Ernæringsassistentelev søges til Convifood ApS.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

OM ARBEJDSPLADSEN


Convifood er en virksomhed stiftet i 2015, drevet af fagligt passionerede medarbejdere, der elsker håndværket. Convifoods mål er at give vores kunder den bedste smagsoplevelse – hver gang. I Convifood producerer vi måltidsløsninger til private forbrugere, ligesom vi producerer ’bulk-varer’ og ’private label’ til virksomheder, organisationer og institutioner. Vores produktion ligger i Jespers Torvekøkkens 5500 kvm. store madhus på Vandtårnsvej i Søborg. Med moderne faciliteter har vi rum til at udvikle og skabe konkurrencedygtige gastronomiske varer, med det fagligt kompetente, velfungerende og succesfulde team vi har på matriklen. Vi går op i at være innovative, og udfordrer gerne os selv og vore kunder, så vi sammen kan fejre nye fælles succeser. I Convifood bestræber vi os desuden på hele tiden at følge med tidens madtrends tæt. Dette gør vi, ved at igangsætte spændende, bæredygtige tiltag i forening med vores kunders ønsker. Vi er troværdige, nærværende, nyskabende, servicemindede og stolte. Vi tager vores filosofi meget seriøst - Intet i vores madhus bliver overladt til tilfældighederne, og vi ynder at gøre os så meget umage, at vores kunder har lyst til at bruge os igen og igen.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Det kan du forvente at lære hos os: • Produktion af høj kvalitets produkter og måltider • Medansvar for produktionen af egne opgaver • Udvikling og tilpasning af opskrifter • Kvalitets- og egenkontrol, og andre daglige opgaver

Forventninger til eleven


Vi lægger vægt på at du: • Er madentusiast – elsker at lave mad • Motiveret for at lære hver dag • Er struktureret og nysgerrig • Fleksibel og mødestabil • Er smilende og udadvendt – og i godt humør • Bidrager til den gode stemning køkkenet

VI TILBYDER


Professionelle og humørfyldte kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære hos os. Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling igennem bl.a. attraktive uddannelsesforløb til alle medarbejdere. Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Martin Hallasmøller
[email protected]
Tlf.: 6144 2025

Addresse


Convifood ApS.
Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Ansøgningsfrist:


30-06-2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist