Kickstart din salgskarriere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen? Så er det netop dig, vi søger!

Vi er driver vores helt egen tjeneste Pristjek.nu, hvor vi hjælper danske forbrugere med at sammenligne priser på bl.a. deres mobil- og internetløsning, forsikringsselskab og a-kasse/fagforening.

Vi er en solid virksomhed med næsten 10 års erfaring, og har siden 2013 hjulpet over 150.000 danskere med at få helt gratis og uforpligtende prissammenligninger på deres typiske abonnement baserede løsninger.

Vores koncept er super enkelt. Vi matcher kundens behov og deres forskellige abonnementer i husstanden med de bedste udbydere i markedet målt på pris, produkt og service – og hjælper således vores kunder med at indhente meget attraktive tilbud på en nem og hurtig måde, da det hele foregår over telefonen.

Vi kalder det for "service-salg", da det er helt gratis for kunderne. Det vigtigste er derfor, at du er kvik i pæren, lærenem og har mundtøjet i orden!

Din profil
- Du har høj vindermentalitet og giver aldrig op
- Du trives i et ambitiøs arbejdsmiljø
- Du er god til bordfodbold :-)

Vi tilbyder
- En attraktiv lønpakke med fast løn og høj bonus
- Grundig oplæring og løbende salgstræning
- Et job tæt på S-tog (Ny Ellebjerg St. i Valby)
- En arbejdsplads med masser af humor og sjov
- Sociale arrangementer (fx gokart og bowling)

Vi har høj fokus på, at du som konsulent hos os har det godt – for vi ved, at det er der, du skaber de bedste resultater. Derfor vil du også opleve, at vi er fleksible med dine vagter, og vi gør meget ud af, at der også er plads til sjov og hygge.

Vores oplæring er grundig og den løbende træning og coaching vil give dig de bedste forudsætninger i jobbet.

Sådan forløber en typisk arbejdsdag

Du møder ind kl. 08:55 til hyggelig morgenmusik, siger godmorgen til dine kollegaer og sænker dig en kop kaffe, the eller vand.

Kl. 09:00 bliver der afholdt en motiverende morgenbrief – hvor vi sammen sætter dagen godt i gang med mål og god stemning. Og så er du i gang med at hjælpe danskere med at spare penge.

Op ad formiddagen kommer vores salgstræner forbi dig, og I taler om dine oplevelser på telefonen. Salgstræneren lytter med og giver effektiv feedback, som så resultater i, at du får endnu flere gode samtaler og bedre resultater.

Så er der frokostpause og vi spiser sammen i frokoststuen. Du kan varme mad i vores mikrobølgeovn eller hente mad hos flere nærliggende take-away steder eller et supermarked.

Efter frokost har vi en midtvejsbrief, hvor vi taler om hvordan det gik. Du kommer måske med et eksempel fra en samtale, hvor du gjorde det godt, og de andre lærer af din oplevelse. Så laver vi nogle konkurrencer, og telefonerne begynder at kime igen. Så er vi i gang.

I løbet af eftermiddagen hygger vi med bordfodbold, hvis det fælles mål er opnået – herefter er vi tilbage på telefonerne med fornyet energi.

Så er der fyraften, og vi siger tak for i dag, godt arbejde og vi ses i morgen.

LØN OG ARBEJDSTID

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med fast løn og høj bonus.
Stillingen er fuldtid (37 timer).

Arbejdstiden er:
mandag-torsdag kl. 9 - 16.30
fredag kl. 9 - 16

TILTRÆDELSE

Tiltrædelse sker efter aftale og gerne hurtigst muligt.

KONTAKT

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Thomas de Oliveira på telefon 28 77 09 45 eller på [email protected].

ANSØGNING

Har ovenstående fanget din interesse, og passer profilen på dig, så send din skriftlige ansøgning til [email protected] eller ansøg via https://oncore.dk/

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Valby
  • Torsdag den 11. maj 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Dit nye eventyr hos Teleperformance:Som kundeservicemedarbejder hos Teleperformance bliver du den stemme, der besvarer kundehenvendelser via telefon, mail og chat. Du får muligheden for at arbe..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København S

    Job ID: 23752 Strategi. Overblik. Ledelse. Kunder. Service. Sundhed Vil du gerne sørge for at vores kunder får de bedste kundeoplevelser. Vi er på udkig efter en erfaren leder med et sto..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret butikschef til deres lokation i Rødovre..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1