydelser.

Jysk Rekruttering taler virksomhedernes sprog og tilbyder grundig JYSK rekruttering og headhunting.

Vi headhunter og rekrutterer direktører, ledere, konsulenter og specialister via vores store netværk og kandidatbank... til anstændige jyske priser.
Desuden tilbyder vi at indgå som rådgivere i advisory boards samt bestyrelsesarbejde, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

JYSK REKRUTTERING benytter en smart og sikker Kandidatbank og sharepoint for vore kunder.

Kandidatbanken er leveret af Emply, med hvem vi har udtænkt og implementeret et super effektivt rekrutteringssystem.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Herning

Lignende jobs

  • Direktør i Midtjylland

    Are you capable of taking a well-established industrial company with 24/7 production to the next level of excellence, in close collaboration with ownership, board, sister companies, and the rest of..
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Silkeborg

    WILA udvikler og fremstiller højteknologiske løsninger og komponenter af rustfri stål til brug i bl.a. fødevare-, medicinal- og måleindustrien. WILA blev grundlagt i 1998 og er kendt for sammen med..
    • Direktør
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Direktør i Ikast

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Direktør
    • Ikast
    Få mere info
  • Direktør i Viborg

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Direktør
    • Viborg
    Få mere info