HR-trivselskonsulent til intern sundhedsordning i Assens Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Vil du være med til at arbejde forbyggende og understøtte trivslen på vores arbejdspladser? Har du interesse for og erfaring med at arbejde med psykisk arbejdsmiljø – både strategisk og i praksis? Trives du i rollen som kontaktperson, tovholder og facilitator? Og er du klar på en varieret arbejdsdag, der både indeholder udviklings- og driftsopgaver? Så kom til Assens og bliv en del af en ambitiøs og fagligt stærk afdeling med højt til loftet, godt humør og mange spændende opgaver.

Hos Organisation & Strategi søger vi en HR-trivselskonsulent til vores HR-team pr. 1. juni 2023.

Stillingen er på 33-37 timer – det endelige timetal aftales nærmere.

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig en stilling som HR-trivselskonsulent, hvor du helt overordnet skal bidrage til udvikling af primært det psykiske arbejdsmiljø på vores arbejdspladser. Stillingen indeholder stor grad af dialog med ledere og tillidsvalgte samt facilitering af forløb på arbejdspladserne, men også strategiske udviklingsopgaver og opgaver af mere administrativ karakter.

Opgaverne løses i et samarbejde med kollegaerne i HR-teamet – særligt de konsulenter, der arbejder med sundhedsfremmende tilbud til vores ansatte inden for vores Sundhedsordning.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Arbejde forebyggende og understøtte trivslen på arbejdspladsen – det vil være din primære opgave. Du vil være kontaktperson for lederne vedrørende problemstillinger inden for det psykiske arbejdsmiljø. Det kan være i form af ledersparring i forhold til de ledelsesmæssige udfordringer, lederen oplever. Det kan også være at tilrettelægge og facilitere interventioner på en arbejdsplads, dvs. forestå en proces for en større eller mindre gruppe. Emnerne kan være psykologisk tryghed, arbejde med stærke arbejdsfælleskaber og reaktionsmønstre, social kapital, forandringsprocesser, stressforebyggelse, konflikthåndtering mv.
  • Være kontaktperson og tovholder på opgaver, hvor vi samarbejder med eksterne erhvervspsykologer.
  • Varetage den daglige drift af vores tilbud til ansatte om individuel psykologisk rådgivning fx udvikling af tilbuddet, besvarelse af forespørgsler, fakturabehandling og være tovholder på samarbejde med leverandøren.
  • Bidrage til den strategiske udvikling af arbejdet med at styrke det psykisk arbejdsmiljø i Assens Kommune. Det kan fx være kompetenceudvikling af ledere inden for relevante temaer, udarbejdelse af inspirationsmateriale, eller hvordan arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø kan bidrage til nedbringelse af sygefraværet.
  • Bidrage til at tilrettelægge og understøtte opfølgning på trivselsundersøgelser, som gennemføres hvert 3. år – næste gang i 2024.
  • Indgå i ad hoc opgaver forbundet med teamets samlede opgaveportefølje fx bistå ved DHL eller andre events.

Hvem er du

Som vores ideelle kandidat har du en psykologisk profil, gerne cand.psych.aut eller en cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Du kan også have en sundhedsfaglig baggrund på kandidat niveau eller have anden sundhedsfaglig baggrund med relevant erfaring og/eller efteruddannelse.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Trives og har erfaring med at afdække udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø. Du kan tilrettelægge og facilitere tilpassede processer ude på arbejdspladserne for såvel store som mindre grupper.
  • Har generelt erfaring med at arbejde med psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Medarbejdernes trivsel i arbejdsfællesskabet er et fælles mål i hele organisationen, og du skal bredt kunne italesætte trivsel, så det giver mening for både medarbejdere og ledere.
  • Har erfaring fra en politisk ledet organisation og kan navigere i opgaver, hvor der er mange interesser på spil.
  • Er forankret i egen faglighed, men du evner også og er åben for at indgå i sparring og samarbejde om opgaver med kollegaer med anden faglig baggrund.
  • Er troværdig og mestrer ligeværdig dialog med kommunens ledere, arbejdsmiljøgrupper mv.
  • Besidder udpræget gode samarbejdsevner og ser muligheder i at arbejde sammen på tværs i organisationen.
  • Er indstillet på, at administrative opgaver er en del af stillingen.
  • Er fleksibel, engageret og en teamspiller med godt humør, som bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Hvem er vi

Du bliver en del af et fagligt stærkt og ambitiøst HR-team, der ud over dig består af 7 kollegaer og har til huse på Assens Rådhus. I HR-teamet varetager vi en bred palet af opgaver, bl.a. organisationsudvikling, fysisk og psykisk arbejdsmiljø, rekruttering, kompetenceudvikling, ledelsesudvikling og aktivt medborgerskab.

Du får et tæt samarbejde med kollegaer: en udviklingskonsulent, en fysioterapeut og en HR-konsulent, der arbejder inden for Sundhedsordningen. I Sundhedsordningen er vores fornemmeste opgave at understøtte sundhed og trivsel på alle kommunens arbejdspladser, og vi arbejder med forskellige indsatser på arbejdspladserne inden for fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi afholder også kurser, workshops, fyraftensmøder, sundhedskampagner, events m.m.

Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, hvor dialog og sparring om faglige udfordringer såvel som interesse for hinandens ve og vel er vigtig. Vi løfter i flok og er klar til at løse de store opgaver såvel som de mindre lavpraktiske opgaver, når det gælder.

Du vil opleve stor frihed – naturligvis under ansvar – til at tilrettelægge eget arbejde. Vi har travlt i perioder, men har fokus på den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv, og der er mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage.

Løn og ansættelse

Der er tale om en stilling på 33-37 timer om ugen med ansættelse pr. 1. juni 2023.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at høre mere om stillingen? Så er du meget velkommen til at kontakte organisations- og strategichef, Anne Grønnegård, på tlf.: 64 74 74 26/ 29 11 94 92.

Ansøgningsfristen er onsdag den 12. april 2023.

Vi forventer at afholde 1. samtale torsdag den 20. april 2023 og 2. samtale mandag den 24. april 2023.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8064fc22)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Assens
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Odense C

    Spændende stilling som specialpsykolog til ambulant specialafdeling i udvikling.Vi har brug for din brede psykiatriske udrednings- og behandlingserfaring, som du har erhvervet dig under uddannels..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog (studiejob) på Fyn

    Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og for medarbejdere i psykiatrien? Har du mod på..
    • Psykolog
    • Fyn
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Vi skal have familieforøgelse i teamet, hvorfor en af vores psykologer går på barsel. Vi søger en barselsvikar for hende. Du vil skulle arbejde i vores affektive ambulatorium for børn og unge melle..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Bliv en del af et stærkt psykologfagligt fællesskab og vær med til at forme næste generation af psykologisk behandling. Internetpsykiatrien tilbyder et nationalt behandlingstilbud for mild-moderat .
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0