[xxxxx] søger konsulent til Rekruttering, Partnerskaber og Kompetenceudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Vil du sammen med et innovativt og tværfagligt team være en aktiv medspiller, der sikrer KURSUS Nords* og SOSU Nords vækstmål med udgangspunkt i SOSU Nords partnerskabsaftaler med kommuner og region?

Så er det måske netop dig vi søger.

Vi søger en konsulent, der kan arbejde efter SOSU Nords Rekrutteringsstrategi samt Efter- og videreuddannelsesstrategi. Vi arbejder ud fra en målsætning om SOSU Nord som en foretrukken samarbejdspartner.

Partnerskabsaftalerne er en del af SOSU Nords rekrutteringsstrategi og omhandler rekruttering til SOSU Nords brancheområder fra alle målgrupper. Dvs. unge direkte fra grundskolen og andre uddannelsesinstitutioner samt unge og voksne ledige og brancheskiftere. Det betyder, at du forventes at kunne samarbejde både med det strategiske chefniveau i kommunerne, de uddannelsesansvarlige og de relevante forvaltninger - herunder understøtte i forhold til det politiske niveau om rekruttering samt efter- og videreuddannelse i kommunerne. Derudover forventes du at kunne inddrage relevante ledere, direktion og kollegaer internt i SOSU Nord i dit arbejde i kommunerne. Det sætter store krav til din evne til at lede processer og kommunikere relevante informationer rundt i organisationen.

Konsulenterne varetager desuden det opsøgende arbejde inden for kompetenceudvikling. Dette består i at indgå aftaler om kompetenceudviklingsforløb eller rekrutterings- og afklaringsforløb med kommuner, region, andre uddannelsesinstitutioner og private aktører inden for både det social-, sundhedsfaglige og pædagogiske område.

Konsulenten i denne stilling har særligt fokus på

  • Rekruttering af unge direkte fra grundskolen, herunder samarbejdet med de kommunale ungeenheder i Aalborg og Vendsyssel om bl.a. brobygning og Intro, valgfag mm.
  • Samarbejde med FGU-institutionerne i hele SOSU Nords dækningsområde om bl.a. kombinationsforløb og EGU-forløb. Desuden skal konsulenten være SOSU Nords interne projektleder på projektet ”Fra FGU til EUD”.
  • Efteruddannelse og kompetenceudvikling af faglærte og ufaglærte i og til det pædagogiske område. Både via. Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) men også som indtægtsdækket virksomhed. Målgruppen er fx medarbejdere inden for pædagogiske tilbud som dagpleje, daginstitutioner og døgntilbud som opholdssteder og botilbud.

Jobbet kræver, at du kan arbejde med at indgå aftaler om alle former for kompetenceudviklingsforløb og afklaringsforløb, ud fra gældende lovgivninger. Ved indgåelse af aftalerne, opstår ofte et behov for et fagligt fokus. Dette fokus understøttes af KURSUS Nords undervisere, der fagligt spænder over alle de uddannelsesretninger SOSU Nord varetager uddannelse til.

Konsulenterne har måltal for succeskriterierne og arbejder i fællesskabet med at realisere disse.

Vores forventninger til dig

  • Du har en relevant videregående uddannelse inden for det pædagogiske område og har erhvervserfaring fra området.
  • Du har et udvidet netværk kommunalt/regionalt indenfor SOSU Nords dækningsområde, men særligt i følgende kommuner; Aalborg, Jammerbugt, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn og Læsø.
  • Du er udadvendt og netværksskabende af natur.
  • Du skal kunne navigere i relevante love og bekendtgørelser inden for det beskæftigelses- og uddannelsespolitiske område. Herunder særligt, Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU), Brobygning og Intro, Grundfagsbekendtgørelsen (Grundskolen), Erhvervsuddannelserne (EUD), mfl.
  • Du arbejder struktureret og analytisk og kan holde flere bolde i luften uden at miste retningen. Samtidig evner du at navigere i et krydspres og lede op og til siden. Det betyder bl.a. at du er dygtigt til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.
  • Du kender værdien af samarbejde og opfatter dette som en vej til løsningerne, både internt og eksternt. Det er via. samarbejdet vi lykkes.
  • Du kender til Rekrutteringssituationen på den Pædagogiske Assistent uddannelse. Du ser løsninger, frem for begrænsninger og du evner at få andre til at se løsningerne også.
  • Du har kørekort og er villig til at køre i egen bil eller SOSU Nord bil.
  • Du har It- kompetencer der gør, at du let kan anvende nye systemer og kan afvikle møder online.

Vi tilbyder

En stilling under udvikling, hvor din stemme tæller. Konsulenterne arbejder med udvikling af samarbejdet på tværs i SOSU Nord, herunder at finde vejen frem i opgaven der omhandler understøttelse af Partnerskabsaftalerne. Her vil du være naturlig medudvikler.

  • En stilling i en afdeling med høj grad af udvikling og faglig stolthed. Rekruttering, Partnerskaber og Kompetenceudvikling er en afdeling med et bredt kompetencefelt. Har arbejdes der dagligt med styrkerne i forskellighederne og de refleksioner det natur[1]ligt medfører.
  • Et godt arbejdsmiljø med en nysgerrig og anerkendende tilgang, og en social tilgang til fællesskabet. Du vil blive medlem at et konsulentteam bestående af 7 konsulenter.
  • En grundig introduktion og sidemandsoplæring.
  • En sektor der er under kraftig vækst og forandring. Det er en stilling hvor din indsats gør en forskel ude i praksis.

Løn og ansættelsesforhold.

Der er tale om en fuldtidsstilling, der ønskes besat senest den 1. juni 2023.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er mandag den 10. april 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 21. april 2023.

I en del af samtalen vil ansøger skulle fremlægge et oplæg, ud fra en fremsendt case, hvor ansøgers overvejelser i forhold til casen er det centrale fokus.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for rekruttering, partnerskaber og kompetenceudvikling, Maybritt Skak Pedersen på [email protected] eller 31 64 73 55

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, så glæder vi os til at høre fra dig.

Send din ansøgning, CV og relevante bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Om SOSU Nord
SOSU Nord uddanner til velfærd i praksis, og har en vision om at uddanne nutidens og fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere, hvilket vi gør med høj faglighed og med udgangspunkt i skolens kerneværdier: Professionalisme, anerkendelse og initiativ. Vi er en af landets største social- og sundhedsskoler med 6 afdelinger fordelt i hele Nordjylland og omkring 320 ansatte. Vi går gerne forrest, når der skal udvikles og afprøves nye undervisningsmetoder og har fokus på at udvikle SOSU Nord som et professionelt læringsfællesskab.

Du kan læse mere om SOSU Nord på vores hjemmeside www.sosunord.dk

*KURSUS Nord er en afdeling på SOSU Nord der arbejder med undervisning i fbm. Rekruttering og kompetenceudvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Fredag den 12. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Aalborg

    Synes du data og kommunernes social- og sundhedsområde er en spændende cocktail? Og kan du formidle data på en spændende måde der sikrer fokus på det, der er vigtigt? Så har vi stillingen til dig s..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (vikar) i Aalborg

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg SV

    Har du lyst til at prøve kræfter med en stilling som faglig konsulent i en fagpolitisk organisation, hvor medlemmerne altid er i centrum? Og trives du med medlemsrådgivning, sagsbehandling af kompl..
    • Konsulent
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Konsulent i Aalborg

    Engagerede og dygtige kolleger venter på dig i et fælles fagligt og spændende samarbejde på fødevareområdet. Vi mangler akademikere med naturfa..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!