Key Account Manager (vi ansætter løbende)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Motiveres du af rådgivende og relationsskabende salg, som skaber reel værdi for kunden? Vil du sidde med et produkt, som løser store hovedpiner for målgruppen? Og vil du være en del af en virksomhed, der vækstede sin omsætning fra 17 mio. i 2020 til 40 mio. i 2022?

Så bør du overveje at blive Key Account Manager i Ofir.

Vi vokser og søgende løbende nye kollegaer til vores salgsteam, der kan tage ansvaret for:

  1. At opbygge en portefølje af de største danske virksomheder inden for en eller flere brancher.
  2. At videreudvikle relationen og samarbejdet med eksisterende kunder, der falder inden for dine tildelte brancher.
  3. At bidrage til Ofirs vækstrejse gennem godt kollegaskab og en professionel tilgang til markedet.

Du vil referere direkte til vores Salgschef, Stephen Becker, og blive en del af et professionelt salgsteam på 10 personer.

Hvis vi har fanget din interesse, så læs videre:

Dine arbejdsopgaver og dit impact

Selvom kalenderen siger 2023, så markedsfører de fleste virksomheder stadig deres job, som de gjorde i 00’erne: Udelukkende på jobportaler.

Det skal du hjælpe os med at ændre. For selvom Ofir driver Danmarks andenstørste jobportal, så er vi meget mere end det. Vi er nemlig Danmarks førende specialister i multikanal-jobannoncering. Det betyder, at vi markedsfører vores kunders job på Google, Facebook, LinkedIn, Ofir.dk, m.v.

Denne tilgang skaber resultater for vores kunder og er baggrunden for vores vækst.

Som Key Account Manager ligger der en stor opgave i at uddanne markedet i vores løsning. De fleste sidder fast i måden, de altid har gjort tingene på – og har i mange tilfælde accepteret, at de ikke kan komme i mål med deres rekrutteringer.

Her bliver du deres redning. For vores jobkampagner kan give dem resultater, som de ikke er vant til, og derved fjerne deres rekrutteringshovedpiner.

Lad os blive lidt mere konkrete på de tre områder, som du skal tage ansvar for:

  1. Opbygning af portefølje

Ofir er en challenger. Vi skal tage markedsandele og blive markedsleder. En Key Account Manager rolle hos os indebærer derfor en god portion opfølgende salg, da vi jo skal ud at vinde mere marked. I takt med at du opbygger din egen portefølje, vil andelen af nysalg selvsagt blive mindre.

  1. Videreudvikling af eksisterende kunder

Ofir har allerede over 1000 kunder, og samarbejdet til disse kunder skal selvfølgelig videreudvikles, således kunden får de bedste resultater. Dette kræver god stakeholder management og solide kompetencer inden for relationsdannelse.

  1. Godt kollegaskab og professionel tilgang til markedet

Selvom der er fart over feltet, så gør vi tingene ordentligt. Der skæres ikke hjørner – hverken internt eller eksternt. Det er vigtigt for os, at vores kunder møder en rådgiver, der har interesse i, at kunden skal opnå succes – og ikke vælge Ofir for enhver pris. Ligeledes er det vigtigt, at vi har en kultur, hvor vi hjælper og gør hinanden bedre.

What’s in it for you?

I Ofir tror vi på, at størstedelen af din løn ikke skal ligge i provision og bonus. Vi giver derfor kun en mindre bonus og i stedet en højere grundløn, således du kan slippe for at være presset af tanken om, du kan betale dine regninger den næste måned – og i stedet fokusere på at hjælpe dine kunder med at opnå deres mål. Vi har fokus på opnåelsen af store resultater på den lange bane, fremfor det hurtige salg.

Derudover tilbyder vi:

  1. En fantastisk frokostordning fra Meyers med mulighed for at tage aftensmad med hjem.
  2. Veludstyret fitnesslokale til fri afbenyttelse.
  3. God beliggenhed tæt ved offentlig transport og egen parkeringsplads.
  4. Direkte reference til en erfaren Salgschef.
  5. Den personlige og faglige udvikling, der følger med vores store vækstplaner.
  6. At få 45 ambitiøse kollegaer, som alle brænder for at gøre Ofir til markedsleder.

Bliv klogere på din kommende arbejdsplads: Ofir.dk

Ja, nu bliver det lidt tørt og faktuelt, men vi vil gerne fortælle lidt om os: Ofir A/S er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S. Det betyder, at vi har ordnede forhold, har adgang til kapital og har et tværgående samarbejde med de andre virksomheder i koncernen, herunder bl.a. FK Distribution, BoligPortal og Bekey.

Hver måned hjælper Ofir virksomheder med at besætte +45.000 job og +400.000 kandidater med at finde de rette job at ansøge. Vi er dog meget mere end en jobportal. Vi er Danmarks største Google For Jobs partner. Vi er de førende i jobannoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Og så har vi Danmarks største kandidatdatabase med over 380.000 kandidater, der abonnerer på jobmatches. Vores tilgang er, at jobannoncering skal eksekveres som marketing, og derfor markedsfører vi vores kunders job på tværs af vores stærke produktportefølje. Denne tilgang gør, at vi har været på en vild vækstrejse de sidste år - og vi har planer om at fortsætte den.

Formalia

Opstart: Vi ansætter løbende og finder den opstart, som passer dig.

Arbejdssted: Vores kontor ligger på Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg (lige ved Gladsaxe Trafikplads), hvilket vil være dit primære arbejdssted, men vi er selvfølgelig fleksible, når der er behov for at arbejde hjemmefra.

Ansættelsesvilkår: Fast stilling på 37 timer ugentligt.

Sådan ser rekrutteringsprocessen ud

Jobansøgning skal være nemt. Derfor har vi gjort det nemt at blive taget i betragtning til denne rolle. Du skal blot uploade dit CV (eller linke til din LinkedIn). Du skal ikke skrive en normal ansøgning, men blot skrive 3-5 sætninger om, hvorfor du kan blive en succes i rollen.

Går du videre fra den indledende screening, så går vi grundigt til værks for at sikre, at det er et godt match for begge parter.

Hele processen ser sådan her ud:

  1. Ansøg med CV + kort pitch.
  2. Kort telefonsamtale med Stephen Becker (Salgschef).
  3. samtale med Stephen Becker.
  4. samtale med Stephen Becker og Pia Stjernlund (HR-chef).
  5. Tillykke med jobbet!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du skrive til Stephen Becker på [email protected]

Se mere på vores ansøgersite: https://salg.Ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.Ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.Ofir.dk/showojob?Ofirid=1375709e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Søborg
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger (vikar) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 26. april 2024 København On-site. Er du flittig og målrettet og brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser, så tror vi på, at du er vores nye Sales Agent i Scandic Danmarks Call Center. Vi ved, at du tager ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København

    Vi søger en dreven salgsprofil, der vil være med til at forandre måden store virksomheder driver logistik. I denne stilling får du en central rolle i vores vækstambitioner, hvor du skal drive hele .
    • Sælger
    • København
    Få mere info