Technical Support Responsible

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Teknisk Support IngeniørVil du arbejde med teknisk rådgivning ved at bringe din tekniske viden i spil? Og er du passioneret og nysgerrig efter, hvordan teknologier og kompressorer virker på et detaljeret niveau? Så er du vores nye kollega.

Vi leder efter dig, som motiveres af at arbejde med tekniske løsninger og som har lyst til at have en teknisk hovedrolle for interne såvel som eksterne kolleger og kunder. Du har en relevant teknisk baggrund og erfaring, som du ønsker at bruge til at analysere grundlæggende, tekniske problemstillinger. Du kommer til at udarbejde månedlige rapporter og rapporterer ind til Service Coordination Manageren for vores service organisation.

Rollen og RENO tilbyder en spændende arbejdsplads, med gode kollegaer på tværs af landet. Professionelle produkter og services som er branchens absolut bedste. Vi har et spændende arbejde klar til dig, hvis du har lyst til at yde landsdækkende teknisk support og arbejde med komplekse tekniske henvendelser.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være identifikation af reservedele og servicekomponenter, og kollegaer og kunder vil efterspørge din viden, som kan være alt indenfor højtryksrensere, stempel kompressorer, luftbehandling, oliefrie kompressorer, højtrykstilbehør, skrue kompressorer mm.

Til dagligt vil du sidde sammen med vores Backoffice Team i Egå, hvor du vil rådgive og vejlede både vores serviceteknikere og kunder. Vi hjælper altid hinanden og har en positiv og åben tilgang til at løse henvendelser og problemer. Kunderne, du vil have dialog med, strækker sig over mange forskellige industrier.

Du trives med at indgå i et tæt samarbejde og være i dialog med et bredt kundesegment, leverandører og kollegaer. Du er interesseret i at bringe din viden i spil i organisationen og levere faglig rådgivning og løsninger på et højt fagligt niveau, ved at undersøge generelle tekniske forespørgsler såsom udstyrets ydeevne, reservedele eller andre tekniske data.

Du vil være serviceteknikernes primære kontaktperson, hvor du fra kontoret vil supportere ved at håndtere tekniske relaterede forespørgsler for at sikre, at vores kunder er mere end tilfredse med vores service. Dette indebærer yderlige at indhente oplysninger fra produktvirksomhederne og give feedback for at muliggøre produktforbedringer og rapportere eventuelle tekniske problemer.

Du er fleksibel af natur, hvilket betyder, at du hurtigt og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteterne ændrer sig. Du har gode kommunikative evner, som du bruger med henblik på at være samarbejdsorienteret på tværs af organisationen ved at hjælpe kunder og serviceteknikere.

Som teknisk ekspert vil din rolle indebære vidensdeling, og du vil få ansvar for at planlægge og organisere tekniske træningskurser både fysisk og virtuelt.

Som person er du logisk tænkende og har en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Du er imødekommende og god til at komme i mål med dine opgaver. Du formår at indgå engageret i såvel teamarbejde som at levere en selvstændig og systematisk indsats og har lyst til at lære af dine erfarne kollegaer. Du er nysgerrig og har viljen til at lære nyt og deltage i dybtgående produkt- og teknisk træning, for at dygtiggøre dig yderligere inden for dit tekniske felt.

For at få succes i rollen, er vi på jagt efter en, der begår sig ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk. Du er motiveret for at levere teknisk rådgivning og har en relevant teknisk uddannelse. Erfaring med trykluftskompressor er et plus. Du trives med supportopgaven, forstår vigtigheden af god dokumentation og har et godt kendskab til fx Office pakken. Erfaring med systemer er en klar fordel.

Kom og bring din lyst og nysgerrighed for teknik i spil hos RENO.

Passer vi sammen?

RENO A/S repræsenterer et stykke dansk industrihistorie med produktion og salg af trykluftkompressorer siden 1952 og højtryksrensere siden 1978. I dag er vi markedsførende i Danmark på trykluftkompressorer og besidder igennem vores position og erfaring en omfattende viden og kompetence. Vi tilbyder derudover branchens største produktsortiment, ligesom vi henvender vi os til alle kundetyper og -størrelser.

RENO beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere. Industrisalg, servicekoordinering og administration er samlet på vores kontor i Egå ved Aarhus, mens produktion, lager og forhandlersalg er samlet i vores afdeling i Thyregod. Hertil kommer vores serviceafdelinger i både Nordjylland og på Sjælland. Selvom dine nærmeste kolleger i RENO taler dansk, så vil meget træning og kommunikation foregå på engelsk, da RENO er en del af Atlas Copco, og engelsk er koncernsproget. For mere information om virksomheden, besøg www.reno.dk.

Vil du lære os at kende? Kontakt os i dag. Forhåbentlig kan vi snart møde hinanden! Eventuelle spørgsmålkan rettes til Service Coordination Manager Mie Baggerman på +45 2022 4299. Send din ansøgning via linket. Vi vurderer kandidater løbende.

.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Egå
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    Er du verdensmester i IT, og brænder du for at hjælpe andre med netop dette? Så er det måske dig, vi søger til BDO’s IT-afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.Okay, måske er du ikke verdensmest..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus C

    IntroduktionBrænder du for at arbejde med IT-service og-support? Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Og kan du berolige den mest frustrerede kollega, når computeren ikke gør, som .
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Brabrand

    Firmabeskrivelse JobbeskrivelseBrænder du for at yde god support til dine kolleger og kunder, og har du lyst til at lære nye IT-systemer og hardware at kende? Og kunne du tænke dig at være en del a..
    • IT-supporter
    • Brabrand
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Århus C

    Har du lyst til at blive elev hos [xxxxx]? Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye elev. Vi søger en elev indenfor området IT-s..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0