Operatør til miljømonitorering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vi søger en dygtig operatør som kan håndtere forandringer med godt humør og optimisme i den skiftende hverdag, vi kan forvente på en fyldefabrik.JobbetDu vil blive en del af et dygtigt operatør team, som består af 20 operatører og 3 elever. Du vil blive en del af en hverdag med mange forskellige opgaver indenfor monitorering af miljøet i vores aseptiske produktion, og det er derfor vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø, hvor dagene er forskellige, og planer hurtigt kan ændre sig.I afdelingen har vi højt fokus på kvalitet, og vi arbejder konstant med at sikre et højt kvalitetsniveau igennem korrekt prøveudtag og dokumentation. Det er vores opgave at sørge for, at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.Al produktion foregår i klassificerede områder. Det stiller ekstra høje krav til forståelse for hygiejne og korrekt adfærd.Vi arbejder på skiftehold og skal dække alle dage og døgnets 24 timer. Vi er lige nu fordelt på 5 hold, og har weekendvagt 3 ud af 5 uger.Kvalifikationer
  • Det vigtiste er, at du tager ansvar og er meget bevidst om kvaliteten i alt dit arbejde.
  • Du skal være klar til at håndtere de udfordringer og forandringer, som ligger foran dig.
  • Du skal løbende tilegne dig nye færdigheder.
  • Du skal have en positiv indstilling og lyst til at løse opgaver i fællesskab med kolleger, da vi vægter samarbejde højt.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til GMP.
  • Hvis du er industrioperatør eller har en tilsvarende uddannelse, er det en fordel, men det er ikke et krav.
  • Når du søger stillingen som operatør hos Novo Nordisk A/S, er det et krav, at vi kan se eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau. Det er derfor helt afgørende, at du sammen med dit CV og ansøgning uploader denne dokumentation (eksamensbevis med karakterudskrift). Har vi ikke modtaget det, vil du desværre ikke blive taget i betragtning til stillingen.Om afdelingenAfdelingen er en del af en ny fyldefabrik i Injectable Finished Products (IFP) i Hillerød, som i 2022 står klar til at levere de første Penfill® til diabetikere i såvel ind- som udland. Du vil blive en del af en engageret afdeling, der består af operatører, håndværkere og supportere, som alle arbejder tæt sammen på tværs af faggrænser og de øvrige afdelinger. I Formulering & AP Support er vi ansvarlige for at monitorere miljøet, forsyne vores fyldelinier med produkt, materialer og primær emballage, hvor der altid leveres med et meget højt kvalitetsniveau. Vi har derfor brug for dit engagement og dine kompetencer for at sikre, at vi kan levere produkter i højeste kvalitet.Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder Camilla Hougaard på mail [email protected].Ansøgningsfrist 19. marts, 2023.Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt inden deadline.Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV.Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv. We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At Novo Nordisk we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best company in the world. We need to aspire to be the best company for the world and we know that this is only possible with talented employees with diverse perspectives, backgrounds and cultures. We are therefore committed to creating an inclusive culture that celebrates the diversity of our employees, the patients we serve and communities we operate in. Together, we’re life changing.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hillerød

    Lignende jobs

    • Øvrige i Lynge

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 3540 Lynge
      • Øvrige
      • Lynge
      Få mere info
    • Øvrige i Nordsjælland

      Er du god til at skabe relationer, og har du sans for struktur og grundighed? Og vil du være med til at udvikle og bidrage til børn og unges gode trivsels- og udviklingsmuligheder? Så har vi måske .
      • Øvrige
      • Nordsjælland
      Få mere info
    • Øvrige i Farum

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 3520 Farum
      • Øvrige
      • Farum
      Få mere info
    • Øvrige i Nordsjælland

      Vi arbejder for at skabe betydningsfulde positioner og deltagelses- og udviklingsmuligheder for børn og unge, for at skabe trivsel og udvikling i stærke fællesskaberVi søger to psykologer, til .
      • Øvrige
      • Nordsjælland
      Få mere info