Forsvarets Kantiner søger faglig stærk og passioneret souschef til kantine i Nymindegablejren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

Har du interesse og evner for styring og udvikling? Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Motiveres du af være en del af et team, der hver dag arbejder sammen om at levere de bedste mad- og gæsteoplevelser? Så er det måske dig vi søger som vores nye souschef til vores kantine i Nymindegablejren.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan. Fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner, hvor vi arbejder på at opfylde vores målsætning som blandt andet inkluderer hjemmebagt brød, hjemmelavet mad lavet fra bunden, hjemmelavede dressinger, pesto og toppings, blandende fyldige salater. Vi har fokus på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne tilvælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt minimere vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Vi tilbyder:
• Et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens.
• Et kollegialt fællesskab.
• Faglige fællesskaber og ansvarsområder.
• Fleksible arbejdstider.
• Personalegoder, blandt andet betalt frokostpause samt frugtordning.
• Videreuddannelse og kurser der er med til at udvikle dig både personligt og fagligt.

I Forsvarets Kantiner tror vi på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vores målsætning er at alle medarbejdere og ledere i fællesskab arbejder på at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for brugerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt i gennemsnit over planlægningsperioden. Aftenarbejde og weekendarbejde vil forekomme.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner. Her kan du glæde dig til at blive en uundværlig del af huset, når du og dine kollegaer kokkerere jer ind i gæsternes hjerter.

Som Souschef bliver du en del af Forsvarets Kantiner, hvor du får din daglige gang i vores kantine i Nymindegablejren.

Vi arbejder hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører.

Derudover har vi stort fokus på at opfylde vores målsætninger, der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, hjemmelavede dressinger, pesto, toppings samt blandede fyldige salater.

Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Om dig

Du er uddannet kok, smørrebrødsjomfru, cater, eller har anden relevant uddannelse, og gerne med erfaring som souschef.

Derudover ser vi gerne at du:
• Har erfaring med menuplanlægning, indkøb og budgetlægning fra lignende køkkener. At du har ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse med i bagagen. At du kan gå forrest og lede dine medarbejdere gennem synlig og nærværende ledelse.
• Har lyst til og mod på at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter, der lever op til vores målsætning.
• Er en kreativ, iderig og nytænkende madhåndværker, der følger med i tidens trend og som er med til at skabe en sund arbejdsplads med gode grønne måltider, som vi serverer for medarbejdere og gæster.
• Har en positiv og konstruktiv tilgang til mennesker og opgaver. At du er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og kunder.
• Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
• Lærer fra dig og er tålmodig i processen.
• Helt naturligt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen, som vi løbende vil se udfoldet i takt med at processen skrider frem.

Du skal vælge os, hvis du har lyst til og mod på, at blive en del af rejsen, hvor du sammen med de øvrige medarbejderne skal lykkes med at gøre kantinen til noget helt særligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning i henhold til den enhver tid gældende om organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Anitta Jakobsen på telefon 2345 6590.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 2. april 2023. Stillingen ønskes besat snarest muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende holder samtaler. Her afklarer vi også nærmere, hvornår du har mulighed for at starte op.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Nørre Nebel
  • Søndag den 02. april 2023

Lignende jobs

  • Kok i Videbæk

    Kok- ufaglært For vores samarbejdspartner Hotel Falken i Videbæk søger vi hurtigst muligt en dygtig kok. Du skal brænde for at lave velsmagende og god mad, og du forstår at anrette maden lækker..
    • Kok
    • Videbæk
    Få mere info
  • Kok i Engesvang

    Er du en dygtig, nysgerrig kok med lyst til at arbejde i et fantastisk team i branchens mest innovative medarbejderrestaurant?Så er du måske vores nye kok hos MASCOT.JobbetVi søger en k..
    • Kok
    • Engesvang
    Få mere info
  • Kok i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented Project Manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our French-speaking customers – from initial id..
    • Kok
    • Engesvang
    Få mere info
  • Kok i Vildbjerg

    "I Forenede har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"Brænder du for at kreere helt særlige måltider og kan du få maden til at smage fantastisk? Så er det helt sikkert dig, v..
    • Kok
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0