Velværebehandler søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Velværebehandler til Tyrkisk bad

Vil du ansættes hos et unikt wellness og spamiljø med udsigt over Holbæk Fjord. (Deltid)

Du kommer til at arbejde i unikke omgivelser sammen med et dygtigt team - med forskellige baggrunde. Du skal have lyst til at arbejde serviceorienteret og professionelt med mennesker inden for Spa og Wellness området. Her har du vores gæster i centrum, på en nærværende og alsidig måde.

Din primære funktion er som velværebehandler/massør. Heri udførslen af Tyrkiske Bade, skrub og sæbebehandlinger/massage. Du er Tyrkisk bads ansigt udadtil og vi forventer et højt servicegen.

Det vigtigste for os, er at du har hænder, der er gode til velvære og lysten til at lære, samt kendskab til kroppens anatomi. Så vil vi gerne oplære dig, inden for vores Tyrkiske Bads koncept. Er du uddannet massør, eller studerende inden for fysioterapi, vil vi især opfordre dig til at søge. Men din uddannelse er ikke det vigtigste, det vigtigste er at du har fornemmelse for massage & viljen til at lære. Ligeledes er kendskab til kroppen, fysiologi & anatomi et stort plus. Vi vurdere alle ansøgninger, så skriv gerne alt du vurdere kunne være en fordel ift. at lære velværemassage.

DU ELSKER VARME OG VAND! Da alle vores behandlinger foregår i hamam, med vand og sæbe. Der er 40 grader i vores hamam.

Du vil få oplæring uanset baggrund:

Du har selv meget stor indflydelse på dine vagter fra måned til måned. Tyrkisk bad har åbent onsdag til søndag - & udbyder vores primære produkt som er adgang til vores spa, & så vi udbyder massager når vi har hænder til det.

Vi kan tilbyde vagter inden for følgende tidsrum:

Onsdag: 12-19

Torsdag 12-19

Fredag 10-21

Lørdag 10-21

Søndag 10-19

- Vagtlængder kan variere fra 3 - 10 timer, alt efter ønske. De færreste kan holde til mere end 6 timer. Du melder ind til os, hvilke timer du gerne vil arbejde i en given periode & vi sælger behandlinger baseret på dette.

Det er en STOR fordel, hvis du kan arbejde i weekenden. Der vil altid være flest timer. Så er du aldrig villig til lørdage, så skal du ikke søge :)

Dine opgaver kan tillige være alsidige og du skal kunne arbejde selvstændigt og være fleksibel ift. øvrige arbejdsopgaver, der til sammen giver vores gæster en unik helhedsoplevelse i Tyrkisk bad.

Alle medarbejdere giver en hånd med, når der ikke er behandlinger.

Du vil blive ansat som timelønnet medarbejder, med feriepenge, betalte pauser osv. Send e-mail for informationer om løn.

Du kan indtil kl. 18.00 dagen før, få aflyst eller justeret dine timer. Så det er en stor fordel at vælge timer, i de tidsrum der sælges mest. F.eks. lørdag & søndag.

Medarbejderfordele:

Du har mulighed for at bruge Tyrkisk bad uden beregning, i vores åbningstid og efter aftale.

Holbæks bedste udsigt.

Fantastiske kollegaer.

-

Du skal kunne tale dansk eller engelsk.

Det er en fordel at være i god fysisk form - da det kan være hårdt at massere i varmen.

Du vil blive indkaldt til en kort jobsamtale, herefter vil du komme til en afprøvning i vores på 1,5 time. (ikke nødvendigvis samme dag). Herefter følger oplæringsvagter.

Samtaler/afprøvninger vil først være start/midt august, da Tyrkisk bad holder lukket i Juli, men send gerne din ansøgning snarest.

Se mere om omkring Tyrkisk bad, vores behandlinger og Sidesporet som virksomhed på https://www.sidesporet.dk

Sidesporet ejes af en Non profit fond, der har fokus på at skabe kulturelle oplevelser og beskæftigelse i Holbæk kommune.

Send din ansøgning+CV til [email protected] og skriv velværebehandler i emnefelt. Spørgsmål rettes også til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frisør", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frisør
  • Holbæk
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Frisør i Kirke Hyllinge

    Vi søger en dygtig smilende imødekommende negletekniker til akryl/gele negle. Det kan være du er selvstændig og mangler flere kunder, eller du evt er interesseret .
    • Frisør
    • Kirke Hyllinge
    Få mere info
  • Frisør i Roskilde

    Roskilde skønhedsklinik søger en dygtig og passioneret negletekniker, enten som selvstændig eller ansat. Klinikken ligger i hjertet af Roskilde i den hyggelige gågade på 1. sal. Klinikken indeh..
    • Frisør
    • Roskilde
    Få mere info
  • Frisør i Roskilde

    Vi søger en selvstændig negletekniker 🤩Vores dygtige og søde negletekniker stopper desværre hos os, så nu søger vi en ny negletekniker hurtigst muligt, som har erfaring med CND og som mestre f..
    • Frisør
    • Roskilde
    Få mere info
  • Frisør i Roskilde

    Vi søger en dygtig kosmetolog eller vippetekniker til vores klinik i Roskilde. Klinikken har til huse i charmerende og rustikke lokaler centralt på Hestetorvet i Roskilde. Her har vi 7 beha..
    • Frisør
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frisør i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte frisør i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frisør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frisør over tid

Dato Alle jobs som frisør
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1