Social- og sundhedsassistent, aftenvagt, søges til Plejehjemmet Lillevang i Farum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

På Plejehjemmet Lillevang er vi opdelt i 4 adskilte huse. Hvert hus har sit eget liv og sin egen kultur. Du bliver tilknyttet huset ’Kornelhaven’. Du får en bred opgavevaretagelse, da du forventes at varetage de sygeplejefaglige opgaver, der skal løses i det hus, du er tilknyttet. Du får løbende kompetenceudvikling, og der er en aftensygeplejerske, der hjælper til med faglig sparring i alle huse.

Livet i Kornelhaven

Vi er 3 faste medarbejdere, som venter på at byde lige netop dig velkommen i vores aften-gruppe. Kollegerne du vil møde er engagerede i deres arbejde og mange har været her i flere år.

I hvert hus er vi ca. 25 faste medarbejdere, og vi er uddannelsessted for elever og studerende. Vi har faste møder, hvor sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter mødes til faglige drøftelser og sparring. Dette vil du også blive en del af som aftenvagt.

Der bor 24 beboere i Kornelhaven. Huset er delt i tre mindre grupper, hver gruppe er bestående af 8 boliger.

Vores kerneopgave er: At understøtte borgernes muligheder for at leve et sundt, aktivt og selvstændigt liv - hele livet.

Vi ønsker, at den pleje vi yder, og samspillet mellem personale og beboerne altid tager udgangspunkt i beboernes egne ønsker, behov, ressourcer og livshistorie. I Kornelhaven går vi op at hver enkelt beboers historie bliver fortalt. Borgerne har derfor tid til aktiviteter og tid til bare at være. Vi vægter kontinuitet og et kendt ansigt.

Borgerne har mange problemstillinger, så tværfagligt samarbejde er væsentligt hos os. Vi har fast plejehjemslæge, fast fysioterapeuter, fast diætist og demensvejledere. Derudover har vi en frivillighedskoordinator, der arbejder på at skaffe flere frivillige til gavn for vores beboere. Ydermere har vi stor glæde af Lillevangs støtte forening "Lillevangs venner".

De pårørende er en stor ressource for vores beboere, og vi vægter samarbejdet med dem højt. I kornelhaven har vi et meget aktivt bruger/pårørenderåd som bruger masser af energi på aktiviteter og godt indemiljø.

Måltiderne er rammesættende for dagens gang og borgerne gå meget op i de tre hovedmåltider. Måltidet skal være en hyggelig stund og vi går som personale meget op i at servere maden på en indbydende måde.

Det tilbyder vi dig på Plejehjemmet Lillevang:

  • Har en arbejdsplads med udvikling og refleksion over vores fælles praksis via psykologisk tryghed
  • Engagerede kollegaer, der sætter en ære i at yde helhedsorienteret, professionel og omsorgsfuld pleje
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor Ressourcecoaching er en naturlig del af hverdagen
  • Fast rul 5-2./mulighed for 7-7. Arbejdstiden er kl. 15-23.00/14-22.00/16-22. Evt. justering kan drøftes.

En del af din introduktion vil foregå i dagvagt. Vi arbejder med Kompetenceprofil, hvor du vil blive oplært i det du måtte mangle.

Lillevang ligger naturskønt, og du kan komme i egen bil, cykel eller med offentlig transport lige til døren. Kommer du med offentlig transport finder vi ud af at justere arbejdstider, så det passer.

Vi har brug for, at du:

  • er struktureret, arbejder med stor faglighed og trives med at tage ansvar
  • er teamplayer, udadvendt og anerkendende i samarbejdsrelationer
  • har blik for hele borgeren og dennes behov
  • vægter samarbejde med de pårørende højt
  • er god til at arbejde tværfagligt.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Leder: Majbritt T. Jensen på mail: [email protected] eller tlf.: 72165125

SSA: Line L. Blücher på mail: [email protected] eller tlf.: 72164684

Du kan også læse mere om os på https://lillevang.furesoe.dk/


Ansøgningsfristen er d.24. februar 2023

Vi vurderer ansøgningerne som de kommer ind, og vi indkalder til samtaler løbende. Vi forestiller os ansættelse pr. 1.april

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for FOA. Praktisk

I Furesø gør vi det trygt at blive gammel. Derfor skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere - ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Samtidig passer vi på dem, der passer på vores borgere. I vores hverdag har vi fokus på nærvær frem for fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. I vores opgaveløsning giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere.

Venlig Hilsen

Majbritt Tillgreen Jensen

Leder, Kornelhaven

Center for sundhed og seniorliv

Plejehjemmet Lillevang

Lillevænget 1-111

3520 Farum

[email protected]

72 16 51 25/72 35 64 10

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø gør vi det trygt at blive gammel. Derfor skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Samtidig passer vi på dem, der passer på vores borgere. I vores hverdag har vi fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. I vores opgaveløsning giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere.

Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c58b5f4f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Farum
  • Lørdag den 01. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Hørsholm

    OMRÅDE: 2970 HørsholmEr du en frisk ung mand eller kvinde, der vil have et job, hvor du gør en forskel og kan du lide frisk luft?Har du god fysik og lyst til at hjælpe et ungt menneske som .
    • SOSU-assistent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Charlottenlund

    SOSU-hjælper i dagvagt med hver 3 weekend Vi har mange dygtige kollegaer – vi mangler bare dig! Inden du læser videre, skal du være opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. Du skal blo..
    • SOSU-assistent
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Er du social- og sundhedsassistent og har fokus på sociale fællesskaber og relationsdannelse?Så se dette job på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi samarbejder tværfagligt og hvor der er plads .
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info