Sygeplejerske med høj faglighed - Mulighed for intern specialuddannelse i hjemmesygepleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Kunne du tænke dig at få tilbudt Frederiksberg Kommunes interne specialuddannelse i hjemmesygepleje og få teori om akutsygepleje, den ældre medicinske patient, palliation, demens og psykiatri og via uddannelsen også få indsigt i det tætte samarbejde med almen praksis, hospitaler, 1813 m.m.?

Hvorfor skal du vælge os?
Du vil blive budt varmt velkommen af faglig dygtige kollegaer, der værdsætter en respektfuld og uhøjtidelig omgangsform. Du vil opleve vi prioriterer faglig sparring højt og træder til, når der er brug for hjælp.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at styrke og koordinere sammenhængende borgerforløb, så borgerne i Frederiksberg Kommune oplever at modtage rette hjælp og pleje af høj faglig kvalitet.

Du får ro til at udføre opgaver omkring borgeren og du vil ofte følge den enkelte borger gennem et forløb. Du vil få masser af frisk luft og cykelkilometer i benene.

Du vil opleve at få en god og tryg start, som passer til dig og din stilling. Du vil få nøje tilrettelagt introduktion og tilknyttes en mentor. I din introduktionsperiode tilbydes du opfølgende samtaler med din leder og mentor og sammen tilpasser vi din udvikling.

Du vil kunne drage nytte af tæt faglig sparring med vores kommunale læge, farmaceut og specialister indenfor sår, palliation, hygiejne og psykiatri.

I øjeblikket er en af kollegerne afsted på specialuddannelsen i borgernær sygepleje.

Din hverdag vil blive alsidig med din primære funktion at:
  • Vurdere og varetage sygeplejefaglig behandling til borgere på Frederiksberg
  • Bidrage til den daglige planlægning og triagering ved vores daglige tavlemøder
  • Benytte din faglige vurdering til den tværfaglige opgaveløsning
  • Sikre at faglige observationer og refleksioner dokumenteres, så vi understøtter et optimalt borgerforløb


Hvem er du?
Som uddannet sygeplejerske trives du med at bringe din faglighed i spil, når du møder borgere med mangeartede problemstillinger. Du har mod på at lære nyt og værdsætter gensidig faglig sparring med relevante faggrupper.
Du tror på den rehabiliterende indsats og finder det naturligt, at indgå i en ligeværdig og professionel relation med borgere og kollegaer.

Hvem er vi?
Vi arbejder med udgangspunkt i vores fælles værdi- og medarbejdergrundlag. Du vil opleve at tillid, respekt og samarbejde er genkendelige værdier. Ligeledes vil du erfare, at tværfaglighed og rehabiliterende tilgang er vigtige grundsten.

Du bliver en del af Frederiksbergs Kommunes smukke områder, og du vil opdage, at selvom vi er meget på cyklen, hjemme hos borgerne, i sygeplejeklinikken eller varetager skærmbesøg, så mødes vi flere gange dagligt og prioriterer faglig sparring.

Det praktiske:
Du vil primært komme til at arbejde i dagvagter med weekendvagt hver 4. uge og med få aftenvagter. Din timeansættelse og vagtplan drøfter vi i fællesskab.

Det er et krav, at du har kørekort. Inden din ansættelse beder vi om du fremvise privat straffeattest.

Du omfattes af den kommunale overenskomst med DSR. Vær opmærksom på, at du allerede efter 4 års erfaring stiger til Løntrin 7.

Du er velkommen til at komme forbi til en uforpligtende kop kaffe, kontakte en af vores sygeplejersker med TR funktion - Mathilde Skov på tlf. 41733945 eller områdeleder Katja Westergaard Holdt Mikkelsen på tlf. 28983341.

Send os gerne din ansøgning senest d. 17.4.2023. Vi indkalder til samtale løbende.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du s..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du s..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Sundhedsfaglig talent med iværksætter drive til hurtigt voksende HealthTech startup Mutedo Copenhagen InternshipStudent Salary Competitive Bliv en del af..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Går du med tanken om at snuse til det akutte speciale i trygge omgivelser, så har du nu mulighed for at prøve det af hos os. Vi er et landsbyhospital i storbyen, og vi ligger på øen med størst..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer