Rekrutteringsfirma

Selvstændig og struktureret controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Priess er i kraftig vækst og styrker organisationen yderligere for at kunne supportere den grønne omstilling. Hos Priess bliver du en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.

Kan du sætte flueben ved disse punkter?:

  • Lukker du med præcision og dedikation regnskaber, rapporter og analyser?
  • Har du forretningsmæssigt mindset og erfaring med økonomi i en mellemstor produktionsvirksomhed?
  • Er du drevet af tal og data, og formår du at omsætte økonomi til brugbar viden og formidle denne?
  • Har du gå på mod, og formår du at udfordre det nuværende gennem tydelige analyser, og bidrager du med dine egne forslag til løsninger?
  • Er du lige dele detaljeorienteret og analyserende, som du er struktureret og præcis? Og går du altid dét skridt ekstra for at få den bedste rapportering sendt afsted?
  • Sidst, men ikke mindst: Vil du spille en helt central rolle i en virksomhed i rivende udvikling?

Så er du den helt rette til at blive en del af holdet bag Priess’ grønne vækstrejse!

Ansvar for egne regnskabsmæssige opgaver

Som controller ved Priess bliver du en uundværlig kilde til viden om, hvordan virksomhedens finanser og økonomiske situation ser ud. Du leverer gennemarbejdede analyser og rapporteringer direkte til ledelsen, mens du hver måned udarbejder regnskaber til i dag 5-6 selskaber. I takt med, at der kommer stadigt flere selskaber og interessenter ombord, og at virksomheden fortsat sætter stadigt mere ind på den grønne omstilling, skal der sættes endnu flere kræfter ind på ikke bare den generelle finansielle controlling, men i særdeleshed også de grønne regnskaber.

Med reference til økonomichefen, bliver det altså din fornemste opgave, selvstændigt at foretage analyser af virksomhedens økonomi på både standard og kundetilpassede løsninger inden for produktion og salg af transformerstationer, teknik-, bredbånds- og pumpehuse. Det indebærer blandt andet forecasts, budgettering, efterkalkulationer og afvigelsesforklaringer. Hertil skal du deltage i kvalitetssikring og udarbejdelse af periode- og årsregnskaber. Du bliver en del af et økonomiteam på lige nu tre dygtige kollegaer i en virksomhed, hvor både faglig stolthed og gennemsigtighed samt humør er i højsædet. Hertil vil du kunne nyde godt af både kantine og frugtordning, tand- og sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Lidt om dig:

  • Du har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring med at stå til ansvar for levering af skarpe analyser og regnskaber til tiden. Om det er i en lignende stilling eller som revisor/økonomimedarbejder er ikke afgørende. Vigtigst er, at du har en grundlæggende forståelse for økonomi og en bred, regnskabsmæssig værktøjskasse, som du er klar til at bringe i spil som virksomhedens eneste controller.
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret, og har erfaring med skriftligt at dokumentere og formidle økonomisk viden.
  • Du skal have gode IT-kompetencer, så du forstår at effektivisere forretningsgangene via digitalisering. Kendskab til Navision og PowerBI er en fordel.
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde, så du sikrer en velfungerende og effektiv arbejdsgang. Du holder naturligt overblikket i de til tider pressede situationer – for det går stærkt ved Priess. Flere projekter er desuden kundetilpassede, hvilket stiller krav til dig og din evne til at håndtere variation og kompleksitet.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 200 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Aalborg Øst

    For vores kunde søger vi en selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig lønningsbogholder til Finansafdelingen.Kunden, der er en landsdækkende virksomhed, med hovedsæde i Aalborg området, har..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Nordjylland

    JobbetVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CBRE - Teknisk Servicepartner i AalborgVi søger tre skarpe og it kyndige lønmedarbejdere til faste stillinger hos CB..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vodskov

    Financial controller med karrierepotentiale. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring, ønsker du at opleve at arbejde i en børsnoteret virksomhed, selv få spændende..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vodskov
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Dronninglund

    [xxxxx] søger en regnskabsansvarlig til Nordturn ved Dronninglund. Du bliver del af en højt specialiseret virksomhed, hvor faglig stolthed og professionalisme skinner igennem overalt. .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Dronninglund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2