Rekrutteringsfirma

Distriktschef - ProTruck - Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

  • Vi søger den dygtigste relations-sælger til industrisegmentet i Nordjylland
  • Kan du sælge på kvalitet og TCO?
  • Du overtager en god købende kundeplatform, og med store muligheder for udvidelse af omsætning; en opgave som du skal løfte med et stærkt bagland

Om ProTruck

ProTruck skaber komplette logistiske løsninger indenfor intern transport, der kan matche enhver udfordring i virksomheder. De har siden 2011 kombineret markedets stærkeste kvalitetsprodukter og serviceydelser med nogle af branchens mest erfarne og kompetente medarbejdere indenfor salg, service, reservedele og værkstedsdrift.

ProTruck har hovedsæde i Odder samt kontor i Aalborg og i Ringsted. De er eneforhandler af CAT Lifttrucks og Kalmar i Danmark, Grønland og Færøerne. Læs mere om ProTruck her: www.protruck.dk

ProTrucks distriktschef i Nordjylland går på pension, og vi skal finde hans erstatter.

Dine opgaver og ansvar

Du overtager en god kundeportefølje i Nordjylland og også en oversigt over mulige nye kunder. Dit ansvar er at udvide omsætningen. Dette gør du gennem både kortsigtet og langsigtet salg. Som distriktschef for Nordjylland vil du have kollegaer hos ProTrucks nye afdeling på havnen i Aalborg, og du har et meget stærkt bagland på hovedkontoret i Odder med internt salg. Du bliver en del af en dygtig sælgergruppe som har ansvar for de øvrige distrikter i Danmark – og med reference til salgsdirektør René Bertelsen.

Dine primære opgaver kommer til at være:

  • Opfølgning på henvendelser
  • Relations-opbygning til eksisterende kunder og potentielle kunder gennem kundemøder, opringninger og øvrige KAM-aktiviteter
  • Ringe ud, booke møder, sende tilbud, følge op på tilbud
  • Kundeaktiviteter, sponsorarrangementer m.v.

Vi ser for os følgende profil

Du har flere års erfaring som salgsansvarlig af længerevarende kapitalvarer hvor salgsprocesserne kan strække sig over flere år. Ideelt har du erfaring med salg til industrisegmentet i Nordjylland, og har et godt netværk blandt beslutningstagere i dette segment. Du har erfaring med TCO og salg af eftermarkedsydelser.

Du er dygtig til at begå dig både overfor indkøbschefer, ejerledere, økonomidirektører – og også med operatører og andre på gulvet. Du er dygtig til at forstå kundens behov.

Som person er du ansvarstagende og fleksibel. Du kan arbejde med stor grad af selvstændighed, og har ikke behov for micro management. Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt. Du behersker engelsk på godt niveau.

Som sælger er du glad for at benytte CRM. ProTruck benytter HubSpot.

ProTruck tilbyder

Det går rigtig godt for ProTruck, og du får den stærkeste produktportefølje på markedet for trucks til industrien.

Hos ProTruck får du en stor palette af produkter, løsninger og services. ProTrucks tilgang er fleksibilitet og løsningsorientering: ”Vi finder en løsning!”.

Din leder har tid og overskud til at fokusere på salg og at støtte sine sælgere, så du vil opleve meget god sparring.

Du får en hverdag, hvor du får selv planlægger dine indsatser for det område du er ansvarlig for.

Den rigtige kandidat vil få en meget attraktiv lønpakke og du får gode kollegaer hvor tonen er positiv og uformel.

Har det interesse?

Kontakt venligst Arne Kleven hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen. Arnes telefonnummer er +45 20 88 77 63.

Søg stillingen ved at trykke på knappen “Søg stillingen”. Ansøgningsfrist er torsdag 13. april 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk, engageret salgsprofil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt gerne kendskab til optiske og industrielle sensorer. Din hovedopgave vil være .
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Nordjylland

    For SICK A/S søges en stærk engageret Teknisk/Kommerciel profil med et godt fundament indenfor automation, systemintegration, samt god indsigt i Vision løsninger. Din hovedopgave vil være at styrk..
    • Sælger
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Aalborg

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info