Klinikassistent søges til Godt Smil i Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Er du uddannet klinikassistent, og har du lyst til at arbejde mere med kirurgi? Vi søger nemlig en dygtig klinikassistent, der har mod på og lyst til at assistere vores klinikejer i forbindelse med kirurgiske behandlinger.

Lyder det som noget for dig?

Så kom og bliv en del af et team, der ikke kun prioriterer det faglige, men især også det sociale. Her har vi det godt med hinanden og er gode til at træde til og hjælpe, når der er behov for det.


Praktisk info

Til vores skønne klinik i Sønderborg søger vi en klinikassistent. Stillingen er på på 37 timer fordelt på fire dage med opstart 1. maj 2023.

Vi har udvidet vores klinik til 11 flotte og lyse klinikrum, der er moderne indrettet med alt inden for nyeste teknologiske udstyr. Vores team består af otte tandlæger med hvert deres speciale, en tandplejer, fem klinikassistenter, to elever, en receptionist og en klinikkoordinator.

Vores team er internationalt forstået sådan, at vi har medarbejdere fra både Danmark, Grækenland og Tyskland - uden at gå på kompromis med vores sønderjyske arbejdskultur med et godt sammenhold og store ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

Din personlige profil

  • Du er uddannet tandklinikassistent og gerne med nogle års erfaring.
  • Du har gerne erfaring med - og arbejder rutineret med - firhændig assistance.
  • Du er selvstændig og tager initiativ.
  • Du er fleksibel og kan lide skiftende arbejdsopgaver, f.eks. på klinik og steril.
  • Du har en høj faglig standard og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Du kommer til at assistere vores klinikejer, der er meget erfaren og laver forskellige behandlinger blandt andet kirurgi. Du kommer derfor til at spille en vigtig rolle i vores team. På sigt vil der også være mulighed for selvstændigt arbejde med tandretningsbehandlinger med ClearCorrect.

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en spændende kæde i vækst foruden en klinik. hvor hverdagene er travle, og kulturen er uformel. En af vores succesfaktorer som kæde er, at vi er gode til at udnytte, at vi alle er forskellige og derfor har hver vores særlige bidrag til helheden. Vi tilbyder løbende fagligt relevante kurser samt sparring og træning hos dygtige kolleger.

Du får medindflydelse på dagligdagen og en vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.

Løn forhandles individuelt. Derudover tilbydes du naturligvis fordelagtige vilkår på ikke offentlig regulerede tandydelser og sundhedsforsikring.

Hvorfor Godt Smil?

Vi har hos Godt Smil fagligheden i højsædet, samtidig med at vi har det sjovt. Din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et socialt miljø, hvor vi værner om hinanden.

Vores klinikassistenter har en stor rolle hos os, og derfor vil du blive en vigtig og uundværlig medarbejder.

For spørgsmål vedrørende stillingen kontakt Areamanager Sara Billesbølle.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail. For at komme i betragtning bedes du derfor sende din ansøgning via stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Jeg håber, at vi tales ved!



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Esbjerg

    Ønsker du dig en moderne arbejdsplads, en varierende og spændende hverdag, gode kollegaer og fagligt stærke sparringspartnere? Hvis ja - så har vi nogle søde kolleger og en masse flinke patienter..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent (elev) i Fredericia

    Vil du ud på klinikken, blive en del af et fantastisk team og få en masse erfaring? Så er du måske vores nye klinikassistentelev! Lidt om os: Vi hos Godt Smil Fredericia glæder os til at .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent (elev) i Fredericia

    Tandplejen i [xxxxx] har ansvaret for tandplejen for cirka 11000 børn og unge samt 300 special-, omsorgs-og socialtandplejepatienter. Vi er 32 friske medarbejdere fordelt i tre team. H..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Kolding

    Vi søger en mødestabil, smilende og udadvendt klinikassistent til vores fantastiske team i Kolding - med opstart d. 18.04.2024. Praktisk info: Opstart d. 18.04.2024. Enkelte lørdagsvagter k..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Kolding
    Få mere info