Vikarstilling: Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vordingborg

Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud i Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved søger engagerede tilkaldevikarer. Du får her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Om dig:
Du har fokus på borgerens trivsel og behov. Du kan arbejde motiverende og være i stand til at trække på dine kollegaers kompetencer og viden.

Du har mod på en fysisk aktiv, foranderlig og udfordrende hverdag, hvor arbejdstempoet er højt. Du har lyst til og kan deltage i alle, både de fysiske krævende og de stillesiddende aktiviteter sammen med borgerne.

Om os:
Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores aktivitetshus er et dagtilbud til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne i huset har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser. Vores borgere kan have selvskadende og/eller udadreagerende adfærd.

Vi arbejder med vores borgere i hele deres livsførelse. Vær derfor opmærksom på at man skal regne med opgaver som indeholder personlig hygiejne.

Vores aktiviteter omhandler blandt andet brændearbejde, udeliv med bål og snobrød, havearbejde og musik. Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med mulighed for læring og udvikling.

Arbejdstiden foregår i tidsrummet: Mandag til torsdag 8-15:15, fredag 8-13:15.

Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Løn efter gældende overenskomst.

Vi skal have en straffeattest ved opstart og børneattest hvor det er relevant.

Det er en fordel du har kørekort B

Samtaler afholdes løbende

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Du kan læse mere om Autismecenter Storstrøm på www.autismecenter.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Vordingborg
  • Lørdag den 15. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • SOSU-assistent
    • Næstved
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    På afsnit S3 søger vi dig, som nattevagt, hvad enten du er nyuddannet eller erfaren social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske. På afsnittet behandler vi patienter med fortrinsvis affekt..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Vordingborg

    Det er en lærerig uddannelse: der udvikler dig fagligt og personligt der veksler mellem skole og praktik (ældreplejen, psykiatri, sygehus) der indeholder spændende og udfordrende arbejdsopgave..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vordingborg

    Sjældent udbudt og attraktiv dagvagtsstilling til udekørende gruppe. Social- og sundhedsassistent eller Social og sundhedshjælper søges til fast udekørende dagvagt til Distrikt Solvang.Opga..
    • SOSU-assistent
    • Vordingborg
    Få mere info