Tekniker til kalibrering af lodder og temperatur i Vejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lokation: Denmark, FORCE Technology - Vejen

Vil du udvikle din faglighed indenfor kalibrering? Og har du lyst til at blive en del af det team, der kalibrerer kundernes vægtlodder samt temperaturmålere? Så er du måske vores nye tekniker!

Om jobbet

Kunden og din faglighed i fokus

Dit kommende team er førende indenfor kalibrering af lodder samt temperatur i Danmark. Holdet består af mere end 20 højt kvalificerede medarbejdere, hvoraf nogle arbejder på laboratorierne i Brøndby og Vejen, mens andre er udekørende teknikere.

Tekniker med faglig integritet

Dit arbejdssted er på et af vores to laboratorier i Vejen, hvor du vil arbejde med kalibrering af vægtlodder og kalibrering af forskellige typer temperaturmålere. Her vil vi sikre en grundig oplæring, så du på sigt også kan påtage dig enkelte opgaver udenfor huset. Rollen kræver, at du kan arbejde selvstændigt og selv planlægge din arbejdsdag.

Du får en alsidig hverdag i laboratorierne, hvor en del af dit job også omfatter sagsbehandling og kundekontakt. Hertil kommer vedligeholdelse af afdelingens eget udstyr, som du også vil være ansvarlig for i samarbejde med dine kollegaer.

Din profil

Faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant uddannelse, f.eks. maskinmester, flymekaniker, elektriker, måletekniker eller anden teknisk baggrund. Alternativt har du hænderne skruet godt på

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til kvalitetssystemer, akkreditering eller certificering, men det er ikke et krav. Vi sørger gerne for en ordentlig oplæring

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til kalibrering, men ikke et krav

  • Du har kørekort til personbil

  • Du kan formulere dig klart i skrift og tale.


Yderligere information
Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i faglighed og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.100 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag og senest d. 31. marts 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Allan Christensen Lind på +45 42 62 70 98.

FORCE Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

www.forcetechnology.com

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf.

Du vil derfor blive mødt af mere end 1.200 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Allan Christensen Lind på 43250098.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Hos FORCE Technology går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder.

FORCE Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

Med mere end 1.200 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

www.forcetechnology.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige