Plastmagerelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Holstebro

Vi søger en plastmagerelev, som har lyst til at blive del af en organisation, hvor der er en høj faglighed og store ambitioner. Du vil få en alsidig hverdag, og blive del af et team med 56 dygtige og engagerede kollegaer.
Vi producerer 24 timer i døgnet, året rundt, og vores produktionsapparat består af flere ekstruderlinjer og termoformmaskiner. Mange af termoformmaskinerne er de seneste par år blevet automatiseret med forpakningsrobotter.
Som plastmagerelev vil du blive beskæftiget med opstillinger, indkøringer og optimering af ekstruderingsanlæg og termoformmaskiner. Du vil under uddannelsen også blive beskæftiget med klargøring og vedligeholdelse af termoformværktøjer.
Uddannelsesforløbet er grundlæggende bygget op med skoleophold på ”Den Jydske Haandværkerskole” i Hadsten og praktikophold hos Faerch.
Dine kvalifikationer

  • Det er en fordel, at du har afsluttet grundforløbet.
  • Du arbejder struktureret og er nysgerrig på at tilegne dig ny viden.
  • Du har gode samarbejdsevner og bidrager til fællesskabet.
  • Du er fleksibel og trives med en alsidig og til tider hektisk hverdag.


Vi tilbyder
Et spændende job i en international virksomhed i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement, kreativitet og en uformel omgangstone. Vi tilbyder attraktive vilkår som bl.a. sundhedsforsikring, pensionsordning, god kantineordning og en aktiv personaleforening.

Vil du arbejde sammen med os?
Vil du høre mere om jobbet, så kontakt Per Jensen på telefon 25 39 96 69.
Vi behandler ansøgninger løbende. Forventet tiltrædelse er 1. august 2023.
Ved fremsendelse af dit CV og ansøgning accepterer du, at dine data vil blive registeret i fortrolighed i vores database, og at vi opbevarer dine data I overensstemmelse med persondataforordningen. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om sletning af dine data.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Holstebro

Lignende jobs