Udbudsjurist til Team Jura & Kontrakter, Koncern Indkøb, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Erfaren og samarbejdsorienteret udbudsjurist til Team Jura & Kontrakter

Vil du være med til at sikre borgerne i Region Sjælland mere sundhed pengene, og har du lyst til at være del af et team af dygtige jurister og gode kollegaer? Så læs mere her, for Team Jura & Kontrakter skal bruge en erfaren udbudsjurist til at løse en bred vifte af spændende udbudsjuridiske opgaver med stor betydning for mange borgere og personale i Region Sjælland.

Team Jura & Kontrakter understøtter hele Region Sjælland gennem juridisk rådgivning, når det gælder indkøb, udbud og kontrakter særligt inden for kategorierne IT-systemer, apparatur/medicoteknisk udstyr, forbrugsvarer og tjenesteydelser.

Teamet består i dag af 3 udbudsjurister, 3 kontraktjurister, 1 contract manager og en teamleder, som primært arbejder sammen om kvalitetssikring af kontrakter og udbudsmateriale, rådgivning og sparring om kontraktuelle og udbudsretslige problemstillinger samt udvikling af skabeloner, vejledninger og processer. Hvis du er vores kommende kollega, vil du sammen med resten af teamet være med til at løse teamets forskelligartede opgaver ud fra dine kompetencer og erfaring.

Som udbudsjurist bliver du en del af et team med et fagligt fællesskab, som er optaget af at yde bistand og være gode sparringspartnere og rådgivere. Du vil i den forbindelse få en lang række samarbejdspartnere i og uden for Koncern Indkøb, herunder bl.a. udbudskonsulenter og it-projektledere.

Team Jura & Kontrakter er del af afdelingen Strategisk Indkøb og Jura, hvor vi er i alt 25 kollegaer. Selvom der er travlt, lægger vi vægt på at have et godt kollegaskab, gode faglige sparringsmuligheder, work-life balance samt mulighed for videreudvikling.

Bliv en del af et team, hvor du kan sætte din faglighed i spil og få stor indflydelse

Vi vil gerne have endnu flere erfarne kræfter ind i Team Jura & Kontrakter, og ser gerne at vores kommende kollega har/er:

  • En relevant uddannelse som fx cand.jur. eller cand.merc. jur.
  • Gerne mindst tre års erfaring med udbudsjura, herunder vil erfaring med IT-udbud være en fordel
  • Erfaring som juridisk rådgiver og sparringspartner
  • Velformuleret og kan skrive juridiske notater på dansk
  • Erfaring med juridisk sagsbehandling, herunder gerne erfaring med bl.a. aktindsigt
  • Evt. erfaring fra politisk ledet organisation, eller har lyst til at blive det

Da vi lægger vægt på godt kollegaskab, både inden for eget team og med vores kollegaer rundt om i regionens afdelinger, vil vi gerne have en ny kollega som bl.a.:

  • Er god til at samarbejde og er hjælpsom samt fleksibel over for kollegaer og samarbejdspartnere
  • Ikke er bange for at tage initiativ og kan arbejde selvstændigt
  • Er ærlig, nysgerrig og tør stille spørgsmål
  • Arbejder struktureret og lægger vægt på at levere kvalitet
  • Kan formidle klart og i et sprog, som også bliver forstået af ikke- jurister

Bliv en del af en arbejdsplads hvor trivsel og faglig udvikling er i højsædet

Koncern Indkøb i Region Sjælland arbejder på at skabe mest mulig sundhed for pengene til støtte for regionernes kerneopgaver inden for sundhed, socialområdet og regional udvikling. Team Jura & Kontrakter bor sammen med resten af Koncern Indkøbs i alt 55 medarbejdere i et lyst, moderne og åbent kontormiljø tæt på Roskilde Station. I Koncern Indkøb kender alle hinanden og bidrager til en god stemning gennem en uformel og behagelig omgangstone. Humøret er højt uanset travlhed, og vi håber, at du vil være med til at bidrage til dette. Vi tilbyder fleksible muligheder for at tilrettelægge et arbejdsliv med plads til at både arbejde og fritid.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med Region Sjælland. Tiltrædelse forventes at ske pr. 1. juni 2023 eller hurtigst muligt.

Mercuri Urval medvirker til rekrutteringsprocessen. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefkonsulent hos Mercuri Urval, Henriette von Essen-Leise på tlf. 29 43 50 48, konsulent Josefine Rønn på tlf. 50 76 12 21 eller teamleder for Jura & Kontrakter Iben Kirsa Søndersted på tlf. 20 76 75 35 eller e-mail [email protected].

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2023 kl. 9.00. Motiveret ansøgning samt CV og andet relevant materiale uploades ved at benytte "Søg jobbet"-knappen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Roskilde
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Sorø

    Den rette profil vil have en central rolle i [xxxxx]s IT & Digitaliseringsteam i forbindelse med udvikling og udarbejdelse af IT-kontrakter. Det primære fokus vil være på at forstå de forske..
    • Jurist
    • Sorø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) på Midt-og Vestsjælland

    At Lyreco we all share a common goal to strive for passion, excellence, respect and agility. We are proud to be the Europea..
    • Jurist
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Jurist i Ringsted

    Har du lyst til at arbejde med beskæftigelses- og socialområdet i en politisk styret organisation? Og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor både tempoet og humøret er højt? Så søger v..
    • Jurist
    • Ringsted
    Få mere info
  • Jurist i Ringsted

    Har du lyst til at arbejde med beskæftigelses- og socialområdet i en politisk styret organisation? Og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor både tempoet og humøret er højt? Så søger v..
    • Jurist
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 7
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 6
25. marts 2024 6
24. marts 2024 6
23. marts 2024 6
22. marts 2024 5
21. marts 2024 5
20. marts 2024 5
19. marts 2024 5