Rekrutteringsfirma

Økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Vores kunde er en mindre virksomhed beliggende i Nordjylland, som udvikler og fremstiller højteknologiske specialløsninger til optimeret drift i virksomheder inden for fødevareindustrien.
Vores kunde har sammen med en ny ejerkreds formuleret en ny ambitiøs vækststrategi, og i denne forbindelse søges der nu en selvkørende og gennemslagskraftig
ØkonomichefAnsvarsfuld & hands-on nøglerolle – Veldrevet vækstvirksomhed – Økonomisk sparringspartner
Motiveres du af ansvar og muligheden for at gøre en forskel inden for økonomisk drift samt udvikling af en økonomifunktion? Som den nye økonomichef til vores kunde i Nordjylland, får du en alsidig og indflydelsesrig stilling, hvor du kommer til at blive ansvarlig for hele virksomhedens økonomifunktion. Samtidig bliver du en del af en spændende nicheproducerende virksomhed, hvor du kommer til at få en vigtig rolle i forhold til at realisere den nye ambitiøse vækststrategi. Du får således gode muligheder for at sætte dit eget præg samt sætte en retning for virksomhedens økonomiske drift samt videre udvikling.
Desuden vil der i denne stilling være mulighed for at arbejde deltid.
Du tiltræder en selvstændig og alsidig stilling hvor du, med direkte reference til CEO’en, bliver eneansvarlig for hele virksomhedens økonomi og den videre udvikling af økonomifunktionen. Dine opgaver indebærer blandt andet:
Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab herunder afrapportering til bestyrelse
Bidrage med relevante analyser af økonomiske nøgletal som ledelsesværktøj
Udarbejdelse af budgetter
Bogføring samt lønkørsel
Likviditetsstyring
Business Controlling – herunder at måle og følge op på fremdrift samt projekthåndtering i forbindelse med efterkalkulationer
Medvirke til at formulere og implementere relevante KPI`er
Deltagelse i due diligenceprocesser i forbindelse med fremtidige opkøb
Ledelse af en bogholder på sigt
For at få succes i jobbet kommer du fra en lignende alsidig stilling, hvorfra du har fået god og bred erfaring med div. regnskabs- og økonomiopgaver. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed. Har du erfaring fra en ordreproducerende virksomhed, vil det være en stor fordel. Du har en regnskabsmæssig uddannelse bag dig, men det er dog ikke afgørende hvilken, da den rette erhvervserfaring vægtes højere.
Det er en fordel, hvis du erfaring med E-conomics, men ikke et krav. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person er du kendetegnet ved at være både selvkørende, ansvarsbevidst og opfølgende. Derfor er du også god til at bevare overblikket samt følge dine opgaver helt til dørs – også selvom der ligger mange forskelligartede opgaver på dit bord. Derudover er du en eksekveringsstærk hands-on profil, der er verdensmester i at få tingene gjort og som stortrives med en alsidig opgaveportefølje. Ligeledes har du masser af pondus og gennemslagskraft, og sammen med din brede arbejdserfaring på området, er du heller ikke bleg for at italesætte mulige forbedringspotentialer og dermed udfordre den eksisterende ramme.
Er du den nye økonomichef til vores kunde i Nordjylland, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Christina Højsholt-Nielsen tlf. + 45 61 80 90 91. Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Scanfiber har, efter opkøb af en virksomhed i Tyskland, oplevet meget stor ordreindgang på langvarige kontrakter. Virksomheden er udviklingstung og arbejder med langvarige kundeforhold, hvor kontra..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info