Lærlinge 2022 – Johnson Controls

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Job Details

Mangler du en læreplads?

Hos Johnson Controls er vi altid på udkig efter det næste talent?
Vi gør meget ud af at skabe et fagligt og socialt miljø, hvor du kan forbedre dig og dine evner igennem din læretid.

Vi søger løbende lærlinge til vores fabrik i Holme, Århus og vores køletekniske afdeling i Hornslet nær Århus.

Så hvis vi har fanget din interesse inden for et af disse områder og du er på udkig efter en læreplads, så er Johnson Controls stedet for dig!
Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning – Gør det gerne tydeligt hvilken stilling du søger til i ansøgningen.


Smedelærling
Hos os bliver du en del af et erfarent og dygtigt team med speciale i TIG-svejsning af rør, og så er vi nogle af verdens bedste til vores arbejde! Udover en hverdag fyldt med gnister og fart over feltet, kan vi tilbyde vores smedelærlinge vekslende arbejdsopgaver, faglig udvikling, medarbejderindflydelse og et godt socialt fællesskab (fx lærlingeklubben).

Elektrikerlærling

Som elektrikerlærling hos os, får du et bredt kendskab til virksomheden samt erfaring med en bred vifte af opgaver – fx elmontage på maskinanlæg, store motorinstallationer og tavlemontage/PLC-programmering. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling, personalegoder, medarbejderindflydelse og et stærkt socialt fællesskab (fx lærlingeklubben).

Lager og logistiklærling

Som lager- og logistiklærling hos os bliver din hverdag fyldt med varierende og vekslende opgaver, ansvar og et godt fællesskab (fx lærlingeklubben). Du vil arbejde selvstændigt med blandt andet optimering, optælling og servicering af virksomhedens afdelinger og kunder, og du vil få mulighed for at køre både truck og stabler. Hos os vægter vi særligt et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling, personalegoder og medarbejderindflydelse.

Køletekniker lærlinge:

Som køletekniker lærlinge til vores produktion i Holme bliver din hverdag fyldt med varierende og vekslende opgaver, ansvar og et godt fællesskab (fx lærlingeklubben). Hos os vægter vi særligt et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling, personalegoder og medarbejderindflydelse.

For yderligere information:

Vil du vide mere kan du henvende dig til vores lærlingeinstruktør: Michael Køppen, 21 82 96 90


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige