Fastansat maler (pulverlakering) til industrien hos virksomhed i rivende udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Vil du have gode kollegaer? Motiveres du af maleropgaver/ slyngrens m.m. så har vi måske jobbet til dig.

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med gode kollegaer om at aflevere et godt produkt i høj kvalitet, da du er ansvarsbevidst og har øje for finish. Du kan se dig selv indgå i velfungerende teams, hvor dine arbejdsopgaver omfatter klargøring og malerarbejde på større maleranlæg med gode hjælpeværktøjer i en eftertragtet virksomhed.

Du har erfaring som pulverlakerer, gerne på større metalemner, men du drømmer også om rigtig god oplæring og indkøring i et kommende job. I jobbet vil der også være slyngrens

Du vil gerne udvikle dig fagligt i en virksomhed med fingeren på pulsen og som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden :

Hos denne virksomhed syd for Randers, som udvikler og producerer professionelt udstyr til industrien, lægges vægt på sammenhold og korte beslutningsveje. Virksomheden har hele deres produktion under et tag, hvilket gør, at der er kort fra tanke til handling. Deres mange års erfaring i branchen gør, at de er specialister indenfor deres område, og de har tilmed fokus på at tilpasse deres produkter til de helt nyeste tendenser og teknologier. Hos virksomheden gøres der meget for at være en attraktiv arbejdsplads med mulighed for kontinuerlig faglig- og personligudvikling. Der tilbydes ordnede forhold og løn efter kvalifikationer.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores kontor i Randers.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.HR-Industries.axp.dk/ 58356 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Århus

    [xxxxx] Aalborg afd. 30 – Jord og Kloak søger en erfaren brolægger eller grå anlægsgartner til alsidige anlægsopgaver, alt fra opbygning af terrænmur, kantsten og belægning til natursten. Primær..
    • Bygningsarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Århus

    Job Description Dygtige brolæggere søges til opgaver mellem Aarhus & Randers området På vegne af kunde, søger vi to dygtige brolæggere til opgaver mellem Aarhus & Randers. Du/ i har skal have..
    • Bygningsarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Odder

    På vegne af vores kunde i Odder Kommune søger vi en medarbejder til vores pladelaserskæremaskiner på aftenhold. .
    • Bygningsarbejder
    • Odder
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Århus

    Går du efter et job i en virksomhed som ved, at medarbejderne er årsagen til deres succes og derfor har et supergodt arbejdsmiljø? Går du efter et job på deltid? Hvis ja, så har vi måske stillingen..
    • Bygningsarbejder
    • Århus
    Få mere info