Rekrutteringsfirma

Nysgerrig og forretningsorienteret ingeniør eller økonom

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Crossbridge Energy A/S ejer og driver raffinaderiet i Fredericia samt en salg og råvareindkøbsafdeling i København. I Danmark beskæftiger virksomheden godt 240 kompetente og motiverede medarbejdere som leverer ca. 35 procent af det danske forbrug af brændstoffer, og har eksport via egen havneterminal i Fredericia.

Virksomheden agerer proaktivt i den grønne omstilling med fokus på at tage hurtige skridt mod at nyttiggøre såvel grøn brint som mere bæredygtige alternativer til fossil råolie. I dag er raffinaderiet verdens 3. mest energieffektive og Europas nr. 1. Man er også Danmarks største leverandør af overskudsvarme ud til fjernvarmenettet. Varme som alternativt ville gå til spilde, men som udnyttes til glæde for hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme i Trekantområdet.

Raffinaderiet er allerede i fuld gang med omstruktureringen mod en endnu grønnere fremtid, og den udvikling vil fortsætte. Der er således blandt andet ved at blive opført en brintfabrik i samarbejde med partnere på raffinaderiets område. Brintfabrikken forventes at stå færdig 2023 og vil kunne levere grøn brint til raffinaderiet. Udviklingen omfatter bl.a. genbrug af overskudsolier samt bio-olie og dermed en grønnere raffinering. Eksempelvis undersøges mulighederne for at nyttiggøre affald, såsom brugt motorolie, slam fra rensningsanlæg og rester fra tekstilproduktion som del af den cirkulære økonomi, men også projekter indenfor indvinding og genanvendelse af CO2 er på vej. Herigennem tager Crossbridge Energy et markant ansvar i forhold til den grønne omstilling.

Læs mere på: www.crossbridge.dk

Som en naturlig følge af denne spændende udvikling på raffinaderiet i Fredericia, ønsker man nu at styrke organisationen yderligere med en stærk teknisk/økonomisk profil.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende karrieremulighed hvor du kommer til at gøre en forskel
Som Business Analyst vil du få en meget central rolle i det spændende skæringspunkt mellem teknik og forretning. Du bliver bindeleddet imellem markedet og raffinaderiets produktion, hvor dit primære ansvarsområde bliver at bidrage til den optimale økonomiske styring af virksomhedens produktionsplanlæggere, baseret på markedsdata (priser og efterspørgsel på produkterne) samt raffinaderiets kapacitet og fleksibilitet. Du vil indgå i et i forvejen stærkt team og du vil blive tildelt opgaver der matcher dine personlige kompetencer og interesser. Baseret på de muligheder der er for at producere forskellige produkter på det meget fleksible raffinaderi, evaluerer du løbende hvilke spændende forretningsmuligheder og behov der åbner sig i markedet. Du analyserer løbende hvordan prisniveauer, efterspørgsel, behov for alternative produkter og markedets forventninger bedst kan matches med de kompetencer, processer og eventuelle tekniske begrænsninger der er på raffinaderiet. Al denne viden bliver registreret i Crossbridge´s modelleringsværktøjer, hvor du løbende kan afprøve forskellige scenarier for at underbygge og optimere dine anbefalinger.

Som en nøgleperson i forhold til den overordnede forretning, vil du aktivt deltage i udarbejdelse af forretningsplaner samt raffinaderiets vækststrategi, og du vil blive involveret i evaluering af nye handler og forretningsmuligheder – herunder opstilling af interessante business cases. Du vil få en stor kontaktflade og have spændende dialoger med interessenter på alle niveauer i organisationen, både lokalt, men også med Trading og Supply afdelingerne i hhv. København og Genevé. Andre opgaver vil være at udarbejde forretningsorienterede produktionsplaner for de næste 3 måneder, samt evaluere de opnåede resultater for den forgangne måned. Du følger løbende det daglige output fra anlægget, og herigennem er du en stærk sparringspartner for både produktionen, dine kollegaer i afdelingen og for raffinaderiets ledelse. Du vil også løbende deltage i vedligehold og udvikling af raffinaderiets modelleringsværktøjer, Herunder den lineære model (LP), for herigennem at sikre endnu skarpere analyser og rådgivning.

Nysgerrig, videnssøgende og handlingsorienteret
Den ideelle kandidat har en teoretisk uddannelse som ingeniør, civilingeniør eller måske en relevant økonomisk uddannelse. Hvis du har den rigtige personlighed og indstilling, er det ikke så afgørende hvor langt du er kommet i din karriere. Som nyuddannet er vi indstillet på at tilbyde dig relevant og kompetencegivende træning i jobbet samt all den efteruddannelse der måtte være aktuel for succes og udvikling i stillingen. Er du allerede erfaren og har tilegnet dig stærke kompetencer, så har vi også en række spændende og mere komplicerede opgaver der kan udfordre dig og bygge videre på dine faglige og menneskelige kompetencer.

Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Som person er du positiv og uformel og du får julelys i øjnene, når du arbejder med en spændende og udfordrende opgave. Du er ikke bange for hverken at dele dine kompetencer med andre, eller at bede om hjælp når du har behov for det. Du har faglig stolthed og et stort drive samtidig med, at du er analytisk stærk, udadvendt, lyttende og motiverende. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde, både på tværs i organisationen og med eksterne kontakter og samarbejdspartnere, og er god til at skabe overblik samtidig med at du evner at arbejde ”hands-on”. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du kæmper for dine egne gode idéer, men er også åben, modtagelig og nysgerrig nok til at tænde på andres idéer og input.

Skab din egen drømmestilling
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Business Analyst, Crossbridge” til: [email protected]

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Revisor i Sydjylland

    Vores kunde er et anerkendt statsautoriseret revisionsselskab i Syddanmark. Med erfaringer og kompetence opbygget siden starten i 1975, tilbyder virksomheden i dag sine kunder; revision, rådgivning..
    • Revisor
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Revisor i Fredericia

    Fagligt stærk statsautoriseret revisor med partnerambitioner søges til vækstorienteret virksomhed
    • Revisor
    • Fredericia
    Få mere info
  • Revisor i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, then you might be the Business Controller we are looking for. .
    • Revisor
    • Fredericia
    Få mere info
  • Revisor i Kolding

    Vores kunde er en del af en International koncern, hvor der er ca. 350 medarbejdere i Danmark, som arbejder på ca. 50 forskellige lokationer. Det danske hovedkontor ligger i Kolding og er ansvarlig..
    • Revisor
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 8
2. april 2024 8
1. april 2024 6
31. marts 2024 5
30. marts 2024 6
29. marts 2024 5
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 6
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 4
20. marts 2024 4
19. marts 2024 4