Tryg start som nyuddannet sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På Danmarks smukkeste hospital er vi eksperter i at støtte og undervise sygeplejersker. Her bliver du hurtig dygtige og stolt af den forskel, du gør for patienterne. Netop nu får du en økonomisk gevinst ved at starte hurtigst muligt, fordi du så får del i Vinterpakke II.

Sjældent finder man så tryg og sikker oplæring hos så yderst kompetente kollegaer og desuden får du et veltilrettelagt oplæringsprogram. Kollegaerne på afdelingen er altid klar til at hjælpe med svar, så nye kollegaer kan lære at blive lige så skarpe, som de selv er”. Citat fra nyuddannet sygeplejerske.

Kompetencerne får du gennem et struktureret og individuelt tilrettelagt introduktionsforløb. Vi har sygeplejersker med specialfunktion, der støtter og vejleder dig. Vi har kliniske sygeplejespecialister og en forsker, som understøtter din kompetenceudvikling og karriere uanset om det handler om at udvikle kliniske, pædagogiske, forsknings- eller ledelsesmæssige kompetencer. Vi har en forskningsstrategi for sygeplejen, hvor alle kan deltage i forskningsaktiviteter. På den måde, øger vi sammen kvaliteten af den sygepleje, som patienterne modtager i vores afdeling.

Du bliver vejledt af en til flere mentorer under din introduktion. De hjælper dig med at falde godt til – både fagligt og socialt. Vi arbejder med makkerpar i sygeplejen, så du altid kan få sparring og hjælp. Derudover får du relevant og evidensbaseret undervisning rettet mod subspecialerne i afdelingen.

Du bliver tilbudt deltagelse i sygeplejefaglig refleksion. Her mødes du med andre nyuddannede, og man kan udveksle erfaringer om det at være ny. Efter ca. et halvt års ansættelse deltager du i kurset “ Godt på vej i sygeplejen”.

Vi søger en dygtig og empatisk sygeplejerske med gode samarbejdsevner, da det neurologiske speciale er baseret på tværfagligt samarbejde med social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer, neuropsykologer, logopæder og en musikterapeut.

Vi har tre neurologiske afsnit:

  • N10A er et akut neurologisk modtagerafsnit, som har fokus på udredning og behandling af patienter med apopleksi, hovedtraumer, tumorer etc.
  • N11 er et afsnit, som rehabiliterer og behandler patienter med apopleksi fra det sub-akutte til den stabile fase med stort fokus på det tværfaglige teamsamarbejde.
  • N31 er et neurologi-afsnit, der har fokus på pleje og udredning af patienter med Parkinsons, Tumor Cerebri, ALS, hovedtraumer m.v.

Neurologisk Afdeling er kendt for høj faglighed, det gode sammenhold, de hyggelige fester og det dynamiske tværfaglige samarbejde. Vi er en afdeling med flad struktur, hvor ledelsen er nærværende, lyttende og hvor tillid er en naturlighed. Vi lægger vægt på åbenhed, refleksion og tid til at diskutere faglige problemstillinger. Vi har en meget rummelig afdeling, hvor der er plads til forskelligheder, og plads til at være ny.

I det neurologiske speciale kan du se, at du gør en stor forskel. Især hos os: Vi er f.eks. for andet år i træk blevet kåret til Danmarks Bedste Afdeling i behandling og pleje af stroke.

Du er velkommen til et uformelt besøg på alle tre afsnit, og møde dine nye kollegaer.

Vil du høre mere om stillingen, så er du meget velkommen til at ringe til chefsygeplejerske Marlene Fleischer på mobil 2448 9291.

Ansøgningsfristen er mandag den 10. april 2023, men tøv ikke med at søge, da vi løbende inviterer til ansættelsessamtaler.

Følg os på Instagram: neurologien_paa_bispebjerg

”Kom med sygeplejersken Anne på job. Hør hende fortælle om sin arbejdsdag på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og få et unikt indblik i livet på hospitalet”.

https://bispebjerg-og-frederiksberg-hospital.23video.com/pa-job-med-sygeplejersken-anne

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København NV
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 6
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 6
20. marts 2024 8