Rekrutteringsfirma

Sourcing Manager til international dansk designvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Er du en dygtig købmand med et kommercielt mindset, en god teknisk forståelse og solid erfaring med sourcing? Og vil du arbejde for en anerkendt dansk designvirksomhed med et internationalt udsyn? Så kig nærmere på den nyoprettede stilling som Sourcing Manager hos Furnipart.

Greb i højeste kvalitet


Furnipart er en dansk designvirksomhed, der siden 1977 har designet og produceret greb af højeste kvalitet. Samarbejdet med både danske og udenlandske designere giver virksomheden et internationalt sigte, og kollektionerne pryder skuffer, skabe og møbler i hele verden.

Størstedelen af virksomhedens produktion ligger i dag i Kina og dernæst Vietnam. I den nyoprettede stilling som Sourcing Manager kommer du til at stå i spidsen for virksomhedens sourcing og disponering, og du får personaleansvar for to disponenter / indkøbere. Det falder dig naturligt at have fokus på muligheder i nye forsyningsmarkeder, og du spotter hurtigt optimeringsmuligheder helt generelt.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Ledelse af afdelingens medarbejdere inkl. distanceledelse
  • Operationel sourcing herunder styring af risiko, optimere værdien samt videreudvikling af processer
  • Dialog og optimering af eksisterende produktioner, herunder prisforhandling af eksisterende og nye produkter
  • Strategisk søgning, kvalificering og udvælgelse af nye produktionspartnere
  • Udvikling og styring af emballage med øje for bæredygtighed

Din base bliver på virksomhedens domicil i Hinnerup, og du kan derudover se frem til 30-40 rejsedage årligt. Du får direkte reference til CEO og bliver en del af virksomhedens ledergruppe samt en del af ledelsesteamet for produktion og master planning.

Hele vejen fra kalkulation til mål


Du har en solid indkøbserfaring fra en lignende stilling, hvor du har skarpslebet din forhandlingsteknik og udvidet din tekniske forståelse for design og produktion. Du er vant til at gå forrest og vise vejen for resten af teamet, og du trives i en alsidig rolle med en stor portion ansvar og en bred kontaktflade. Det er væsentligt, for du bliver et vigtigt bindeled i og mellem organisationen og produktionspartnere.

Du er en stærk teamplayer med stort T, og som leder er du motiverende, anerkendende og empatisk, og du er typen, der kan kommunikere med alle og nemt skabe relationer. Derfor ved du også, hvordan man agerer situationsbestemt, så du til tider går diplomatisk til værks og andre gange bruger din gennemslagskraft til at skære igennem. Dit kommercielle og udviklingsorienterede mindset kommer dig til gode i den daglige opgaveløsning, hvor du også trækker på din store forretningsmæssige og økonomiske forståelse.

I og med virksomhedens produktion primært foregår i udlandet, er det vigtigt, at du har en god kulturel forståelse og er dygtig kommunikativt. Det er derfor et must, at du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Dansk design – internationalt udsyn


Passionen for at hjælpe mennesker med at skabe smukke og personlige hjem er det, der binder Furnipart sammen. Som den nye Sourcing Manager bliver du netop en del af et passioneret hold, hvor 50 medarbejdere har deres daglige gang, og en ambitiøs virksomhed, hvor værdierne ordentlighed, fairness og fagligt højt niveau danner rammerne.

Hos Furnipart skeler man ikke til, hvad tendenserne siger – man skaber dem selv. Innovativt design, en state-of-the art supply chain, høj produktkvalitet, kundesupport og bæredygtighed har gjort Furnipart til første valg, når nye produkter skal udvikles, og når kunderne skal inspireres.

Du kan blive klogere på Furnipart på deres hjemmeside, Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus N

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Hammel

    Ledelse af fire lokationer Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med serviceorganisationen og salg får du det samlede ansvar for lager og reservedele på tværs af fire lokationer. Med f..
    • Indkøber
    • Hammel
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 3
20. marts 2024 3
19. marts 2024 3