Ernæringsassistent/kok på fuld tid til Egegården Plejeboliger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Egegården Plejeboliger søger ernæringsassistent/kok til vores køkken 37 timer
Kosten er ikke blot ernæring. Det, vi serverer for beboerne, har stor betydning for deres livsglæde og trivsel. Kosten er med til at understøtte positive erindringer og minder fra dengang, beboerne selv lavede maden, og hvor måltidet samlede familien.

Da vores gode kollega gennem 18 år nu går på pension, søger vi pr. 1. maj en kollega, der er madglad og fagligt dygtig - en der har øje for høj kvalitet og minimalt madspild samt fokus på grønt, økologi og bæredygtighed.

Vi lægger vægt på, at du


  • brænder for maden og måltidet, og ældre menneskers ve og vel
  • prioriterer høj faglighed og at være nysgerrig og udviklende
  • er lyttende men også bidragende og samtidig er loyal i forhold til beslutninger
  • kan arbejde selvstændigt men samtidig er en teamplayer
  • er kreativ, modig og løsningsorienteret

Vi tilbyder dig


Kolleger med gode erfaringer i det danske klassiske ”mormor”køkken, hvor der samtidig gives plads til kreativitet og nytænkning. Vi arbejder konstant med fuld uddnyttelse af fødevarer, og miljøvenlige råvarevalg og tilberedningsmetoder.

Vi tilbereder dagligt god mad til 129 beboere, to daghjem, samt besøgende i vores pensionistcafé. Vores mad er tilberedt ud fra det økologiske sølvmærke. Vores fokusområder i 2023 er reducering af madspild i et tværfagligt samarbejde med plejeafdelingerne samt fokus på mere grønt og proteintætte måltider.

Vi er et fagligt engageret køkkenteam på 12 personer, der arbejder i rotation. På den måde skaber vi variation og fleksibilitet. På Egegården afspejler vi det øvrige Danmark og spiser varm mad til aften. Derfor ligger arbejdstiden i tidsrummet kl. 7.00-17.30. Vi har to vagttyper: Kl. 7.00-14.24 og kl. 10.06-17.30 (senvagt hver 6. uge). Vi arbejder hver 6. weekend kl. 9.36-17.00.

Om jobbet


Dine opgaver er mange, bl.a. tilberedning af varm mad til både café og beboere, smørrebrødsfremstilling, bagning, syltning, kontakt til plejeafdelinger, rengøring og egenkontrol samt opvask - naturligvis i samarbejde med de øvrige medarbejdere i køkkenet.

Vi søger en kollega med start til 1. maj. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn i henhold til overenskomst og efter principper for Ny løn, som vi bruger aktivt.

Hvis du vil vide mere, kan du læse om os på Egegårdens hjemmeside eller kontakte serviceleder Dorthe Dybro på telefon 20 14 37 54 eller koordinator Dorte Skaaning på telefon 20 48 67 25.

Frist


senest onsdag 29. marts 2023. Vi holder samtaler i uge 13/14. Vi gør opmærksom på, at ansøgere uden relevant uddannelse ikke vil komme i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Diætist i Brøndby

    Børnehuset Strandbo søger en uddannet Kost- og Ernæringsassistent – til vores sultne og madmodige børnGår du op i bæredygtighed og økologi, og kan du lave velsmagende, sundt og nærende mad – så..
    • Diætist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Diætist i Albertslund

    - Vær med til at skabe livskvalitet og madglæde for ældre og mennesker med særlige kostbehov Er du passioneret omkring madlavning lavet fra bunden? Sætter du en ære i at sikre ernærringsrigtig .
    • Diætist
    • Albertslund
    Få mere info
  • Diætist (elev) i Taastrup

    Diætist søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Diætist
    • Taastrup
    Få mere info
  • Diætist i Frederiksberg

    Ernæringsassistent til fagligt stærkt køkkenteam, hvor vi laver kvalitetsmad til vores søde plejehjemsbeboerePå [xxxxx] i Gentofte gør vi en ære ud af at lave god og varie..
    • Diætist
    • Frederiksberg
    Få mere info