Social- og sundhedsassistent til Intensivt Sengeafsnit, N5, Brønderslev psykiatriske Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

GENOPSLAG - Social- og sundhedsassistent med interesse inden for psykiatri til fast stilling i Intensivt Sengeafsnit N5, Psykiatrien, Brønderslev pr. 1. maj 2023 i blandende vagter 37 timer om ugen eller efter ønske

V søger en social- og sundhedsassistent – så har du lyst til en hverdag, hvor den grundlæggende sygepleje og din relation til patienten er dine vigtigste arbejdsredskaber? Vi søger en ny kollega, der har lyst til at gøre en forskel, der kan mærkes for vores patienter, deres pårørende og for dine kolleger. Du bliver en del af et afsnit, hvor personlig og faglig udvikling går hånd i hånd, og hvor vi arbejder sammen på kryds og tværs – og har det bedste kollegaskab mens vi gør det.

Gør en forskel hos os
Som social- og sundhedsassistent i N5 kommer du til at arbejde med patienter, der har svære psykiske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Ofte med et behov for længerevarende stabiliserende indlæggelser. Vi bruger relationsbehandling som udgangspunktet for sygepleje og behandling, der altid tilrettelægges individuelt ud fra patientens behov. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med afsnittets læge, socialrådgiver, ergoterapeut, ligesom vi har et tæt samarbejde med patientens netværk samt andre offentlige institutioner. En stor del af vores arbejde er motivation, støttende samtaler og praktiske opgaver sammen med patienterne. Vi har et stort fokus på patientinddragelse, og forebyggelse af tvang, vi arbejder bl.a. med GEB, Safewards.
I forbindelse med opnormeringen til 12 patienter får vi bygget en multihal, hvorved vi får større mulighed for fysiske aktiviteter.

Om dig
Vi ønsker os en kollega, der ligesom os brænder for menneskelig udvikling og psykiatri, og at du er nysgerrig efter at lære nyt, gerne med et par års erfaring som social- og sundhedsassistent. Du er åben og imødekommende i forhold til Psykiatriens I TOP-værdier, og du møder patienterne med respekt og medmenneskelighed. Du er tålmodig, rummelig og anerkender de personlige ressourcer hos patienterne samtidig med, at du også er i stand til at arbejde målrettet med patientens motivation.
Herudover ønsker vi os, at:
  • du har mod og evne til at reflektere over egne og kollegaers holdninger og handlinger, og kan sætte ord på det.
  • du har personlig robusthed og overblik i akutte situationer.
  • du er aktivt medvirkende til at skabe et positivt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Bliv klogere og dygtigere sammen med de bedste kolleger
Som social- og sundhedsassistent hos os bliver du del af en personalegruppe, hvor sammenhold, kollegial sparring, og udvikling betragtes som en naturlig del af hverdagen. Vi brænder for vores speciale, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle kommer til orde. Vi har højt til loftet, når det kommer til ideer til problemløsninger, og vi er ikke bundet af ’sådan plejer vi at gøre…’. Plejegruppen består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med stor faglig kompetence inden for det psykiatriske speciale, og plejen er organiseret i teams. Når du starter, får du et grundigt introduktionsforløb med udgangspunkt i dine forudsætninger. Vi prioriterer læring og uddannelse højt, og du får mulighed for at præge både læringsmiljøet og sygeplejen i afsnittet. Sidst men ikke mindst, så er vi heller ikke mere faglige, end at der også er plads til både grin, hygge og masser af nærvær og de seneste nyansatte fortæller at: ”N5 er et godt sted at være ny og at man bliver taget godt imod”.

Mere om os
Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N5 har forskellige psykiske sygdomme, ofte skizofreni eller andre sygdomme med psykose. Nogle af patienterne har desuden en behandlingsdom og/eller et misbrug, der medfører komplikationer. Vi kan også modtage patienter med personlighedsforstyrrelser og selvskadende adfærd. Patienterne er voksne over 18 år. Sengeafsnit N5 modtager patienter, der har brug for et indlæggelsesforløb med intensiv støtte, pleje og behandling. .
Målsætningen for N5 er blandt andet at arbejde målrettet på at stabilisere og bedre patientens psykiske lidelse, forebygge tilbagefald til misbrug og kriminalitet efter udskrivelse og forebygge udad reagerende adfærd.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 23. marts 2023. Der er opstart i jobbet den 1. maj 2023 eller snarest derefter.
Vi forventer at afholde samtaler uge 13.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Majken Q. Slott på telefon 97643898

Der er tale om en faste stilling. Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.
Arbejdstid: 37 timer/eller efter ønske, om ugen i blandede vagter.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brønderslev
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    ER DU FRISK - vi søger 2 Social- og Sundhedsassistenter til vores dejlige arbejdspladsHar du stor interesse for:At varetage helhedsplejen hos borgerne i deres eget hjem i Levebo miljøet, og..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Søparken plejecenter i Frederikshavn søger timeafløsere til den kommende sommersæsonSøparken Leve Bo er et plejecenter med 60 beboere fordelt i 6 huse i skønne omgivelser. Lejlighederne er plac..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordjylland

    Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at arbejde som vikar, det gør hverdagen nemmere at du..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordjylland

    [xxxxx] er 1. leverandør i Brønderslev Kommune. Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår d..
    • SOSU-assistent
    • Nordjylland
    Få mere info