Rekrutteringsfirma

Senior produktionsplanlægger til landsdækkende discountkæde med...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du bringe din sans for struktur, dine samarbejdsevner og din solide erfaring med produktionsplanlægning i spil hos en af de førende discountkæder i Danmark? Og er du klar til at sætte dit markante aftryk i en nyoprettet stilling, hvor du skal skabe fundamentet for optimal og effektiv udnyttelse af det automatiske lagerområde? Så er du måske REMA 1000’s nye senior produktionsplanlægger.

Discount med holdning!


REMA 1000 er meget mere end en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder man nemlig med mennesker – både bagved og foran kasselinjen, og for den landsdækkende discountkæde er det ambitionen at være kendt som et symbol på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Derfor sælger virksomheden god kvalitet til lave priser ud fra en forretningskultur, hvor kunden er den øverste chef.

Til at understøtte den fremtidige professionalisering og udvikle planlægningen i det automatiske lagerområde for tørvarer, er REMA 1000 på udkig efter deres nye senior produktionsplanlægger. Nu tænker du måske, at man ikke producerer på et lager? Men det er lige akkurat det, REMA 1000 gør på deres automatiske lager, hvor du skal sikre, at den enkelte palle produceres med de helt rigtige varer – til den helt rigtige butik!

Mere konkret vil du få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Udvikle og optimere planlægnings- og styringsværktøjer
  • Vedligeholde og styrke effektivitets- og kapacitetsnøgletal
  • Sikre balancering af virksomhedens manuelle og automatiske lagerområder, optimal udnyttelse af det automatiske distributionscenter samt høj effektivitetsgrad i forhold til udnyttelse af kapacitet
  • Ansvar for produktionsplanerne samt rammerne for planlægningen i samarbejde med planlægningslederen herunder udarbejdelse af bemandingsoplæg til lagerområderne i både Inbound og Outbound
  • Lave forecasts af kapacitet for sortiment og kampagnevarer på lagerområderne herunder sikre overblik, samarbejde og dialog med vareflow, indkøb og kollegaer i tørvareorganisationen

Med base på hovedkontoret i Horsens og med reference til planlægningsleder, Danny Gydesen vil du få en absolut nøglerolle i forhold til at skabe fundamentet for en optimal og effektiv udnyttelse af det automatiske distributionscenter.

Struktureret og samarbejdsorienteret produktionsplanlægger med solid faglig ballast


Som REMA 1000’s senior produktionsplanlægger får du brug for din analytiske tæft, din sans for struktur og dine evner til at bevare det kølige overblik. Det falder dig naturligt at gå forrest, og med din solide faglige og teoretiske ballast får du dig hurtigt etableret som et fagligt fyrtårn – og en garant for høj kvalitet. Holdånd er afgørende for dig, og du motiveres af at skabe resultater i samarbejde med dine kollegaer, som derfor hurtigt vil mærke din iver efter faglig sparring og udvikling.

Du kommer både med en solid teoretisk og praktisk baggrund indenfor produktionsplanlægning – gerne fra et automatiseret lager i en produktions- eller logistikvirksomhed. Hvis du ovenikøbet kan hive projektledelse samt indsigt i multikulturelle organisationer og forandringsprocesser op af din kompetencerygsæk, har du endnu stærkere forudsætninger for at lykkes i rollen.

IT-mæssigt er du superbruger i Excel, og du er erfaren, når det kommer til WMS og ERP-systemer. Du har desuden en god forståelse for VBA-kodning, og du begår dig ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Sammenhold, vindermentalitet og stærke værdier


REMA 1000 åbnede sine første to butikker i Danmark tilbage i 1994, og i dag har virksomheden 363 butikker på tværs af landet, som drives efter en franchisemodel med lokale, selvstændige købmænd i spidsen.

Som REMA 1000’s nye senior produktionsplanlægger bliver du en del af et dedikeret hold bestående af 14.000 kollegaer i Danmark, hvor sammenhold, vindermentalitet og stærke værdier driver værket! I virksomheden er man er bevidst om, at medarbejderne er den vigtigste ressource, og derfor er det et absolut nøglefokus, at den enkelte medarbejder har et meningsfyldt arbejde med plads til kontinuerlig udvikling.

Virksomheden står overfor en stor vækst, og du vil få en vigtig rolle i forhold til den fortsatte effektivisering, professionalisering og automatisering.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktionsteknolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktionsteknolog
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som produktionsteknologer i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktionsteknolog i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktionsteknologer i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktionsteknologer i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som produktionsteknologer
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 7
29. marts 2024 8
28. marts 2024 8
27. marts 2024 8
26. marts 2024 7
25. marts 2024 7
24. marts 2024 7
23. marts 2024 7
22. marts 2024 6
21. marts 2024 7
20. marts 2024 8
19. marts 2024 9