Rekrutteringsfirma

koordinator til customer support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Er du servicemindet og brænder for at skabe den bedste kundeoplevelse? Har du en godt koordinatorgen, og formår du at holde overblik i en til tider travl hverdag? Og har du desuden solid erfaring med SAP? Så er du måske den rette til opgaven.

For vores kunde Bridgestone Danmark A/S beliggende i Hinnerup søger randstad en koordinator til deres danske Customer Support-afdeling.

om bridgestone


Bridgestone Danmark A/S, der har kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab i Bridgestone Europe NV/SA. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer dæk fra Bridgestone, Firestone og Dayton.

Virksomheden blev grundlagt I 1931 og er i dag til stede i mere end 150 lande og beskæftiger 135.636 medarbejdere. I Danmark holder Bridgestone til i Hinnerup, hvor 52 medarbejdere servicerer dækcentre, bilforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.

arbejdsopgaver


I stillingen bliver du en del af et team bestående af 6 erfarne og yderst kompetente medarbejdere. Bridgestone har etableret lokale servicefunktioner, og derfor er det Hinnerup-teamets fornemmeste opgave at servicere og supportere kunderne på det danske marked. Bridgestone befinder sig i bilbranchen, og det er derfor essentielt, at man trives i en industri med ”værkstedshumor”. For Bridgestone er kundetilfredshed altafgørende, og teamet går altid en ekstra mil for deres kunder.

Teamet arbejder i høj grad sammen på kryds og tværs, og sparring er et vigtigt element i dagligdagen. Du vil derudover opleve tæt samarbejde med både salgs- og logistikafdelingen, som ligeledes holder til i Hinnerup.

Din hverdag vil altså være præget af forskelligartede arbejdsopgaver, hvor ingen dage er ens. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:
•Besvarelse af indgående telefoner
•Håndtering af mails fra sælgere og kunder
•Indtastning af ordrer
•Koordinering af transport
•Samarbejde med logistik, salg og øvrige afdelinger omkring opgaver
•Kommunikation af eventuelle ordreændringer
•Rådgivning omkring substituerende produkter
•Reklamationer
•Og meget mere…

I rollen referer du til den internationale kundeservicechef, som fysisk er placeret i Tyskland. Dog har du direkte kontakt til den danske Contry Manager samt afdelingens Supervisor.

din profil


Du er serviceminded og udadvendt og har en evne til at skabe gode relationer til kunderne. Desuden har du en naturlig troværdighed og vægter kundetilfredshed højt.

Vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaring med salg, support eller kundeservice i en B2B-virksomhed, så du på den måde har en forståelse af processer og tilgange. Viden inden for autobranchen/dækbranchen vil være en fordel, men er ikke et krav. I den forbindelse forstår du vigtigheden af grundig ordrebehandling og er desuden erfaren bruger i SAP.

Da Bridgestone er en international virksomhed, er det derfor et krav, at du (udover dansk) behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau.

der tilbydes


Du bliver en del af en sammentømret afdeling, hvor det gode humør er i højsædet. Der er en høj anciennitet i virksomheden, og folk lægger vægt på både at være seriøse og have det sjovt, mens de arbejder. Bridgestone vægter personlig og faglig udvikling meget højt, hvorfor der er mulighed for at vokse i rollen og bevæge sig i den ønskede retning.

Der er tale om en fast stilling med en arbejdstid fra 8.00-16.00. Dog forventes det, at man i højsæsonen har mulighed for at lægge ekstra timer. Der er hos Bridgestone stor fleksibilitet, hvor man giver noget og ligeledes får noget retur. Derudover vil der være mulighed for hjemmearbejde, når man er sat grundigt ind i opgaverne og er selvkørende.

Løn efter kvalifikationer og mulighed for kantineordning.

ansøg


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Bridgestone. Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Mie Larsen på tlf. 29293124.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

    Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Et job med mening - vi er klar til at hjælpe, når uheldet er ude Vi søger nye kolleger til vores nationale og internationale teams på vores vagtcentral i [xxxxx] Vores opgave er at..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Har du lyst til at blive en del af det team, der supporterer Solars Offshore & Marine kunder? Jobbet som First Line Supporter er for dig, der ønsker at arbejde med tekniske løsninger og som har lys..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tilst

    Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tilst
    Få mere info